Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Miša Molk retuširana ali ne? ;)

Miša Molk retuširana ali ne? ;)

Evo, vem, da bom en zelo težek izpit naredila, pa sem si dovolila malo zabavati moje možgane.

Sem si kupila Novo in počekirala kakšna je naša Miša kadar je na plaži. Ampak se mi zdi, da je to bolj ena fotomontaža kot pa ona.
Če je v živo na TV-ju ima vrat ves zguban. Tukaj pa niti sledu o kaki gubi. Hribčki imajo antigravitacijo. Noge so pa od 13-letnice (morda malenkost močnejše).

Mah… Madonna npr. ima ful denarja, non-stop pleše in telovadi pa ne zgleda tako dobro.

Torej a je retuš ali ni?

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Ti iz prve roke povem, da ni retuširana.
Babnica izgleda hudo dobr!

Ja pol pa sam kapo dol….

Sem pa še vedno mal skeptična. Tudi Pia Zemljič je bila ”razstavljena” pa je v Ljubljani na mestnih ulicah zgledala drugače.

V reviji polnih oblin, na ulici pa trska.

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

sm mišo zadnjič na popevki gledala u vrat ..nobene gube….zgleda da je na frišn popravljena))))))))))))

Ja pol je pa svizec zavil čokolado. Zdrava pamet ti pove da papir vse prenese

Verjemite kar hočete. Dejstvo je, da je Miša redno servisirana in silikonirana, samo slike pa res niso retuširane.

Če bi se ti tolkrat operirala in našopala s silikonom kot M, bi tu tkole zgledala. Sej ni nič naravnega na njej, vse je umetno!

Pa kaj če je važno, da uživa v življenju.

zgleda hudo dobro, to je treba priznat… tako, kot to, da je popravljena na sto in en način 🙂 ampak zakaj obsojanje? če ima željo in denar – zakaj pa ne?

aja še odgovor na prvotno vprašanje – pomoje ni veliko retuširana, če sploh je… Nova je le opravljivska revija in verjamem, da bi še z večjim veseljem nalimali fotke, kjer bi vpliv gravitacije oz. časa malo bolj delovala :))

Še malo pa ne bo več Miša, ampak Barby… :)))

Retuširana ne,plastična pa!!!

Tako je, po novem na vratu nima več gub :)))

Meni se pa zdi, da je ni en paparac ujel in da se je sama želela slikat in pokazat svoje popravljeno telo. Se mi zdi, da so slike preveč “dobre”, da bi jih nekdo na skrivaj slikal. Ravno tako je v tej številki Natalija, ki se kaže z novim ljubimcem. Kaj vse naredijo ti naši zvezdniki za svojo “slavo”.

Meni je hecno, da so vse gole slike popolne. Res, da sama nimam popolne postave. Ampak tezko bi naredila na plazi kako solidno fotko, kjer bi bila sama sebi OK.

Na Pii Zemljič, Miši Molk, Špeli Grošelj je pa vse popolno. Od postave, do gravitacije, do obrazne mimike, do urejenih las… In to naj bi bil paparaco?

Po moje ne. Pri Špeli Grošelj je bilo hecno – ona zgoraj brez, njena najboljša frendica (itak sta veliko skupaj in se verjetno skupaj sončita) pa ne… Le zakaj? Ker je bilo dogovorjeno.

Paparazzi …. ja, valda…. verjetno ”samo” Dejan Dubokovič s slabšim fotoaparatom.

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

A Špelo so tudi na plaži topless fotografirali?

Ima kdo kak link? Proooooosim…. ;))

Dej dej Sonja (tračarka), no …

Meni zgleda dobra, sigurno operirana (naj bo če ji paše), makeup me ne moti, naj ga pač ima na sebi, če ji tako paše. Jaz sem najprej opazila, da nima nikjer nobenega znamenja, tako kot jih tudi nimajo nikjer npr. v Playboyu, res pa so slike precej zrnate.
Po mojem je od posnetih slik sama izbrala tiste, ki so ji všeč (Miši se v novi verjetno niso hoteli zamerit) pa če je bilo treba so malenkost popravili.
Res je tudi, da verjetno precej vlaga v svoje telo, pa naj bo to operacija, telovadba, prehrana in to se pač nekjepozna. Zgleda odlično za svojih 52. Marsikatera mlajša bi si želela njenega izleda.
lp

New Report

Close