Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek MINISTER MATE VOHUNI

MINISTER MATE VOHUNI

Minister Dragutin Mate je zahteval vpogled v osebne spise svojih kritikov, tudi predavatelja Fakultete za policijsko varnostne vede Branka Lobnikarja.

Vir: 24 ur.com

Pa se je začelo. Danes eden, jutri drugi. Ali smo državljani sploh še varni.
Madonca, nas je lahko kar strah. Bodo zahtevali še vpogled v naše računalnike (tu mislim tistih, ki ne pišemo slavospevov sedanjim oblastnikom). Pa kaj zahevali. Bodo kar vpogledali. In potem smo tam, kjer ni muh. Ha,ha,….

Se je treba resno zamislit.

Ahm, naj te ne skrbi. Si premajhen ribon, da bi kdo šaril po tvojem računalniku. Pa tudi sicer ne bi našel na njem nič pametnega. Razen obrekovanja in čenč seveda.

Seiko. Hvala ti. Si me potolažil, tako bom bolj mirno spala. To, da sem premajhen ribon, to je že res. Samo, da se mi ni treba nič bat, tega pa nisem vedela. Ja še enkrat hvala.

Ampak NA računalnik sem položila cajtng EKSPRES. Tako so NA mojem računalniku res samo čveke in čenče.

Vrabčevka, pa ne da izviraš še iz tistih časov, ko so Slaparja zaprli, kadar je bil kakšen pomemben državnik na Brdu? Naj te ne skrbi, Golega otoka ni več, tudi Rog je že napol odprt.
Sploh pa, dokler se ti jeziček sproži le, kadar kakšen letihopter pristane z Uršiko na vrhu Triglava, se res nimaš kaj bati. Takle lahko blebečeš do onemoglosti, pa tvojega računalnika varnostni organi ne bodo povohali.
Vedno, ko kaj pokomentiraš, piši s srcem in ne le z glavo. Potem sploh ne boš imela slabega občutka in strahov.

seiko, sedaj mi je pa res odleglo.Še enkrat hvala.

sem slišala za Goli otok, tudi za Rog, tam so menda piciklne delali, res pa nisem slišala in ne vem, kdo je to Slapar!!! Daj malo konkretiziraj. Ali gre za osebo ali kakšen objekt, ki so ga kao zaprli, v času obiskov pomembnih državnikov. In kdaj v katerem času se je to dogajalo.

Veš mene so učili in me še, da je potrebno pri pisanju uporabljati predvsem glavo, srce pa za druge namene.

New Report

Close