Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu mnenja prosim

mnenja prosim

Vem, da bi tole razmišljanje sodilo bolj na ženski čvek, vendar me zanimajo mnenja in komentarji obeh spolov. Kako bi reagirali, če bi se vam zgodilo nekaj takega…….
Na moževem gsm-ju po naklučju (imava navado, da uporabljam njegov gsm) vidim sporočilo “neprestano mislim nate”. OK. Skušam pozabit. Čez kakšen teden spet “pogrešam te”. Odmislim. Vendar me bega. Vidim, da se z določeno osebo, ki mi je sicer nikoli ne omenja sišita večkrat na dan. Skušam se pogovorit. Dezam v njega. Najprej vse zanika. Nato pa pove, da je to njegova bivša punca, ki živi v tujini in da je on njena edina zveza z domačim krajem… OK. In da se slišita dvakrat na leto, nič več…skratka nič omembe vrednega. Naslednji večer spet sms v katerem spet, kako ga pogreša in da ne more verjet, da bo v Ljubljani in da ga ne bo videla. Predlagam, da jo povabi na kavo, da se spoznamo. Ampak ne, ker ona ni taka (?!). Pač tako komunicira….
Kaj naj si mislim? Iz številke vidim, da ta tujina sploh ni tako daleč, ampak takoj za mejo.
Ah, kaj naj si mislim?! Ne razumem takega načina komuniciranja z bivšimi…ženska brez raloga ne pošilja takih sporočil svojim bivšim. Kaj menite? Panikaziram brez razloga. Kako bi reagirali?

Meni osebno stvar ne bi pasala. Če jo hočeš spoznat ob kavi je to lepa gesta od tebe in mislim, da bi ti moral ugoditi, glede na to da si ti njegova žena. Alternativa srečanju bi bila po mojem, da nemudoma pretrga vse stike z njo.
Vseeno dobro razmisli pred ukrepanjem.
LP

Naj dodam, da je bil njegov ukrep ta, da ima po novem doma izklopljen gsm. Kar si jaz razlagam lahko samo tako, da pač ščiti nemoteno komunikacijo z bivšo. Meni vsekakor zadevo postavlja samo še v večji dvom.

Vprasaj ga le, kako bi se on pocutil, če bi nekdo tebi pisal na tak nacin…naj se malo zamisli..če res ni nic med njima, naj jo povabi na kufe, cvek, naj mu prico tebe pove kako ga pogresa, saj to ni ja nc tazga;)…lahko je vse zelo nedolzno..lahko ni..to ve le on-ona…pogovori se do konca!

No, ja, mene bi vsekakor motilo. in mislim, da bi tudi mojega motilo, če bi mi bivši pošiljal takšna sporočia. In te osebe nikakor ne bi želela spoznati.
Poskusi še enkrat s pogovorom.

LP

Sem imela podobno situacijo. Je nosil svoj GSM še na WC, da ne bi česa zamudil, ali pa da jaz ne bi prestregla. Smo z otrokom igrali monopoli, pa je vmes dobival SMS-e, za katere se je kasneje izkazalo, da so od ženske. Pa so prišle govorice od drugod in se je izkazalo, da ga mečejo srednja leta in da laufa za mlado frkljo, ki je na znanem glasu, da še ni imela drugega, kot poročenega in je bila tako vsa zainteresirana. Takrat sem naredila sceno – no, doma sem mu zatežila, pa malo pred njegovo žlahto… in je bil mir. Potem sem celo lahko njegov GSM kdaj v roke prijela… Čeprav je zdaj pri nas še večje sranje, ti lahko samo iz svojih izkušenj povem, da ga babnica očitno mika (dec, valjda), a da med njima še nič ni. Zarobanti in ga postavi pred dejstvo. Lp.

