Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mladi moški s kosmatimi bradami

Mladi moški s kosmatimi bradami

Odgovor na objavo uporabnika
Maka čivčata, 09.09.2022 ob 08:23

cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

a mal te hecam. tud jst ga rada jem.

Nekateri bradači so tako možati, da se imajo za ženske :). Tema je naslovljena na ženske, ampak se številni možati bradači oglašajo :).

Tiste dolge brade mi niso niti malo všeč. Tip izpade primitivno. V največ primerih si omislijo brado zato, ker mislijo, da jih bo folk jemal bolj resno. Pa jih jemljejo glih tolk resno kot Bedanca.

je kateri všeč, 08.09.2022 ob 17:22

Polno mladih moških ima take konkretno kosmate brade. Ne mislim tisto, ko je par dni staro. AMpak take konkretne dolge dlake.

A je vam ženskam to všeč?

Meni ni. Se vedno sprašujem koliko ostankov hrane,švica, tekočin… je tam notri.

Kje pa, to , te brade, bradice so mi ogabne. Redkokateri si jo vsak dan umije vsaj po jedi. Nemarno.

Medved503, 09.09.2022 ob 08:56

Tiste dolge brade mi niso niti malo všeč. Tip izpade primitivno. V največ primerih si omislijo brado zato, ker mislijo, da jih bo folk jemal bolj resno. Pa jih jemljejo glih tolk resno kot Bedanca.

🙂

Ali pa kot talibanovca.

MI ni hujšga od teh grdih brad in brkov. Pa ponavadi si pustijo brafo tisti moški, ki imajo bolj ženski obraz, da vsaj malo izgledajo moško in pa seveda, da pokrijejo napake, kot so mala brada, grde ustnice, nepravilna oblika glave, obraz. Ne bi se mogla poljubljat z nekom, ki je bradat. Mož se brije skoraj vsak dan in mu še na misel ne pride, da bi si pustil brado. Kdor je lep, naj to pokaže.

Še daljše brade bomo nosili, incelke se boste morale kar sprijaznit.

Se splača, 09.09.2022 ob 09:16

Še daljše brade bomo nosili, incelke se boste morale kar sprijaznit.

V tem primeru ne bodo incelke, ampak inwifke. Ja, vem mokre sanje bradatih incelov.

Ampak so in bodo samo sanje. Bomo poskbeli zato. Pa magari z brenerjem. 🙂

Ene bradače je pa ta tema tako na obrate spravila, da se oglašajo, čeprav je tema namenjena ženskam :).

je kateri všeč, 09.09.2022 ob 09:19

Ene bradače je pa ta tema tako na obrate spravila, da se oglašajo, čeprav je tema namenjena ženskam :).

Ja, ker vedo, da imajo pomankljivosti in da so grdi. Ker s tem vedno nekaj prikrivajo. Ta prav moški mora bit obrit, mora dišat po svežini, čistoči.

Še si bomo puščali brade – požrite se.

Anonimno 7950, 09.09.2022 ob 09:33

Še si bomo puščali brade – požrite se.

Superca, vas bodo pa bolhe in uške prej 🙂

In me si bomo puščale kosmate noge in mednožje. Pa še kako boste požrli.

Taprav dec nosi brado. Golokožnost je za otroke.

je kateri všeč, 09.09.2022 ob 08:50

Nekateri bradači so tako možati, da se imajo za ženske :). Tema je naslovljena na ženske, ampak se številni možati bradači oglašajo :).

preberi še enkrat celoten avtorjev zapis ti dobrosrčnica cccccccccc

ta je tudi dobra… kdor je lep naj to pokaže… sej ne moreš objasnit.

na kratko… ta koji nema unutrašnju lepotu, ističe vanjsku…

-misst-, 09.09.2022 ob 08:04

Zartrose izven profila, 08.09.2022 ob 18:37

ne, meni ni všeč.. s to brado skrijejo polovico svojega obraza, le zakaj se skrivajo? Ajde pozimi še razumem, da jih malo greje ampak poleti??

meni je všeč, da moški pokaže svoj pravi obraz tak kot je, brez skrivanja, tako fizični kot duševni.. 😊

Sej pravi (naravni) moški obraz je tak, z brado.

Obrit je obdelan.

NApisem obraz brez skrivanja tak kot je.. in to pomeni brez brade.. drugace pa tud ce si jo brije je se vedno naravno.. ker po tej logiki si tudi las ne bi smeli strici, nohtov ne itd..

a ni nekdo zadnjič postal iz biblije da ne krati konic brade al nekaj takega…

Men so tipčki z bradami zelo lušni in sexy.

Maka čivčata, 09.09.2022 ob 08:15

to je znak moškosti. učasih če si se bril so te meli za pedra. tako se tudi razlikuješ od nevernikov. pa koža je tudi izpostavljena raznim vnetjim, raniš se lahko itd…

enkrat sem bral o temu carterju… temu ki je odkril tutankamnovo grobnico… kao nikoli ko je odpiral oz mel izkop oz karkoli že… ni šel notri sveže pobrit.

zakaj? da mu se ne naredi infekcija… da preko ran ne dobi česa… se zastrupi… itd.

Mala čivava, očitno imaš premalo razkošno brado, da bi s svojo moškostjo privlačil ženske. 🙂

Ne vem če bi ti pomagala tudi 30 cm dolga. Brada ne, kaj drugega po dolžini pa že. 😀

sej pa jst nočem privlačit žensk.

ne vem kaj pametujete. glejte te ki nimajo brade in to je to.

jst mam pač brado, če ti ne paše… obrneš se in odjebeš.

Tud men ne, fuj.

Če vam ne pašejo bradonje, glejte golobrade sinčke. Jaz sem kosmat kot medved in ne sramujem se tega, kar mi je narava dala. Ne bodo meni glupe influencerke govorile, kako moram izgledat.

sem že postal ta video…

https://www.youtube.com/watch?v=fBTXBjue1R0

tudi meni to niti slučajno ni všeč.

New Report

Close