Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mladi moški s kosmatimi bradami

Mladi moški s kosmatimi bradami

Odgovor na objavo uporabnika
čuj, 09.09.2022 ob 12:45

Če vam ne pašejo bradonje, glejte golobrade sinčke. Jaz sem kosmat kot medved in ne sramujem se tega, kar mi je narava dala. Ne bodo meni glupe influencerke govorile, kako moram izgledat.

glej mene kosmat moški po telesu ne moti, ampak zaraščen v obraz pa niti slučajno ne… raje vidim njegove ustnice in obraz, kot pa gore dlak… pa še neapetitlih so tiste dlake na obrazu mi – tam not je polno svinjarije, nikol ne morš to tak spucat, če je dolga velika brada in brki…

pobje ne sekirite se.

sem že naletel na ženitvene oglase v katerih ženska zahteva brado.

Žiga Dimec bi lahko šel v Al Kaido, če ga  Mala čivava poduči osnov Korana. 😀

Ziga Dimec, Basketball Player | Proballers

Sami grdobci so to, 09.09.2022 ob 09:03

je kateri všeč, 08.09.2022 ob 17:22

Polno mladih moških ima take konkretno kosmate brade. Ne mislim tisto, ko je par dni staro. AMpak take konkretne dolge dlake.

A je vam ženskam to všeč?

Meni ni. Se vedno sprašujem koliko ostankov hrane,švica, tekočin… je tam notri.

MI ni hujšga od teh grdih brad in brkov. Pa ponavadi si pustijo brafo tisti moški, ki imajo bolj ženski obraz, da vsaj malo izgledajo moško in pa seveda, da pokrijejo napake, kot so mala brada, grde ustnice, nepravilna oblika glave, obraz. Ne bi se mogla poljubljat z nekom, ki je bradat. Mož se brije skoraj vsak dan in mu še na misel ne pride, da bi si pustil brado. Kdor je lep, naj to pokaže.

Dejansko je takšna dolgolasa brada sinonim za ne-moškost. Kompenzirajo z njo nekaj kar mislijo da jim primanjkuje.

To bo nov trend, prihajajo pravi musli moški, ki ne samo da si ne čistijo brad tudi umivajo se ne… In pa samo fook jih zanima ko zagledajo prelestna dekleta saj so bili prej vajeni koz ali pa direktnih v dupe, ko jih v zrak molijo obrnjeni proti vzhodu…

Kakor kdo hoče, naj nosi. Meni so na teh pingotih smešne.

Zmagovalec ima to troje:bBrada, tatu, pa električen skiro. Za crknit.

Śêpťäñjōň, 08.09.2022 ob 17:55

Sem napisal prej komentar pa sem sel cez tunel.

Nisi vec tolk mamljiv. Privlacen. Izgled se ti cisto spremeni. Starejsi zgledas.

Debeu sm stari. Čokolino iza

Screenshot-20220908-173843-Gallery

Izgledaš kot 10 letnik samo da imaš ti te razredčene dlake po obrazu. To sploh ni brada, brada je gosta, to izglda bolj kot da si nekomu porezal sramne dlake in si jih prilimal na obraz.

aaaa boli!!!!

boooooooooliiiiii!

prosssim

nehaj!

no no no, 09.09.2022 ob 12:56

glej mene kosmat moški po telesu ne moti, ampak zaraščen v obraz pa niti slučajno ne… raje vidim njegove ustnice in obraz, kot pa gore dlak… pa še neapetitlih so tiste dlake na obrazu mi – tam not je polno svinjarije, nikol ne morš to tak spucat, če je dolga velika brada in brki…

mene tudi po telesu dlake tudi malo ne motijo.. da pa skriva obraz to pa mi ni všeč (brada dejansko skrije polovico obraza) .. jaz pač rada gledam v celoten odkrit obraz.. hehehe, sedaj sem se neki spomnila okoli tega..

sej to ti pišeš…

Jokcajte, kolikor hočete, mi bomo še naprej nosili brade.

Za enakopravnost med spoloma, 09.09.2022 ob 17:43

Jokcajte, kolikor hočete, mi bomo še naprej nosili brade.

Jokcajte kolikor hočete, ženske vas še vedno ne bodo povohale. Problem solved.

Naravna selekcija.

Moja brada raste in štrli na vse strani – sprijaznite se.

Hjej, 09.09.2022 ob 17:55

Jokcajte kolikor hočete, ženske vas še vedno ne bodo povohale. Problem solved.

Naravna selekcija.

ja. točno to.

naravna selekcija.

vidiš… nije to đabe. brada pač.

bježite ko šejtan od Omera. in prav je tako.

šc. selekcija…

kot praviš.

nevem kje sem prebral… nevem če je hadis… pač mislim da je bilo teološko… da ko si moški obrije brado… isto ko da bi si ženska glavo.

tist ki mu paše da ga babe vaše sorte obletajo si bo pa že pustu.

ve zadovoljne ko ne boste mele bradonj…

mi zadovoljni ko ne bomo mel takih zraven sebe…

svi sretni.

Nam pa ni všeč, ko se čečkate in mažete ter kitate po obrazu.

Dolge brade mi niso vsec, prav ogabne so mi. Tiste, ki so stare par dni, najvec en teden pa so mi top. Vsakega moskega polepsa.

Mene pa zanima. Zenske, ko vam gre taki z brado malo po luliki. Vas nič ne pika.

Brade so grde. Zaradi nje ni nekdo bolj moški…bolj moški si s pravimi dejanjib. Nekateri pač ta občutek nadomeščajo z brado.

Anonimno 1617, 12.09.2022 ob 08:45

Brade so grde. Zaradi nje ni nekdo bolj moški…bolj moški si s pravimi dejanjib. Nekateri pač ta občutek nadomeščajo z brado.

To je kot obramba (kot izgovor zakaj so samski).

Ker zakaj bi nekdo, ki si želi nasprotnega spola, namenoma si pustil brado, za katero je znano, da je večina žensk (ja, tiste dolge, pa talibanske garantiano odbijajo ženske) ne mara?

Je polno teh olj,ampak mi obrišemo ko se ti zlije kaj iz žlice njim pa gre v brado.Da ne pomislim ko gre ženski med noge kaj ostane 😆.

ni nam vsem zenskam ogabno. meni je prav hudo sexi. se vedno obrnem za kakim bradolinkom. imam  rada da je moski moski z urejeno brado sem ne spadajo razni alternativci ki imajo brado ko pticje gnezdo.

Mislis oblikovano.

Neurejeno pa neoblikovano sta dve razlicni stanji.

lenuhi, 08.09.2022 ob 18:43

Meni je tudi že od nekdaj brada pri moškem nagravžna iz higienskih razlogov. Ne tista par dni stara, ki enim celo zelo paše.

Sprašujem se ali so tipi postali tako leni, da si raje pustijo brado kot pa da bi se vsak dan ali vsak drugi dan brili. Potem si lahko človek na podlagi tega razlaga kakšna je njihova osnovna higiena.

Britje stane. Pravi moški ima itak brado. In ga briga, kaj je vam všeč. Boste pač ostale same…tiste, ki jih brada ne moti ali jih celo vzburja, bodo pa fukale, saj je močna gosta brada znak obilice testosterona.

New Report

Close