Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Monkeypox Virus se širi! Novi val?

Monkeypox Virus se širi! Novi val?

https://www.bbc.com/news/health-61546199

Že +50 danes na novo okuženih z monkeypox virusom!

I’ve been searching for some decent stuff on the subject and haven’t had any luck up until this point, You just got a new biggest fan!..
https://www.businessmenulist.com

Bill Gates pravi takole:

While the Covid-fatigued media has seized on monkeypox as the next killer plague du jour, Gates dismissed its potential to destroy humanity, noting “there is very little chance” it will become “the next great pandemic.” However, he praised the coverage, suggesting that “if it weren’t for the coronavirus pandemic, monkeypox wouldn’t even be in the news. And that’s good.”

prevod: Medtem ko so mediji, ki jih je zasvojil Covid, opičje ošpice obravnavali kot naslednjo morilsko kugo, Gates zavrača možnost, da bi uničile človeštvo, in ugotavlja, da je “zelo malo možnosti”, da bi postale “naslednja velika pandemija”. Kljub temu je pohvalil poročanje in namignil, da “če ne bi bilo pandemije koronavirusa, o opičjih ošpicah sploh ne bi poročali. In to je dobro.”

vir: https://www.rt.com/news/556305-gates-predicts-pandemic-known-virus/

Ni napak poslusati tega, khm…kajpavemkaj. Ima najvecji vpliv na medije, WHO in CDC.

Monkeypox se šitri po evropi z čisto enakim številom okuženih kod zdaj že 10 let. Poglejte statistiko. Zakaj je prav zdaj ratal problem ????? Je mediom zmankal stvari za napihovat ???

New Report

Close