Moja muca…..
:-))))))))) *** naj bo, tile nasmehi so sam zate…in lubčki tud…
in ja, wwwwwwwwwwoooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwww srečko, da te spravljam “v veselje” in tresem tvojo prižnico je pa itak moja zlo ljuba aktivnost…
hmm, še dobr da se tko lušno razumeva…čeprav me ima, zdajle še posebej, da te mal zavrtim, z besedami cartam in divje razburkam tisto nekaj – neeeeee!!!!!! tako lubči…benti… :-))))))
…veš, ti tam, tko mal mi vedno “rogi rastejo” ko pišem tebi… :-)))
in ja, vse ok…dopust vroč, dragi še bolj, tko da, manjka mi nič…tvoje kapacitete pa so itak zasedene za nedoločen čas :-))))))))))))))))))))…
hehe, nekoč sem napisala navodila “Kako ravnati s pohotnico”…če jih najdem ti jih pošljem…. :-))))))
lep bod še naprej…
hmm, moram dodat “pa brez zamere”??!!…
Obvezno! Grozno znam zamerit, če se mi ne nariše, da je bilo brez zamere :-))).
Benti, šele zdej se mi svita, zakaj le se mi prižnica občasno tako hudičevo trese…
Glede navodil za pohotnice, le naprej, svoja sem nekam založil, tako da mi bodo še kako prav prišla, kajti tudi mojo ženkico je očitno nekaj pičilo in se še posebej trudi, da bi razburkala tisto nekaj…(v bivši JLA bi komentirali: “A meni teeeško!”) :-)))).
pa, brez zamere drugič (hočem rečt, lahko brez zamere:-)))
uživaj kolikor lahko in naprej…
Sreč s prižnice (majave in tresoče)
mmmmmm, srečko…
pa saj ti veš, da ko bo popustila trdota (njami, kako sladka beseda!!!) tvoje prižnice, boš padel naravnost v moje pohotno naročje?!…
hahahahahaha…
:-))))))))) hvala za lep dan…že dolgo se nisem tako iskreno smejala in jaz se resno!!! tle gor rada predvsem zabavam…
vse lepo…in drž se prižnice…
ljubic@
lahk se midva kaj zmenva
[email protected]