Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Mit o okužbi

Mit o okužbi

Uradna razlaga današnje pandemije COVID-19 je “nevaren, nalezljiv virus”. To je razlog za izolacijo velikega dela svetovnega prebivalstva na svojih domovih, da bi preprečili njegovo širjenje. Od obraznih mask do socialne distance, od protivirusnih “zdravil” do cepiv, se ti ukrepi temeljijo na predpostavki, da lahko drobni virusi povzročijo resne bolezni in da je taka bolezen prenosljiva od osebe do osebe.
Louis Pasteur je prepričal skeptično medicinsko skupnost, da nalezljive klice povzročajo bolezni; njegova “teorija o mikrobih” je zdaj uradna razlaga za večino bolezni. Vendar v svojih zasebnih dnevnikih nedvoumno navaja, da v celotni karieri niti enkrat ni mogel prenesti bolezni s čisto kulturo bakterij (takrat očitno virusov ni mogel očistiti in izolirati). Priznal je, da je bilo celotno prizadevanje za dokazovanje okužbe neuspešno, kar je privedlo do njegovega slavnega priznanja preden je umrl da “klica /bacil/ ni nič, teren je vse.”

Knjiga- https://www.simonandschuster.co.uk/books/The-Contagion-Myth/Thomas-S-Cowan/9781510764644

pdf- https://gustirnagusti.files.wordpress.com/2020/05/the_contagion_myth_why_viruses_including_coronavirus_are_not_the.pdf

https://gustirnagusti.files.wordpress.com/2020/05/the-contagion-myth-notes-synopsis-1.pdf

https://gustirnagusti.wordpress.com/2021/05/11/mit-o-mikrobih-thomas-s-cowan-in-sally-fallon-morell/

Cepil sem se! Z AZ! Vklopite razum in poslušajte stroko!

ti pa ne moreš drugače kot da si LUDI, hihihihi…

Ludi tale cepec je čisto nor na tebe, pazi se ga, toplovodaaaaaar!

New Report

Close