Najdi forum

Naslovnica Forum Arhiv Pravni nasveti Mnenje in pomoč

Mnenje in pomoč

Pozdravljeni, danes sem prebral članek na 24ur: https://www.24ur.com/novice/preverjeno/zakaj-se-pijanim-voznikom-ni-treba-bati-odvzema-vozniskega-dovoljenja.html

Ker smo pred kratkim praznovali otroka pri kolegu in je znanec kasneje (vem, totalno nespametno) vozil pijan, napihal in so mu odvzeli izpit (+1.200€ kazni – napihal je 0,63). Ali je dejansko tako visoka stopnja uspeha? Je smiselno, da se obrne na pravnike, ki se oglašujejo na spletnih straneh http://www.vozniska.si in http://www.prekrski.si ali pa kakšenga specializiranega odvetnika? Ali ja kakšna razlika v uspehu? Je res možno z ustrezno pomočjo priti do odvzetega izpita?

Je edini voznik v družini, ženo in otroka razvaža po mestu on?

LP,

Jan

Pozdravljeni,

znancu je bil zagotovo izrečen ukrep začasnega odvzema vozniškega dovoljenja. Sledil bo sklep o izreku 18ih kazenskih točk, in določitvi globe v znesku 1.200,00 EUR. Temu bo sledil sklep o razveljavitvi vozniškega dovoljenja.

Obstoja zakonska možnost za vrnitev začasno odvzetega voznškega dovoljenja in za odložitev izvršitve prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja.

Tega, kaj in kako dela kdo v zvezi s tem, ne morem komentirati.

Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi, predstavljajo odgovori splošno informacijo v zvezi z zastavljenim pravnim vprašanjem. Za natančnejši odgovor je potreben oseben razgovor in pregled dokumentacije v odvetniški pisarni.

Lep pozdrav

Odvetnik Pavel Zajc

Odvetnik Pavel Zajc I Kersnikova ulica 3 I 1000 Ljubljana I Kontakt: Telefon: +386 1 433 05 58 Mobitel: +386 41 391 064 E-naslov: [email protected] I WWW: http://www.odvetnik-pavel-zajc.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close