Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mlada sodelavka mi meša štrene

Mlada sodelavka mi meša štrene

Odgovor na objavo uporabnika
Čunga lunga, bla bla, 18.02.2024 ob 15:04

Dokler se ne zgodi tebi. Začni brati o dušah dvojičicah-angleška besedila, ki so dostopna na internetu.

Saj je vse fino in fanj, čuna lunga, brezvezno, neke izmišljotine.

Dokler se to ne zgodi tebi in ko se, se to ne ustavi. Bežiš, greš stran, mižiš, vse da te povleče nazaj z močjo tovornjaka. Spoznala sem ga 4leta nazaj, v mojih mislih je neprestano, ljubezen je le še globja, njegovi občutki so bili na začetku prav takšni, kot tvoji.

Kaj naj narediš? Tisto, kar čutiš da je prav. Če je prava ljubezen, bo razumela, ker te usodne ljudi ni mogoče pozabiti ali zamenjati.

Večina ljudi ne premore dovolj volje, so pa izjeme, ki premorejo tako močno voljo, da se vsemu temu lahko načrtno in zavestno uprejo. V tej volji se skriva vsa moč v življenju. Zato eni nikoli ne bodo ostali suhi, pijančki pobegnili pred alkoholom, narkomani pred drogo, psi pred kostmi in te tvoje lari-fari duše dvojčice ne bodo mogle stran ena od druge, ker ne znajo pretrgati vezi nekih travm iz otroštva ali iz pičke materine. Taka je pač večina ljudi, ovčic, brez volje. Uspešni, ki kaj dosežejo v življenju in v resnici vplivajo na ta svet, premorejo tako voljo.

Ta tema je že stara in je copy paste osvežena iz ne vem katerega leta že.

DON’T SHIT WHERE YOU EAT AND DON’T FUCK WHERE YOU WORK.

AS SIMPLE AS THAT.

Al pa jajca v hladno vodo…

Moja misel667, 18.02.2024 ob 15:08

Večina ljudi ne premore dovolj volje, so pa izjeme, ki premorejo tako močno voljo, da se vsemu temu lahko načrtno in zavestno uprejo. V tej volji se skriva vsa moč v življenju. Zato eni nikoli ne bodo ostali suhi, pijančki pobegnili pred alkoholom, narkomani pred drogo, psi pred kostmi in te tvoje lari-fari duše dvojčice ne bodo mogle stran ena od druge, ker ne znajo pretrgati vezi nekih travm iz otroštva ali iz pičke materine. Taka je pač večina ljudi, ovčic, brez volje. Uspešni, ki kaj dosežejo v življenju in v resnici vplivajo na ta svet, premorejo tako voljo.

Uspešni ljudje z močno voljo vedo, da obstaja ogromno stvari okoli njih. Pa lep večer s tvojo vrečko čipsa in “močno voljo”.

Čunga lunga blabla, 18.02.2024 ob 18:51

Uspešni ljudje z močno voljo vedo, da obstaja ogromno stvari okoli njih. Pa lep večer s tvojo vrečko čipsa in “močno voljo”.

Ne jem čipsa. Če obstaja ogromno stvari okoli njih, zakaj bi si zakomplicirali in omejili življenje ravno na sodelavko?

Avtor zdrkaj si ga pred njo….

Kakšna teleta ste eni….

Brovo! Ko bi vsaj jaz bla tudi zdaj.  * Kaj mi je blo tega treba*…

Ženske imamo senzorje vrhunske..Od dne ko je bodoči  bivši mož začel nenavadno preveč govoriti o mladi sodelavki iz sluzbe pa do skrivanja telefonov zaradi nje, ni minilo prav dolgo..

Zdaj prihaja grenka pilula nadenj, delitev premoženja in ločitev…bomo videli če mu je blo vredno…

EnaEna947, 17.02.2024 ob 14:31

Še dobro da sem samska…

In zaradi takih kot si ti avtor,sem samska!

Točno to ! Bravo. Kaj bi dala da sem samska danes, da vse prevrtim nazaj.. Ženske mamo hude senzorje. Od dneva ko je začel nenavadno govoriti samo malček preveč naudušeno o mladi sodelavki pa do skrivanja telefona in ločitve ni blo dolgo.. zdaj prihaja račun…ločitev in delitev premoženja…

Mešaš si jih kar sam. Preizkušnja je pred tabo, skušnjava je v tebi. Zamisli si, da je za to lepo žensko v ozadju pošast, ki želi uničiti tvoj odnos z ženo, prizadeti otroke in povezano sorodstvo.  Je res vredno, da vse izgubiš zaradi nje?! Saj vsi vemo, da ne, da ima trden, stabilen odnos, družina velike prednosti pred avanturo, ki se verjetno tudi začela ne bi (večina je v tvoji glavi).

New Report

Close