Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu mišljenja žensk glede moških v tangicah

mišljenja žensk glede moških v tangicah

Kdo to pravi…ne podajaj mi tvojih besed v usta, no ne piši nekaj kar ni res;))

Res?????
Si res pol mal moja?? Nekoč si napisala, da ne bi prevarala moža, zato sem tak mislil!

Meni osebno ni všeč. Mi ne deluje “moško”.

Si me nasmejal…ne verjemi vsemu kar pišem, sploh tule ne, tu itak vsi blefiramo;))…se radi igramo…in zdaj spet ne veš pri čem si-neda;))

Mater, res ne vem kaj naj si predstavljam.
Sam men že stoji! Če boš odgovorila bova, bo to najbrž ne, če pa “Nič ne bo”, pa se lahklo nadejam…. Pri ženskah itak nikoli ne veš, morda so mi zaradi tega tako všeč, ti pa itak

Moja muca ne ljubi slanine, obožuje pa wiskas in kaj zdaj;))hihi, mal se moram hecat, ne bova zmer sam o f…;))

Ma reči mojemu kakor hočeš, tudi drek z malo začetnico, sam da bi bil enkrat v tvoji zlati, čudoviti luknjici!
(no vidiš, da znava tudi brez f*uka, hahahah)

Saj sem vedela, ne moreš brez….;))

seksa s tabo? Zelo težko, zato sem pa enkrat predlagal

paci…dejva rajš kaj o politiki…si za da gre HR v EU…recimo kaj tazga dejva raje..ja;)

Politika? Dol mi visi!
Če si pa f*uk s tabo predstavljam in spomnim kako neverjetno lep glas imaš…. še vedno mi kar vroče postane! Sam kdaj je že bilo in ničesar več nimam…

Lep glas, stas in kaj še, nehi sanjat predragi Kir…šibi pod tuš;))!

ja, le tisti tvoj čudoviti žametni alt poznam in ta me že tako vzburja!
Vse ostalo so žal le fantazije

fajn ja… to je fajn, ko malo ven gledajo…. mnjam…. Le zakaj nisem ob tebi?? ;-))))

:-))))))
vsi pa ne morte bit .. ne ne .. bi bla prehuda 😉

tak, danes pa nč ven ne gleda, a ne??? ;-))))

a tud tebe??? ker nč ven ne gleda? :-)))
le pomiri se, danes je spet klasičen dan he he he

kako klasičen? Tako klasičen v tangah kot predvčeraj ali tako klasičen brez njih kot včeraj?? (:-P)

malce drugače klasičen ;-))))

New Report

Close