moj dan
a ni hecno, čist navaden dan, pa hkrati tko drugačen. samo zato, ker naj bi bil drugačen. je pa fajn, ko si mal v središču pozornosti 🙂 zdele se bomo v službi mal skup dobil, pa kako stekleničko odprli… ma bo hitro ura 4 popoldne, potem pa bom uresničla tvoj nasvet, naj uživam tale dan! z eno ogromno šeflo ga bom zajela…
:)))) flaška se me ni pretirano prijela, ker sem se mau bremzala :))) je bil direktor zraven, pa ti povem, da sem nekajkrat nemo pozijala, ko je take trobezljal! veš, kaj si pa želim… tako med nama povedano… da bi bil tisti del tvojega stvak, v katerem si uporabila besedo “mož”, resničen. zaenkrat je še fant, bi pa bila najsrečnejše bitje, če bi res bil že mož, zato se bom prilimala predvsem na ta tvoj stavek!!! 🙂
frutka :))))) ej joj, ko bi vedla, a mi je všeč, al ne…. mamo enega jako pametnega računalničarja v službi, ki nam je zablokiral vstope v določene sfere interneta, tako da mi napiše, ko kliknem na tvoj link, da je acces denied :(((( nisem hotla bit nesramna in te zignorirat. ker pa ti verjamem, da je čestitka fino fajna, pa hvaaaaaaaaaaala. zdej sem pa ornk firbčna, kaj je za tistim linkom!!!!