Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Mercator točke

Mercator točke

Danes sem v trgovini dobila za nakup nad 2.000 sit eno nalepkico. Prodajalka je rekla, da bo tako kot v Interšparu s smrekicami. Mogoče katera ve kakšna bo ponudba in koliko nalepkic bo potrebno zbrat?

Baje boš lahko kupila Tefalovo posodo po ne vem kakšnih ugodnih cenah. To je vse, kar vem, sem včeraj slišala, ko je prodajalka razlagala eni ženski pred mano.

Uuuuuuuu, kuuuuul. Sicer me je Spar in Tuš čist razočaral s temi točkami in slabo izbiro artiklov, ampak Tefal je pa zakon 🙂 To bom pa zbirala :))

Ojla!
Čas imaš do 15. februarja (tu nekje). Za vsakih dva tisoč tolarjev dobiš zvezdico. V tej rundi bo Tefalova posoda. Na Pika kartico imaš pa še dodatne ugodnosti. Mislim, da je za eno zvezdico potrebnih manj tolarjev.
Na blagajni dobiš kartonček in mislim, da je tam vse navedeno.

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Jaz kartončka nisem dobila. Kupila sem za 2.800 sit in dobila le eno nalepkico. Mislim, da je prodajalka rekla, da je ena zato (a bi bili v Šparu 2? sem pozabila), ker se s kartico zbirajo pike in so tu še dodatne ugodnosti.

Zdajle sem se spomnila, da je rekla, da bomo v naslednjih dneh dobili domov Mercatorjeve brošure. Jaz pa sem tako neučakana… 🙂

Brošurco bi morala dobiti kar na blagajni, kjer ti je dala nalepko. Za vsak 2000sit dobiš nalepko, ki jo nalepiš na izbran zbirni kupon.
Če imaš piko kartico imaš možnost hitrejšega pridobivanja nalepk kot ostali kupci (npr. set posode s piko je 20 nalepk, brez pike pa 25).

Ne znam ti pomagati. Žal. Povedala sem samo to, kar je prodajalka razlagala kupcu pred menoj. Videla sem pa, da je dobil kupec kartonček.

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

na blagajni bi morala dobiti tak kartonček, kjer zbiraš te točke!

V prodajalni so izobešeni plakati, kjer je napisano kaj in kako! Te brošure pa morate dobiti v vsaki prodajalni, ponavadi jih imajo tam, kjer imajo drug reklamni material, Na teh brošurah je točno vse opisano, kakšen je postopek, koliko točk potrebuješ za določeno posodo…itd. Je pa posoda Tefal.

Jaz sem danes zapravila okoli 2800 sit, pa nisem dobila nič. A moraš plačat s piko ali je to vseeno na kakšen način plačaš? In domov nismo še nič dobili pa sem član kluba Pika od kar obstaja.

Še malo pozabljajo, jaz sem jo mogla kar sama spomnit, da sem dobila!
lp, Mateja

Iiiiii, zdaj bomo pa mercatorjeve točke izmenjevali na forumu!

:)))))

(matr sem zlobna, pa sploh nočem bit…..)

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

Še dobro, da je Mercator sponzor foruma, pa čeprav Pušenjakovega :)))

Bi morala dobiti in ne rabiš samo s Piko plačati.

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

New Report

Close