Mladi moški s kosmatimi bradami
Urejena brada je lepa, če moškemu paše. Vsakemu gotovo ne. Moj mož jo nosi že leta in dosti bolje zgleda kot brez. Moj oče jo je imel cca. 40 let in si jo je enkrat kar tako za hec obril. Zgledal je dosti starejši, saj se mu je videl povešen podbradek, ki ga brada prikrije. Seveda si jo je ponovno pustil rasti. Kar se higiene tiče… tisti, ki skrbi zanjo s tem nima težav, tisti ki ne je pa tako ali tako zanemarjen.
Alisona, 12.09.2022 ob 10:29
Urejena brada je lepa, če moškemu paše. Vsakemu gotovo ne. Moj mož jo nosi že leta in dosti bolje zgleda kot brez. Moj oče jo je imel cca. 40 let in si jo je enkrat kar tako za hec obril. Zgledal je dosti starejši, saj se mu je videl povešen podbradek, ki ga brada prikrije. Seveda si jo je ponovno pustil rasti. Kar se higiene tiče… tisti, ki skrbi zanjo s tem nima težav, tisti ki ne je pa tako ali tako zanemarjen.
Pa ne tista dolga. Tista ne paše čisto nobenemu. Ajd, dedku mrazu pa božičku še nekako, ostalim ne.
Zaradi izgleda. Kšnim redkim brada celo paše.
Higiena? Obstajajo proizvodi, obstajajo brivci. Če ne drugega pa vsaj šampon. Kdor pa tega ne neguje pa rata hitro prašiček. Tako kot na drugih področjih.
Vera. Tudi zaradi vere imajo to nekateri.
Imidž. Da bi delovali starejši? Ker je tak to moda dans?
Pol so pa tu še določeni, ki pač izgledajo tako kot jim paše in jim dol maha kaj si ti misliš. Taki so lahko čist zaraščeni pa bo že njihova samozavest dovolj privlačna za marsikatero deklino.
Sine 007, 12.09.2022 ob 11:48
Zaradi izgleda. Kšnim redkim brada celo paše.
Higiena? Obstajajo proizvodi, obstajajo brivci. Če ne drugega pa vsaj šampon. Kdor pa tega ne neguje pa rata hitro prašiček. Tako kot na drugih področjih.
Vera. Tudi zaradi vere imajo to nekateri.
Imidž. Da bi delovali starejši? Ker je tak to moda dans?
Pol so pa tu še določeni, ki pač izgledajo tako kot jim paše in jim dol maha kaj si ti misliš. Taki so lahko čist zaraščeni pa bo že njihova samozavest dovolj privlačna za marsikatero deklino.
Ja ja, samo če si res poln keša. Drugače se te bodo izognile na kilometer. Ne sanjat no.
urejenost, 12.09.2022 ob 12:34
Eni si predstavljajo urejeno brado tudi tako, dolgo 10 cm.
Pa je to nagravžno.
čisto uredu ma.
pa stari on mora to oblikovat… a misliš da sami brki tako stojijo?? pa brada. tuki gor je al olje al pa balzam.
halo pa s tem je dela kaj mislite vi. isto kot z lasmi.
al pa jst naprimer. najmanj 4 na dan mi gre voda čez brado. najmanj.
pol pa sanjate o neki juhi pa koščkih hrane v njej
enkrat je rekel dicaprio… ko je moral za vlogo puščat… da je to zajebancije okoli tega… da moraš negovat. ne vem s kakimi pujsi ste ve to ble… pardon nepostavneži 😉
Jaz sem sicer moški, ampak so mi brade nagravžne.
Bivša, 08.09.2022 ob 17:57
Ste pa res za leseno žlico. V vsaki drogeriji najdeš cel spekter izdelkov za nego brade. Razne šampone, balzame, olja… Kar oglejte si malo.
JA samo kdo jih uporablja…te brade so smrdljive in polne vseh izločkiv..ker moski mislijo da je to fajn🤢🙄🤮
Kokoši 👾👾👾👾👾👾, 12.09.2022 ob 18:36
Drugače sem se te predstavljal.
“BOŽO”,
lej čist uredu izgledaš, da me ne boš narobe razumel. Samo veš, ko si me k đamiji povabil, vrjetno si me hotel odpeljati v đamijo, da me spraviš grešnika na pravo pot. Rekel si, da te prepoznam po očima. Velikokrat si že svoje oči umenil na forumu. In pričakoval sem, da imaš take zelo prodorne oči, da se bom zgubil v njihovih globinah. Da ti bom potem brez pomisleka sledil v đamijo in bom potem odtlej vsak teden hodil v đamijo(razen ko bom imel gripo ali bil na morju ali kaj podobnega).
Samo ne zgledajo tvoje oči tako prodorne, da bi me prepričale. No vsaj na fotografiji ne.
yram, 12.09.2022 ob 20:08
Verjamem. Ima lepih albancev, ima bogami i ruznih, tako je povsod.
No ne čisto, ker eni narodi so grši, eni lepši. Naprimer angleži in nemci niso kaj prida. Ko pa pogledaš južnake, naprimer kakšne črnogorske moške pa so res paša za oči.
Je bilo pa tako z tem albancem, da sem imel lih enga “izgubljenca” takrat ob sebi v družbi in me je osramotil pred tem albancom. Ziher si je pol ta bjondo albanski mislil, da sem tudi jaz kreten, če sem ob takmu tipu. Še zdaj me zoprno stisne, ko se na to spomnim.