MINISTER BAJUK SE JE POHVALIL
No, ko si tako lepo dosleden, citiraj še vir incidenta helikopterske potnice Urške. Saj veš, za vsak slučaj, da te ne bo kdo kot npr. jaz obtočil navadnega pritlehnega političnega navijaštva in lažnega podtikanja. Zmoreš?[/quote]
Pa ti očitno ne razumeš ali nočeš razumeti. Sicer meni je vseeno, če me npr. ti ali kdo drug obtožuje. Pa vendar, tokrat že desetič in zadnjič
Vir: Urška Bačovnik.
Vprašaj, pokliči.
Zdaj pa res ne vem, zakaj govoriš “o incidentu helikopterske potnice urške” ? Ali si fauš Urški, da je bila prepeljana na Triglav ali kaj je s teboj narobe. Kakšen incident? Ljubezen je ljubezen. In ne pozna meja. Pa če je treba tudi na vrh Triglava.
a se je nafta v svetu pocenila?
a se je elektrika v UCPTE pocenila?
a so se pocenile banane iz J Amerike?
a se je pocenil plin?
a na splošno bolj varčujemo?
a ste kupili nov GSM z vgrajeno WC račko in losionom po bitju in pilico za nohte, ker ga življensko potrebujete menjati vsako leto?
zakaj mislite se ameri garbajo za nafto..
ker vi kupujete avto z >100kW…
zakaj mislite investirajo v izgradnjo elektrarn..
ker vi kupujete klimo, MP3/4, HDTV…
zakaj je m2 v LJ tako peklensko drag..
ker je potrebno imet vse pred nosom..
ampak to vse “nucamo”!!
sicer smo v svetovnem merilu premajhna riba ampak tu se vse prične!!
skratka EU potrošniška družba se v EU ne more samostojni izolirati kot Cuba in imeti nek svoj sistem, ker bo res vse propadlo..
vsak pa naj najprej pri sebi začne..!!!
mislit da JJ draži naše življenje je izraz totalne nevednosti, se pa strinjam, da se instrumenti za blaženje teh efektov, ne koristijo/izkoristijo dovolj!
SLO je vedno capljaja za EU, če lih na pol ne vem, amapak tam so že stari mački, imajo 50 let tradicije in pošlihtane stvari,
to je kot ko se poženete s kolesom, na začetku gonite ko nori, da dobite zadostno hitrost za ravnotežje, potem samo dodajate za premagovanje trenja in upor zraka..
daleč smo še mi..
tako pač je..
zato pa vas ne razumem..