Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus morali bi

morali bi

Dobro bi bilo, da bi vsakemu gospodinjstvu civilna zaščita dostavila določeno količino razkužila in mask že takoj, ko se je pojavila ta virusna bolezen v Evropi.
Tako bi znatno zmanjšali okužbe in mogoče celo preprečili to, kar se sedaj dogaja.

A tople vode na pipah pa nimate? In mila?

dokler narod nima pošlihtanih osnov higiene in spoštovanja pravil ne bo ne maska ne razkužilo doma pripomoglo da se virus ne bi širil…
poglej tipično slovensko ovco, navodil kaj in kako povsod cel kup in česa se ne počne tudi, pa nekdo zboli, kaže znake okužbe hop direkt na urgenco ali v zd, nič prej klicat kaj in kako ter kam…. vemo kako se virus širi pa povprečna ovca ne sledi navodilom, slini tiste prste, v trgovini, trafiki kljub tablici da se revij in časopisov ne lista, to počne kot nekaj najbolj normalnega in prelistanega in poslinjenega noče kupit in da nazaj, če omeniš da poslinjenega ne boš kupoval, dobiš pogled tisočerih usmrtitev, sledi plačevanje kjer koli, podobni primeri slinjenje prstov in vlačenje gotovine in kartic iz tošlov, še mal kihat in kašljat v dlani, prešlatat kar se da in spet z istimi dlanmi trosit viruse s plačevanjem…
zato svinjakarjem tiste maske in razkužila ne bodo pomagala dokler ne prenehajo z grdimi navadami in dokler ne začnejo spoštovat državnih redov, pravilnikov itn.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.


a boš moko, olje, makarone tud, da ne bomo dvakrat hodili?

Razkužilo, maske in aspirin v vsako družino, kjer so stari ljudje.

Preventivno, to bi morali narediti, da ne bi okužili še otrok in mladih.

Apelirajmo na občine in zdravstvene domove, če že ni prepozno.

Res bi bilo nujno potrebno, da zagotovijo gospodinjstvom maske, razkužila in nekaj stvari proti vročini.

HASAP pa to… 😉

Ja, če bi bila takrat prava vlada bi bilo to že vse storjeno….tako pa….
A si zamišljaš, da bi nas taki vodili v vojni? Fak, stari, ampak res….

Nič ne bi naredili, teli samo gobce vrtijo dokler niso na oblasti, sicer bomo pa kmalu videli kaj bodo spremenili.
Do zdaj se je izkazalo, da so okužbo zanesli k nam ravno tisti, ki bi morali sami najbolj vedeti, kako se virus širi. Nima država tu nič zraven, ampak ljudje, ki so brezbrižni zaradi svojega statusa.

New Report

Close