____________________ Fantasy does not deliver.

če mu to verjameš,potem vsaka čast… on če nebi imel z njo razmerja nebi mu take pisala, jaz imam tudi bivšega tipa pa mi ne piše takih,daj no…

vitka

Vitka, če bi imela razmerje, si ne bi pisala (ker pač je on poročen in se dogovorita, da to ni kao pametno…). To je prešuštvo v nastajanju. Ona bi, njega mika, ker ga rajca…treba je prekiniti. Ma…če se splača…

____________________ Fantasy does not deliver.

Moj bivši je dobival taka sporočila na svoj mobitel kakšni dve leti nazaj. Izgovorov je imel pripravljenih veliko. Naj še to povem, da sem zdaj eno leto ločena.

Ne vse verjet … predlagam da se lepo vsedita za mizo in se pogovorita … za kaj se gre ?

Mislim, da ima Orka prav. Ker, če že šmirata, potem sms-i odpadejo in razni klici ko je on doma tudi. Kajti takrat, ko nekdo dela nekaj prepovedanega je še bolj pazljiv. Se že med službo zmenta za enga ta hitrga. Če ji pa tega ne more dopovedat, potem je tudi prenašal ne bo več dolgo, ker mu bo slej ko prej presedla. Moški so radi lovci, ne pa plen.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Ni rečeno, eni si pa ravno v tem najdejo izgovor, “kako lahko pomislis da sem tako neumen in bom sprejemal sms, ali ti to delal pred ocmi, če bi zelel varat, bi te tako, da ti sploh vedela ne bi…vidis nekomu je pa to za taksen izgovor…

Mal sumljiv mi je vse to, kajti tvoj ve, da ti to lahko vidis, saj ti dovoli uporabljati njegov phon, kot si napisala, kaj ce te zeli narest le ljubosumno, je med vama res vse okej…razlogov je lahko veliko, zato brez veze neki v naprej..lepo se vsedi..povej mu kaj zacutis ob vsem tem, česa se bojis, kaj zelis in verjemi, ce te ljubi bo to razumel in takih sms ne bo vec, vsaj vprico tebe ne!

Ja, eni imajo res to za izgovor. Ampak, mora bit tak tip že ves čas, tko zajebantski, pa to, da res ne posumiš. Če pa se kar naenkrat začne tko čudn zgovarjat o seksu, pa klicih. Ne vem kako je ta tip to prej počel, v drušni, na splošno. Če bi moj to zdej začel, ko vem, da je resen tip, še res ob takih dovtipih, k so res za režat, ostane mrtvo-laden, pa da bi se začel kar naenkrat norca delat po telefonu, bi blo ziher to to. Če pa bi nasprotno jaz ob takem hecu ostala resna, bi bil pa to zanj znak, da se nekaj kuha.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Meni je cudno pri vsem tem le to, da ta telefon z njegovim dovoljenje lahko uporablja tudi ona, kar pomeni da menda on ni tolk neumen in bi ji to dovolil, če bi res imel kaj za bregom…mogoce je le bivsa taka kura , ki kljub njegovim opozorilom, da ljubi drugo, ne da gmaha, saj ves da tudi take obstajajo, ampak potem naj lepo svoji predragi pove, da je bivsa pac taka, menja cifro in gremo dalje…vidis midve lahko o vsem zivem debatirava kle…pomaga pa tu le odkrit pogovr, saj ves da ce te tvoj vara, to zacutis in tu niso le sms, cutis ga tko ali tko…in to ve-cuti le ona…

Telefon sicer lahko uporabjlajm, ni pa pričakoval, da bom brala njegove sms-e. Bere pa tudi on moje, saj mene to ne moti in tudi piše od koga so…po moje ni bilo v planu, da mene naredi ljubosumno.
Zanimivo, da nobena od vas ni potrdila njegove teorije. Da obstajajo tudi take bivše s katerimi ohraniš (platonski) prijateljski odnos in so pač navajene na tako komunikacijo. Skratka, da je ženska neškodljiva, da samo tako komunicira a la “neprestano mislim nate…pogrešam te…”
Meni to res ni normalno. Pogovorit se ne da. Ker ves čas vse zanika. In trdi, da ni kaj za naredit. Da nima kaj prekinit, ker nič ni….bla, bla…skratka: zdaj doma ugaša telefon in pravi naj se sama dobim z njo, če se hočem…

Tole, da ženska brez razloga takih ne pošilja pa ne bo držalo! Jaz sem nekoč imel eno, ki jo je dajala taka fouvšija, ko sem jo zamenjal, da mi je dnevno pošiljala takrat še pisma po pošti. Pa, ko smo se srečali, je začela čvekat take, da je takratna moja potem jokala cel večer. In to je trajalo kake pol leta, da se je malo umirila. Sem sicer imel trdno vezo, ampak napetost se je pa čutila.

