Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu mogoče tako?

mogoče tako?

Tako rada bi ti zlezla pod mizo, srček, gledala tvoje noge, ki se premikajo, poslušala tvoj glas, ki govori. Moram se te dotaknit, nežno drsim s prsti po tebi, čutim toploto tvojega telesa na dlaneh, božam te…moram smuknit pod hlačnico, začutim tvoje dlakice, uf, obožujem…, božam te še, utihneš. Z drugo roko sežem više, se rahlo dotaknem mednožja, začutim nabreklost v hlačah (le kakšne so hlačke? Sive, sive….ja?), to me vzburi, med nogicama postajam vlažna. S prstki masiram, malo pritisnem, spet nežno pobožam, preplavlja me strast, vse večja…odpnem zadrgo na hlačah, toplota me objame po obrazu, zavoham te…čudovito dišiš, po tebi. Izza hlačk pogleda tvoj korenjak, ves vlažen, spolzek, hlačke so mokre…čudovito!, poližem ga, se dotaknem vrha glaviča, ga nežno vzamem v usta…..

Oh zlata moja princeska, kako lepo! Z vsako črko posebej si zdramila vsak delček mojega telesa, še dlake so stopile pokoncu! Ko zaprem oči in si zamišljam tvoje nežne ustnice na meni, občutim mravljinčke po hrbtu in prijetno bolečino v trebuhu. Zamišljam si kako te potegnem nase, začutim čudoviti vonj tvojega telesa, nabreklost bradavičk, prekrasen dotik najinih ustnic pa me spravlja ob pamet! Roka sama od sebe seže v tvoje čudovito vlažno mednožje in v tem trenutku želim le eno: biti kar naprej ob tebi, poleg tebe in v predvsem tebi!

Kako lepo si tole napisal, ljubki moj princ!

In potem, ko bi me potegnil nase in si me želel, bi od nuje, ki bi jo oba čutila v sebi, zmetala iz sebe majčke in hlačke, zbrcala z nog čevlje…potem bi se s svojo vlažnostjo nasadila na tvojo nabreklost….in se prepustila čudovito toplemu občutku sreče, napoljnenosti, užitkov…s tabo.

Mal jaz na tebi, ti na stolu, mal jaz pred tabo, ti za mano, mal jaz na mizi, ti na meni….

Ljubi, a si v WC padu?

A bi blo kaj čudno, če bi si ga tam prijel in bi si pomagal sam po vsem kar si napisala?!? Misliš da sem iz železa ali lesa?

Ja, ljubi moj, veš, da vem, da nisi….sladek si, topel, mehak, dišeč, prijeten na otip, slasten je tvoj jeziček, tvoje roke so močne, hitre, tvoji prsti urni, švigajo sem in tja. Ne, nisi iz lesa.

Vidiš, da je prav, ker sem imela skrbi….z WC-jem pa to, ha ha!

Kraljica mojega srca in kaj naj bi napravil drugega kot mislil nate in…..?

Če pa bi bila zraven, pa bi se prepustil tvojim sladkim ustnicam, prijetnim rokam in čarom tvojega prelepega teleščka!

KIR napisal:

> Kraljica mojega srca in kaj naj bi napravil drugega kot mislil nate in…..?
Res, srček? Lepo, lepo, lepo. In bi vzdihoval in stokal, govoril: o, backa, oooo, daj, daj, daj? In tvoje roke bi ga držale, tvoji prsti in dlan bi polzeli po steblu tvojega korenjaka, prekrila glavico s kožico in spet dol in spet in spet, hitreje in hitreje….dokler ne bi zahropel, se prepustil štrcanju čudovite tekočine, ki bi brizgnila iz tebe in te tresočega, zadovoljenega prepustila smejanju….

…Če pa bi bila zraven, pa bi se prepustil tvojim sladkim ustnicam, prijetnim rokam in čarom tvojega prelepega teleščka!
In bi se ljubila…..

Da čisto res ljuba moja, ljubil bi se, ljubil s teboj …. – ampak zdajle!!!!!

Težka bo, ljubček! Tako daaaalllleeeeč si…..jaz pa še dlje, ha ha!

A poljubljam te vsepovsod…..

Tudi jaz tebe!!!!

DEJ DUBTA SE ŽE IN SE DOL DAJTA! KVA SE MUČTA…PA ŠE MENE POVRH:)
AL STA RESNA AL PA NADALJUJTA TO STORIJO IN DOKONČAJTA MAKAR TUKI!!

Kako že, princeska z najlepšimi očki? Pozabil sem spet, hahahahaha

Madona sta bila spet pohotna;),

Vendarle prišla iz potepa? Ti nisi nič pohotna? Sedaj v toplih večerih lepo v naravi, ob gozdu…. Se ne bi ljubila z nekom, poslušala le njegovo sopenje, vzdihe, petje čričkov?

Pozabil? Tako hitro….bo treba pred tabo mal stopit in te pogledat naravnost v oči….

Ja! Saj me je še JAZ zapustila?

No, saj ni tako hudo. Sonce sije in toplo je. Poljubček!

Aha, ko je pa tako lepo se potepat in še kaj;)) in to vuni na sončiju;)) in veš kaj predragi moj Kir, smo ljudje, ki to preprosto počnemo in o tem ne pišemo-govorimo, raje vse to usmerimo kar v živo mmmmmmmmm, to se nanaša na ljubljenje in vse kar sodi zraven;))!

aja? Kdo bi si mislil?!? Torej tudi ti?

Nič ni toplo, sonce več ne sije….., pri tebi pa?

New Report

Close