Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Moje slovo

Moje slovo

Smrk, smrk…
Moj tip je včeraj videl, da sem na tem forumu. In mi je strogo prepovedal, da bi lahko več bila tukaj. Zato se od vas poslavljam. Zelo vam imam rada in ne bom vas pozabila.
Full rada bi še bila tukaj, pa si ne upam, ker je rekel, da me bo z glavo v zid zabil, če me dobi, da sem bila na forumu.
Papa in lepo se imejte.

?? dobro jutro !!

kaj takega? hm, ne vem… no OK, če je že treba tako… ampak, te je škoda… zakaj te mora imet samo zase?

čauči, bodi pridna kjerkoli že si.

cmok cmok

Sem sicer včeraj rekel,da bom tiho danes,pa kaj ko me že na tešče take stvari(polg ostalih) spravijo s tira!
Arči,če ti že zdaj postavlja take nore in nesmiselne pogoje je pa samo ena pot:POKAŽI MU VRATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Če pa si v njegovi hiši,dvigni glavo in odkorakaj ti skoznje!
S takim teslom nimaš prihodnosti in enkrat bi ti tip res pribil kaj na zid,pa bo vzrok lahko še bolj banalen,kot je druženje s prijatelji na netu!
Sicer pa slutim,da se bo za mano vsul cel plaz postov v tvojo podporo,pa najbrž ne boš mogla več odgovarjat.
No ja,spremeni nick,pa nam forumašem na maile pošlji,da bomo vedeli,da si to ti.
Drži se in kot sem rekel:marš,naj gre zdaj!
Sp

Kaj pa je tako narobe na tem forumu,sicer je bil moj bivši tudi vedno nasajen,ko sem čepela za ekranom in tipkala,pa sem ga zraven enkrat povabila…

Škoda,sedaj pa sem izgubila eno štajersko sovaščanko….upam vseeno,da boš kdaj tako pritajeno “priplazila” na forumčka in nas pozdravila…

Cmoke in pozdravčke….

Kar držiš zase,izgubiš;kar daš,obdržiš za vedno!!! Prijateljstvo je drevo,pod katerim vedno najdeš zavetje!! Lupčka na smrčka ;)))))))))))

Aria … na pošlji tega K***** že enkrat nekam … Pa kako ti lahko prepove bit na forumu??????????????????? A smo normalni????? Ne ne … to pa prekaša vse meje …. Pa kaj si misli da je????????????!!!!!!!!!!!!

Arči … zdej se bomo zbrali vsi iz foruma in pridemo gor k tebi … in pokažemu temu tvojemu šoclnu kdo smo … Pol ti gvišno ne bo več težil!!!!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Tip ima domišljija…. Ene stvari mi nikdar ne bodo jasne in to je že ena izmed njih… Kak lahko kdo sploh pomisli, da svoji punci(ženi) tak grozi?? Glede na to da nisva dauč narazn, mu lahko med malco skočim rebre preštet, da ga malo k pameti spravim. Arči, malo še ti preveri, kam on hodi (sigurno ne na Vatican.com ipd), pa mu še ti kaj prepovej, da bo videl kak je to….. LP! Drži se! Jaka

Z glavo v zid praviš sam ta M.F. ne ve kaj govori al kaj!!!
Grrrrr jaz bi njega z glavo v zid….

Brez komentarjev sem, dokaz kolk kretenov je na tem svetu…

Še smo dobri fantje :))

Lp

Prihaja poletje, bodimo veseli in imejmo se radi! Zavedajmo se - ŽIVLJENJE JE LEPO - Manj veš, manj pozabiš - manj pozabiš več veš !

Draga Arci, dober psiholog sem in berem te že nekaj časa, ne samo tu, tudi na onem forumu,tam sem ti celo večkrat pomagala z nasveti… vem da imaš kar nekaj težav, ki te morijo in ne veš ne kako in kam.Sedaj pa še tole…Škoda besed za tvojega primitivca in za vse, ki nas skrito berejo in mislijo enako!
Tukaj ne bom veš izgubljala besed, ponujam pa ti prijateljstvo in piši mi na e-mail, ki je napisan pri mojem nicku in bova tam kaj več rekli.
Zapomni pa si še tole:”Nikogaršnja lastnina nisi!” In tu te bomo pogrešali.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Povej mu, da ga bomo MI pribili na zid!!!!!
Idiot, ki ne loči zrna od pleve (ali heca od realnosti, če hočeš).

Vseeno – naša si in naša boš ostala – pa čeprav samo va naših srcih….:-(

Nimam druge besede, kot da maš za tipa totalnega idiota – pa tudi ti si brez hrbtenice, ker se pustiš, da tako dela s teboj. Si sploh srečna z njim?? Eh…škoda, ker si faca.

Dobrodošel med nami signor Don Vito…ja lepo si napisal tole…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close