Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu mmmm…..diši

mmmm…..diši

Dobro jutro vsem skupaj. Pravijo,da se po jutru dan pozna….hmmm…dežuje, zjutraj komaj vstala….na poti v službo skoraj cesto falila…ker bi rabla še ene brisalce na očkah.
Ampak….ne glede na moje težko vstajanje in muke….mi je pa zdajle sladko. Heheee….novi sodelavec sedi za mano….in takoooo sladko diši.
Mi je takoj polepšal dan.)) Prijeten vonj, pogledi nazaj……:))
Hehee…te moške vonjave…tako zapeljive.

Sreča da živim v današnjem svetu,kjer se lahko predajam takšnim vonjavam. Sem zadnjič poslušala,da je Napoleon preden je prišel domov s svojih osvajalskih pohodov pisal svoji dragi in ji naročil,da se do njegovega prihoda ne sme umivat,da bo tako bolj sladko.Ojjjj, si predstavljate ubogo Josephine….

Ajd, pa gremo novim zmagam naproti!:)))

čao

Tudi jaz zelim vsem skupaj en lep dan..teden..se posebno “mojim”, saj veste od kje…uzivam in zelim, da se imate tako lepo tudi vi..se še javim kaj, ko mi rata;)…čao!

Jaz sem malo zbirčen in mi ni všeč vsak ženski parfum, sploh zato ne, ker pri nekaterih rabim gasmasko 😉 Zato mi je še najbolje “brez” parfuma seveda, pa če je to slučajno švic me niti ne moti tako…

Tudi men diši, kot krenu – “švic” sodelavke, parfum lahko voham v parfumeriji. Tako pač je.

Že, že, ampaj jaz sem to rekel prvi 😉

Že, že, ampak jaz tega nisem rekla.

Ampak zbudila si se pa!

Res je, sem pač vedno korak za vami, pol sm pa papiga

Ja. KIR, kako si danes? Bolj žalostno?

Vas moške ne jemljem resno…a to vi resno? Švic…fuj, blek….me babe se pa tko trudimo, pa zj. dve uri v kopalnici,.. 🙂 ok- sej se zaradi sebe…mi ni da bi sama sebe po švicu vonjala. Samo to kar ste napisal pa kar ne verjamem. Meni tudi ne sede, da moški uporablja parfum….ampak tisti vonj po svežem…mmmmm…sveže cunje, on ravnokar izpod tuša…mljask.

Mljask. In, strinjam se s tabo. Pa tudi, mogoče brez tuša, malo vonja po parfumu, malo osebnega vonja, ki je le njegov…

Saj si vidla, klical sem vas zjutri, pa vas ni blo. Ko ste imele ve čas, pa jaz ne. Ne vem zakaj se to dogaja. Usoda, al kaj?

Ja, usoda.
Sicer pa morš bit bolj oseben, ljubček. Kako naj me vemo, za katero se
gre? Če si hotu mene, in samo mene, bi pa reku….No, recimo.

Saj je, sam men res pri seksu diši njen švic, sam ne vem zakaj. Tudi mucka mora dišat po mucki, ne po parfumu. Sicer pa ima moja doma isto mišljenje kot ti (takoj leti pod tuš), zame pa trdi to, kar jaz zanjo

Men pa na moskem disi ze vonj po sveze opranem perilu al pa kksn tak vonj k se ga zavoha ce res bliz prides…mmmm

www.studentarija.net

Veš, kaj KIR, mogoče jo pa še nisi uspel prepričat, da je tvoja najljubša, najsladkejša, najbolj dišeča in najčudovitejša ženska, s katero si želiš biti.
Kaj pa rečeš na to?

Saj ti veš, ljubica! A moram vedno use na glas? Pejd na moški čvek, pa poglej katere ženske so najboljše za seks (po letih mislim)

Nimam časa. Mogoče mojih let, ha ha?

To si itak ti, sam ne ji povedat, bi me spremenila v teto, hehe

KIR, ne sme te. Ne!dokler te enkrat ne srečam in pogledam v tvoje učke.
Potem pa ……

Skoraj ne bi verjel.., ja pa je menda res. Sam ti neb prevarala možka, a?

OK- to je razlika. Pri seksu je stvar malo drugačna. Nikakor pa me ne zrajca tip, s katerim se recimo še “osvajava”, če vonjam kaj švicu podobn. Pa tut če je to v fitnesu, al pa na maratonu.. 🙂
Stvar je v tem, da itak smrdi samo švic na švic. Če pa izpod tuša….se dava dol…in zraven še dobr zašvicava….ni lepšga…ga še celga poližem…mljask.

A to misliš svojega moškega? Verjetn ne, ne de?

… se dava dol…

S tabo?

New Report

Close