mmmm…..diši
Hmmm…..jst pa rada voham sveže obritega moškega in kakšn dobr after shawe….by the way,sem že ugotovila da uporablja ta rdečga od Šumi-ja…:)) Na nek način – turns me on.))
Drugače pa ja valjda, ni boljšega vonja,kot naprimer vonj dveh prepotenih teles hehehe,ampak tle v pisarni mi pa švica glih ni za ovohavat.:))
Ima pa vsaka sveže obrita stvar svoj čar .Heheheee…pa naj bo to kjerkoli.)))
mmmm, dons pa pr men! Sodelavka ima novo frizuro, oblekla je črno super minico (me ima, da b kar pod mizo poškilu), belo bluzico z odpetimi gumbki, tako da se lepo vidi dekolte! Ko mi je prinesla kavico, sem zavohal parfum, ki mi je najbolj všeč – Gabriela Sabatini! Jst si pa ne upam nič, pa izgleda tak razigrana…..
Tud Armani b mi dišal, ja. Zdej vsaj vem katreri parfum uporabljaš! Najboljš bi blo, da grem po Lj in ko zavoham… Sam v kateri smeri naj začnem? Vsaj stran neba bi lahko povedala, porednica, če je izh. točka Prešernov spomenik! S tem bi mi precej olajšala zadevo.
Hud sem še itak nate, da b ti kar nekaj tja notr v mmmm dal! Zakaj si slabo spančkala, te tvoj dragi ni pocrkljal sinoči? Pol s pa sama kriva če ga ne znaš prpravt, saj veš, da reveži moški nimamo obrambe …