Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Mlajši

Mlajši

Zanima me a je tukaj kakšna ženska, ki jo bolj privlačijo mlajši tipi? Zanima me, če je kdo s takimi izkušnjami ali željami? Vas bolj potegne energija, spontanost, mogoče kaj drugega?

Se katera najde v tem? Kakšna razlika je za vas sprejemljiva?

Če sem odkrita, si mi res všeč mladi, okol 30, torej precej mlajši od mene, imeniten občutek. So spoštljivi in ustrežljivi, predvsem jim ga pa ni treba drkat, ker jim skoz stoji. ODLIČNI OBČUTKI, POLNI SEXA.

😊😊🙂

Tudi meni so všeč, si želim, da bi lahko probala, če je tisto, kar pravi Metka res;-)

Če keri zanima oz je na obali… sem 29 letni fant, visok 195cm in normalne postave.

Jaz sem star 35 let je ok? So mi pa všeč starejše ženske. 😉 Če se najde kakšna lahko piše na pajek740@gmail.com.

Pa mi piši na suhica111@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
Suhica789, 30.04.2025 ob 20:33

Pa mi piši na suhica111@gmail.com

blazs.2407@gmail.com

Js sm 30 letnik mam zelo veliki korenjak i su m v sec da fukam staresi od men  ce hocete lah mi napisete i se dobiva samskifant545@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
Metka455, 29.04.2025 ob 15:27

Če sem odkrita, si mi res všeč mladi, okol 30, torej precej mlajši od mene, imeniten občutek. So spoštljivi in ustrežljivi, predvsem jim ga pa ni treba drkat, ker jim skoz stoji. ODLIČNI OBČUTKI, POLNI SEXA.

Metka piši mi na pajek740@gmail.com. Sem star 36 let.

Ce si za kaj diskretnega mj pisi , 24 iz LJ

Sem mlad 29-letni fant, iz obale, postaven, normalen, ampak zanimiv po svoje. Iscem dame, ampak se ne branim kake pogumne punce.

Pisite na gianni199704@gmail.com

Sem samski star 35 let.Pišite mi na pajek740@gmail.com.

Pri 25 spoznal v baru za 8,marec damo staro 35 let . Znorel za njo . Smrklje še povohu nisem več. Je pa res kar pravi ena starejša , da ga ni treba drkat , k skozi sam stoji . Ga je hotla prvič po enih 2 h začetniškega spoznavanja sama  noter vtaknit , pa jo je prehitel , je pot kar sam našel . Ko je pa rekla delaj kar češ , sem jo pa nevedoč kar oplodil, kar sem zvedel šele čez 7 let .

Suhica, daj pravi mail, da ti lahko pišem.

New Report

Close