No, če tvoj z njo nima nič, potem bosta morala žlehtnobo skupaj odpravit!

Pomiri se in ga opazuj…zacutila bos ce te res vara…

Sigurno, da obstajajo tud take kure, k ne dajo gmaha, ampak, da njega to ne moti. Ajde, recimo, da nekaj nekajkrat na dan vprašaš, kr tko, npr. kako se maš, kva delaš, tud pogrešam te. Sam to je pa treba sedanji res razložit, ne pa ugašat telefon. Pa kuri vpričo sedanje povedat kar ji gre. Saj, mogoče se mu še malce smili, ampak vse do neke meje

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Ta bivša je namreč že deset let bivša in ni neka sveža foušija na mene. To tudi ne gre skupaj. V desetih letih pa človek verjetno že preboli bivšega, ki je vmes zamenjal še nekaj punc, si našel ženo, se poročil in ima dojenčka.
Kaj naj zahtevam od njega? Da takoj prekine vso kumunikacijo je bez pomena, ker nimam dokaza, da je to res storil, saj nimam več dostopa do gsm-ja (in tudi nimam več volje gledat in iskat, saj lahko klice zbriše). Lahko jo jaz pokličem…….in izpadem budala. Predlagala sem, da se spoznamo. Tega noče. Še kakšna ideja? In hvala, da razmišjate z mano….

Jaz bi se pogovorila, ti si se in pravi da nima nic z njo..okej bi mu verjela..potem naj bo njegov phon tam na dosegu, kot je bil vedno, jaz pa bi ga itak opazovala in kolikor se poznam bi mi bilo kmalu jasno ali me vara ali ne, pa sms-ji gor ali dol, isci drugje, menda ja ga cutis…poznas…

Se tole… in mal bi se poglobila se vase, je ob meni res srecen..ima vse kar potrebuje..nakazuje da si zeli..kaksn zivljenje imata…se ljubita…ali imata le še rada…ali ima razlog za varanje…ja, tudi to bi mi rojilo po moji glavi..ali ga morda jaz….. ne teram v narocje k drugi…premisli tudi to.

NE bom trdil nič, ampak tole da je ugaša telefon, odkar si našla SMS-e, to mi precej smrdi. Komu ne, je po moje naiven. Pa si ga vprašala, zakaj kar naenkrat skriva telefon oz. ga ugaša? Očitno ima razlog ane?! Možno, da še je vse v povojih ampak nekaj se dogaja. Bi blo pa fajn, če bi še povedala kaj on pravi na vse skupaj, kako komentira te sms-e. Ji je kaj odpisal in če ji je, kaj, itd?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

joooooooj ne bit tako naivna! no temu se reče da si nekdo zatiska oči! mislim že tisti prvi: neprestalno mislim nate, ti je povedal vse! razturit bi ga morala ne pa da se boš sedaj še pogajala z njim! več kot očitno je da ti laže IN vara!
pojdi na vse ali pa nič

SMS “pogrešam te” ne sodi v platnsko razmerje, veš.

Klasično varanje oz hitri med službo so težko izvedljivi, ker bivša živi kakšnih 150 km stran. To bi opazila, če bi bil večrat odsoten, pa ni. Tudi drugih znakov varanja ni.
SMS-ov pa ne komentira, saj trdi, da nič ni, da je to pač njen način komuniciranja z moškimi (!), da je neškodljiva, ker živi v tujini pač želi ohranit stik z prijatelji iz preteklosti ipd…Odpisal ji ni, ker redko pošilja sms-je, jo je pa pogosto klical.
Ja, taki sms-ji niso platonski. Me veseli, da nisem edina, ki ji je to nesprejemljivo.

New Report

Close