Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek MILIJONI ZA NADOMESTILA BREZPOSELNIM FUNKCIONARJEV

MILIJONI ZA NADOMESTILA BREZPOSELNIM FUNKCIONARJEV

Slovenski davkoplačevalci bomo v naslednjem letu morda plačali več kot pet milijonov evrov tistim, ki so zaradi volitev izgubili službe.

Vir: 24. ur

Ja, saj imamo javna dela! In le-ta so namenjena težje zaposljivim! Torej vsi naj gredo delat, ali pa se ukine nadomestilo.Takšno je moje mnenje.

Saj smo jih imeli tudi, ko je izgubila prejšnja vlada….vrjamem, da si v stanju izbrskati podatek, koliko smo morali plačati tistim, ki so takrat izgubili službo…..me res zanima kakšen znesek je bil v igri takrat…….

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Ja in? Tudi prejšnje krdelo neizvoljenih LDS-ovcev je živelo na račun davkoplačevalcev pa se ni noben preveč razburjal.

Najbolj mi je pravzaprav žal, da bodo takšni zdraharji kot so bili: Oražmova, Gulič, Peče, Tavš… dobivali “socialno poslansko podporo”.

Aja…pozabila dodati……tale podpora bi se morala zmanjšati……ne povsem ukiniti, ampak zmanjšati…..ker so konec koncev nekateri, ki so se šlepali v politiki celo svoje življenje, resnično težko zaposljivi na normalnih delovnih mestih….čeprav no, roka roko umiva, hudega nekaterim res ni, odvisno koliko grehov pomembnih poznajo……..

Me pa zanima seznam tistih, ki se bodo šlepali na nadomestilu….ninej, zihr lahka najdeš kakšen link….prosim…..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Vidiš, to me najbolj moti, ko vedno govorimo-jo …. tudi prejšnji so in…..

Jaz sem za spremembe. Začnimo enkrat drugače.

Meni ni žal samo zato, ker bodo nekateri prejemali podporo, ampak za vse.

Kot sem rekla, jaz bi vse napotila na javna dela. Saj veš, da to ne pomeni le delo na cesti ali kaj podobnega. Na ta način bi država prihranila kar veliko milijonov. Bi se dali drugače porabit, bolj koristno.

vrabček…jaz vem kaj pomeni javna dela….še preveč dobro….ne govori o stvareh, ki jih ne poznaš……

p.s.: mogoče pa lahko kar ti zrihtaš link, do prejemnikov teh nadomestil….me zanima kdo so…..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

hja če te zanima ga boš našla sama, se pa v popolnosti strinjam z vrabčkom, čas je da se enkrat neha, naj imajo nadomestila, le tako visoka ne, jaz bi jim dala povprečno plačo in nič več, ker pa mene nihče ne bo vprašal bo verjetno ostalo tako še po naslednjih volitvah. Dovolj bo že če bo Pahor in njegova ekipa zmanjšla plače vodilnemu kadru in njihove odpravnine!

WildWind, zakaj misliš, da govorim o stvareh, ki jih ne poznam?

Pa si kdaj delala na javnih delih?
Po možnosti pri kakšnem izvajalcu JD, ki še zmeraj misli, da obdobje sužnjelastništva še traja?

Če si, vzamem besede, da ne veš o čem pišeš nazaj………

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Ja sem. V javnem zavodu.

Zato sem tudi zgoraj napisala, da se javna dela od javnih del razlikujejo. In da bi jaz te neizvoljene poslance in ministre razporedila na javna dela. Ker verjamem, da bi lahko na ta način naredili mnogo koristnega, ne pa samo prejemali denar.

prov briga me kok so zaposljivi pa kok ne enake pravice za vse torej skanclati to potuho

Pravila uskladiti z zavodom za zaposlovanje. Za vse enako.

Če za nas vse navadne državljane velja ta zakon, naj velja tudi za gospodo.

Prosto po Orwelu, vsi smo enaki, le da so eni bolj enaki 🙂 Pa ja zares ne pričakuješ enakosti? Če jo, bo treba počasi odrasti. Žal.

Prejšnje vlade so čisto isto delale. Vsi poskrbijo za svoje ljudi. Postanite njihovi in tudi za vas bodo poskrbeli. V stranko se je treba vpisat.

Joj, mi grejo tako odgovori v stilu “saj so prejšnji tudi to delali” na živce! To ni nobeno opravičilo za aktualno svinjarijo. Tako razmišljanje me spominja na otroka, ki ga kregaš, ker je prinesel domov cvek, pa se brani: “Saj so ga drugi tudi!” Poanta je v tem, da je tako zaposlovanje pokvarjeno, pa pika.
Ne bom se vpisala v nobeno stranko!!!

Vsak bo nekoč bivši. Zato si ne bo nihče za prihajajoči čas uničil dobrih možnosti. Ne pričakuj da bodo sedanji oblastniki kaj drugače naredili.

Naj jim dajo 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} plače kot ostalim brezposelnim,kdo jih je pa silil v politiko,nekateri so tam že od osnovne šole(titovi mladinci)!

Jebemti to bi pa bilo nekaj !!!!
Javna dela .
Pa še , da bi videl Bajuka kako Anderliču karjolo naklada , ma to sem prpravljen sam plačat , več kot 3€ bruto tako ni plačano .

Ne se bat, da poslanci , ki niso bili izvoljeni ne bodo greli kakšnih drugih pomembnih stolčkov, če ne še boljših. Školjč npr. za kulturnega ministra………Vse bodo pospravili na varno.

Za Bajuka nevem, Anderliča sem pa videl kako je v Bojniku nakladal in vozil s šajtrgo gnoj v bratov vinograd. Eden redkih LDS-ovcev, ki zna tudi kaj delat. Hahahaha, mi gre na smeh, če pomislim na Školča.

Si me fino spomnil, lahko bi se na gugalnici guga, pa bi za kak film poziral, npr. nadaljevanke Kekec. Mislim, da sem ga videla / v tračih/ na poročni sliki z ženo sedeti in sta se guncala. A ni tak ko kakšen Rožle z okroglim ličkom in žalostno-prestrašenim pogledom.Al` pa na Brezjem bi lahko puščico po cerkvi nosil- mil pogled.Za druščino pa bi mu bili še nekateri SDS kandidati odbrenkani.

New Report

Close