Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek MINISTER BAJUK SE JE POHVALIL

MINISTER BAJUK SE JE POHVALIL

Minister za finance je izpostavil davčno reformo, uvedbo evra, privatizacijo NKBM in znižanje javne porabe. V juniju pričakuje nižjo inflacijo.

Vir. 24 ur. (to pa res ne smem pozabiti).

Kdo komu kaže ali Kdo koga nateguje.

Vir: vrabček 30. 7. 2008.

No, ko si tako lepo dosleden, citiraj še vir incidenta helikopterske potnice Urške. Saj veš, za vsak slučaj, da te ne bo kdo kot npr. jaz obtočil navadnega pritlehnega političnega navijaštva in lažnega podtikanja. Zmoreš?

Zanimivo, kar nateguje ?
vse to je res, kar pa še ni, pa je možno. (znižanje javne porabe in upočasnjevanje inflacije)

inflacija in produktivnost bo naraščala tako dolgo, dokler ne bodo cene vsaj približno takšne kakor v soseščini (A, I), preko teh mej ne morejo.

No, ko si tako lepo dosleden, citiraj še vir incidenta helikopterske potnice Urške. Saj veš, za vsak slučaj, da te ne bo kdo kot npr. jaz obtočil navadnega pritlehnega političnega navijaštva in lažnega podtikanja. Zmoreš?[/quote]

Pa ti očitno ne razumeš ali nočeš razumeti. Sicer meni je vseeno, če me npr. ti ali kdo drug obtožuje. Pa vendar, tokrat že desetič in zadnjič

Vir: Urška Bačovnik.

Vprašaj, pokliči.

Zdaj pa res ne vem, zakaj govoriš “o incidentu helikopterske potnice urške” ? Ali si fauš Urški, da je bila prepeljana na Triglav ali kaj je s teboj narobe. Kakšen incident? Ljubezen je ljubezen. In ne pozna meja. Pa če je treba tudi na vrh Triglava.

Privatizacija NKBM je bila najboj uspešna za kupce delnic na Bahamih, ki so delnice poceni kupili, nato pa jih takoj drago prodali. Nikoli ne bomo vedeli, komu je šel dobiček v žep.

No pa tudi na znižanje javne uprave, jaz na njegovem mestu ne bi bila ponosna.

Ja nižja inflacija bo na račun trgovinskih znižanj: obleke in obutve.

Ostale cene pa v višave.

Z lepim se hvali.

a se je nafta v svetu pocenila?
a se je elektrika v UCPTE pocenila?
a so se pocenile banane iz J Amerike?
a se je pocenil plin?
a na splošno bolj varčujemo?
a ste kupili nov GSM z vgrajeno WC račko in losionom po bitju in pilico za nohte, ker ga življensko potrebujete menjati vsako leto?
zakaj mislite se ameri garbajo za nafto..
ker vi kupujete avto z >100kW…
zakaj mislite investirajo v izgradnjo elektrarn..
ker vi kupujete klimo, MP3/4, HDTV…
zakaj je m2 v LJ tako peklensko drag..
ker je potrebno imet vse pred nosom..

ampak to vse “nucamo”!!

sicer smo v svetovnem merilu premajhna riba ampak tu se vse prične!!

skratka EU potrošniška družba se v EU ne more samostojni izolirati kot Cuba in imeti nek svoj sistem, ker bo res vse propadlo..

vsak pa naj najprej pri sebi začne..!!!

mislit da JJ draži naše življenje je izraz totalne nevednosti, se pa strinjam, da se instrumenti za blaženje teh efektov, ne koristijo/izkoristijo dovolj!

>>>

pa dobro pa mi razloži, kako to da je inflacija v € območju skoraj polovico nižja kot pri nas. A se tam ne držai nafta, plin, elektrika, tam nimajo banan, telefonov, klim itd.

za inflacijo si je naša vlada že zaslužila grajo, ja le zakaj.

SLO je vedno capljaja za EU, če lih na pol ne vem, amapak tam so že stari mački, imajo 50 let tradicije in pošlihtane stvari,
to je kot ko se poženete s kolesom, na začetku gonite ko nori, da dobite zadostno hitrost za ravnotežje, potem samo dodajate za premagovanje trenja in upor zraka..

daleč smo še mi..
tako pač je..
zato pa vas ne razumem..

ma kako smo daleč, no ja danes smo verjetno dlje kot pred 4 leti, a si pozabil, da smo imeli zelo nisko inflacijo in so nas pohvalili, ti šment pa ne da si pozabil. Ja vidiš pa je šlo 15 let dela v nič.:)

Aja obljublja nižjo inflacijo. Kako lepo. Pri visoki inflaciji ni ma nič zraven, za nižjo pa bo imel vse zasluge. :))

Glede na dobre zveze našega financ ministra tam, je bilo pričakovati, da vsaj to ne bo problem.

Arogantni Bajuk…da je zaustavil inflacijo.Pa še kaj.Ravno vse se iz meseca v mesec draži!Seveda se bo sedaj pred volitvami na vse kriplje hvalil kaj je naredil,a rezultati niso kaj prida.Pa njegova stranka je na repu priljubljenosti in to tudi nekaj pove.

Glede na to, da vsi skrbijo samo zase in za svoje, boš na banane moral še malo počakati. Če boš imel srečo samo do septembra.

Dragi simpl
Ja res smo daleč od EU bolj kot pred 4 leti. Ampak cene izdelkov pa niso tako daleč od EU-ja, bolj je daleč inflacija, pa plače…..pa še marsikaj…

Spet imamo največjo inflacijo v evroobmočju,ta butl Argentinski se pa še hvali.Naj spakira kovčke pa gre tja od kod je prišel!

New Report

Close