Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Menstruacija, pa vseeno noseča

Menstruacija, pa vseeno noseča

Me zanima , če se je kateri to zgodilo-namreč, da je bila noseča, pa je imela vmes normalno menstruacijo in splon ni vedela za nosečnost ?

Mina

Sicer ne meni, ampak moji sošolki . Imela je (kao) menstruacijo 2 meseca.
Čeprav pravijo, da naj to ne bi bila “prava” menstruacija, ampak neka podobna krvavitev.

Svakinja od moža je imela že tri punce, menstruacije kao normalne (verjetno podobne krvavitve), je precej debela, ker znakov ni bilo posebnih, je za nosečnost izvedela šele ko je nova pikica že začela brcati, takrat je tudi šla na prvi pregled. Vse je bilo v redu, čez tri leta pa je rodila še ta peto deklico, tako, da ima zdaj pet punc, v starosti od 9 mesecev do 10 let.

Pozabila sem še zapisati, da je kao menstrucijo imela še štiri mesece v nosečnosti (oz. vse dokler pikica ni začela brcati), potem pa do poroda ne več.

Moja kolegica je imela še dva meseca M ko je zanosila, vendar je bila malo bolj švoh kot običajna, kar pa je ona seveda povezovala s stresno situacijo doma in na faksu.

Ja jaz sem jo letos imela 1.mesec, pa sem bila že noseča-izven maternice in nisem nič vedela, je pa to zelo nevarno, ker bi lahko izkrvavela!!!

Ja,takrat ko naj bi bila ze noseca,sem vmes dobila menstruacijo..pol pa vedi kaj je :)))

Kaj pa tisto, ko je izjavila ga.Gale Novak, da je bila že PET MESECEV noseča pa NI VEDELA!!!!!!!!!!!!!!!

Kolegica je bila v službi dva meseca noseča pa je imala M.

Lep pozdrav,
Marinka

Od moje najboljse kolegice mama je bila z njo ze 3 mesece noseca pa je mela cist normalno M. Ko ji je pa blo obcasno malo slabo po hrani, pa ji je njen moz rekel naj malo snopsa spije pa bo. Pol je pa mela pregled (redni) pri G. pa ji je povedal, da pricakuje kmalu puncko.

Ga.Gale Novak je v tem času še dojila in še ni imela M po prvem porodu!

..in kaj potem če je dojila…a ni začutila brcanje otroka…to je pa NORO, da po PETIH mesecih ne veš da si noseča…mal nenavadno..potem pa še širni Slovenijio razlagaš svojo n…..

Moja sošolka je precej mlada zanosila (mislim da v prvem letniku faksa), pa ni vedela do šestega meseca:)) Potem je še malo počakala, preden je fantu povedala, tako da je to bilo v osmem mesecu, ko mu je povedala, pa je bil tako jezen, da sta se skregala takrat. Pravi, da je imela izostanek menstruacije šele v šestem mesecu.

Jaz sem bila noseča 8 tednov in sem začela krvavet in bi lahko tudi mislila, da je menstruacija, ker je bilo zelo podobno.Sem se ustrašila, da je splav, pa mi je zrastel nek polip iz katerega sem krvavela.Če ne bi šla na pregled bi tudi lahko govorila, da sem imela menstruacijo.Meni se to zdi bedarija, da ženske to govorijo, da so imele menstr. ko so že bile noseče. gre za krvavitev, ki pa ni menstr.

Jaz sem začela krvavet v 8. tednu nosečnosti (ko sem že vedela). Rekli so, da gre verjetno za splav in da bo krvavitev kar močna v tem primeru. Krvavela sem kakih 3 dni zmerno, vendar ni bilo podobno M. Seveda sem mislila, da sem splavila…Ko sem šla ponovno na pregled, v 9.tednu, mislim, je bil zarodek že kar velik in srce mu je bilo…
Hočem rečt, da po mojem če si nošeča krvavitev ni enaka kot pri M, če je pa močnejša, gre verjetno za spontani splav…

New Report

Close