Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu moj dan

moj dan

čist zares!

hepi brzdej tu mi, hepi brzdej tu mi, hepi brzdej tuuuuu miiiiii hepi brzdej tu mi :)))))) za rojstni dan si želim čim več sexa in lepih orgazmov, kar naj bi blo enostavno uresničiti sodeč po dejstvu, da pri ženskah dovzetnost za te užitke raste sorazmerno z leti :))

VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJ SEXI DAN TI ŽELIM IZSRCA! A sem prvi?

Vse najboljše! Kakšno darilo od tvojega boš pa dobila? Kakšnega seksi maserja? 😉

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))))) nej se tvoje želje uresničjo! nej bo sexi nej bo sexi. juj, samo da tole službo pretolčem, pa potem družinsko tortico, potem pa ga ugrabiiimm 🙂 tnx kir

uh, za darilo še ne vem. mislim pa da če me bo popedenal, tako kot zna, bom zadovoljna. no mogoče lahko za darilce doda še kakšno ponovitev, da me res zmatra. sexi masažica????? dobra ideja.

VSE najlepše in najboljše! res je DANES JE TVOJ DAN! UŽIVAJ

a ni hecno, čist navaden dan, pa hkrati tko drugačen. samo zato, ker naj bi bil drugačen. je pa fajn, ko si mal v središču pozornosti 🙂 zdele se bomo v službi mal skup dobil, pa kako stekleničko odprli… ma bo hitro ura 4 popoldne, potem pa bom uresničla tvoj nasvet, naj uživam tale dan! z eno ogromno šeflo ga bom zajela…

Vse najboljše za rojstni dan.Naj se ti izpolnejo vse tvoje skrite želje.Za popoldan pa svojega dragega preseneti tako,da se oblečeš v mini krilo,sexi črne nogavice,visoke petke…Imejta se čarobno lepo tudi v postelji.Naj bo ta dan lepši,drugačen.

Jaz pa ti želim…da se bos mela rada..da te bo jutranji pogled v ogledalo osrecil..da te vsak dotik tvoj na tebi nardi se lepso…da se bos znala se naprej razvajat in cartat..znala zeleti vse lepo…in uzivaj v vseh tvojih napakah, ker te delajo nekaj posebnega..eno in edino….lepo praznuj!

Ostani kar si, bereš se zabavno in optimistično, mož je pa gotovo hudo zadovoljen in te bo z veseljem obdaril:)) Vse najboljše tudi od mene!
Pa naj se te tale “flaška” ne prime tako kot mene prejšnji teden…

uuh sem pozna…….ampak;

HEPI BRZDEJ TO JUU; HEPI BRZDEJ TOOOO JUUUUUUUUU……pa seveda, vsega velik in dovolj……
…pa največ sexa pa orgazmov…..še pa še …..vse do neba…….

lp zarja :))

Hej škorpijonka. Želim ti, da te dons tvoja ljubezen čim večkrat ornk piči, če je to to kar si zares želiš. Res ti želim en lep dan

O zarja, pol bi moral pa že jaz prit! ha ha

Čeprav ga na nebu ni, naj ti v srčku sije sonček. Vse najboljše!

Vse najnajnajboljše.

Pa še ena drobna pozornost zate:

Lepo praznuj(ta)

a me ti kje opazujheš :)))) ravno to imam oblečeno. no, ni čisto mini krilo, je pa krilo nad koleni, črne mrežaste nogavice…

uau, brez besed. to je pa bolj čutna čestitka od večine tistih, ki sem jih dobila od “mojih” ljudi! sicer pa nič čudnega, tebe itak vedno rada berem!

:)))) flaška se me ni pretirano prijela, ker sem se mau bremzala :))) je bil direktor zraven, pa ti povem, da sem nekajkrat nemo pozijala, ko je take trobezljal! veš, kaj si pa želim… tako med nama povedano… da bi bil tisti del tvojega stvak, v katerem si uporabila besedo “mož”, resničen. zaenkrat je še fant, bi pa bila najsrečnejše bitje, če bi res bil že mož, zato se bom prilimala predvsem na ta tvoj stavek!!! 🙂

jupi!!!!!!!!!!!! bolš poznmo kot nikoli, tele tvoje orgazme bom pa zapakirala in jih spustila zvečer na plan!

pik pik :))))

draga nataša, si ujela tisto, kar ponavadi iz srca želim tistim, ki praznujejo: da bi vedno tudi ponoči in v dežju sijalo sonce na vsak njihov korak. ja, ti povem, danes sem tako dobre volje, da se mi res zdi vse obsijano. me mau meče, pa razganja, pa navihane volje sem :))) sam pejmo, a ne!

Hej ti frutka, a moja
čestitka ti pa ni všeč? :=(

frutka :))))) ej joj, ko bi vedla, a mi je všeč, al ne…. mamo enega jako pametnega računalničarja v službi, ki nam je zablokiral vstope v določene sfere interneta, tako da mi napiše, ko kliknem na tvoj link, da je acces denied :(((( nisem hotla bit nesramna in te zignorirat. ker pa ti verjamem, da je čestitka fino fajna, pa hvaaaaaaaaaaala. zdej sem pa ornk firbčna, kaj je za tistim linkom!!!!

hehehe…..me zanima, če lahk katera to potrdi:))
na moško hvalo ne dam nič:))))

sadna..sm sla gledat namest tebe…in tam je..neki lepga..pohotnega..ena milka z lesnikom;)..beri moski na zenski..no v zenski;)..tko da te firbec ne bo vec matru..ti rada pomagam..lepa slika je..aha!

New Report

Close