Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Modelčki za pecivo..

Modelčki za pecivo..

Vprasujem vas kje ste jih kupile in koliko je cena. Jaz sem jih nameravala nazadnje v Intersparu, ampak na Viču jih vec niso imeli.

Imela bi kovinske in to bozicne motive, pa srcke in podobne stvari.

Mislim, da sedaj, ko je pravi čas za kekse ne bi smel biti problem za modelčke, jaz sem jih kupila prejšnji teden v Sparu. Videla pa sem jih tudi v Mercatorju in pravzaprav v vsaki trgovini le malo bolj pobrskaj po policah ali vprašaj trgovko.

Videla sem jih v Dipu.

Zdravo!

Mi uporabljamo modelčke za plastelin.So zelo lepi otroški motivi.Tudi modelčki za v peskovnik so O.K..

Mene pa zanima kje bi kupila miklavžka, parkeljca in božička modelček? Trenutno imam izposojene, vendar za prihodnjič bi rada imela svoje. Pisala sem že v Črnuče v pekrano vrhnika, pa še nisem dobila odgovora. Te sposojeni pa so še izpred let iz avstrije…
p, maja

ta teden upam da mi bo uspelo it tja. Včeraj je šel tja brat v izvidnico in je rekel da imajo vse modelčke edin kravc ne(njegova bi rada kravce delala pa ne miklavže). Malo me baše njihov delavnik ki je od 8-16h v soboto pa je zaprto. Danes imajo inveturo. Ko se vrnem bom odpela nov post in napisala poročilo. Mene trenutno najbolj zanimajo jedilne barve, škatle, čopiči, modelčki za piškote,……… Mislim da ne bom prišla domov ravno praznih rok.

New Report

Close