Mirella, še nekaj mi ne gre iz glave!!!!!!!!!!
Ko te takole berem…. slika je popolna: lepa, pa še tako pametna ženska zraven, ravno v tistih letih, ko veš kaj lahko od moškega pričakuješ, pa hitre jeze, strasti in ljubeznivosti obenem…..
Si čisto zares tako vroča tudi v postelji? Da dedec znori ob tebi, da sploh ne neha noreti… da te prime za tvojo lepo rit kjerkoli, da gre celo lulat s tabo…..
Oh mačkaaaaa
….ne poznata mojega dedca:)
Lulat ne hodi z menoj, ker niti ni toliko prostora na WCju in ker počne še kaj drugega v lajfu, poleg tega, da je z menjo:)
Kakšna sem pa v postelji, pa ne vem….bi mi moral kako anketo napisat:))))
Sem ga že vprašala…če kdaj kaj pogreša v domači spalnici, če ima kake fantazije, ki jih nebi hotel z menoj, ali celo nebi upal meni povedati:
odgovor je bil, da pritožb nima, da ni ničesar, kar bi hotel, pa ne more, da je najsrečnejši moški na svetu (tudi on sliši moške jamrati;)) …da ga rajca sex z dvema ženskama, da pa nima nobene želje, da bi bila jaz ena izmed njiju in tudi nima želje to sprobati v reali, ker je precej konzervativne narave, kar se tiče odnosov med ljudmi.
Torej, jaz se počutim kar….mogoče je Lunca še taka, pa ajcom….alenka je pa že prehuda;)