Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu moški

moški

…moj problem v bistvu spoh ni problem, tako mislim sama. Ampak vseeno me zanima vaše mnenje.
….že odkar sem spolno aktivna obožujem seks,saj vem da ga vsi,da vsi uzivamo v njem ?, ….
…in v tem je problem. Že štiri leta sem samska in nisem tip človeka, ki bi letela iz moškega na moškega……..
dolgo časa izbiram in ko le izberem se prepustim spolnim užitkom, ampak ni mi dovolj samo enkrat, to bi najraje počela celo noč, pa kaj potem če imam zjutraj službo, saj mi vendar dober seks da nove moči in energije…tako pa….očitno imam smolo z izbiro partnerjev…vsak bi max.2x potem pa….bomo malo zaspali…..takrat se sama šele ogrejem in nekateri najbrž veste kako se počutim, prav nič zadovoljena….
….imela sem tudi fanta s katerim sem živela pet let in povedati vam moram, da sem ga morala k spolnim odnosom prav prisilit..ne.ne izgledam slabo, zato bi ga vendar morala privlačiti , če je že živel z mano..pa nič…in izgovori..tipično ženski?..tako pravijo moški..ha,ha,ha…..boli me glava, jutri je služba….groza….
…prav obupala sem že nad moškim svetom, kje hudimerja so vsi tisti, ki bi cela dan pa noč, ko jih iščeš jih ni in ni, mislim da so večinoma samo besede in vem, da veliko žensk ostane nepotešenih….

…ne..ne iščem grobega, hitrega seksa….želim si veliko nežnosti, predigre in vse kar spada zraven..je to moškim res odveč in samo izguba časa

..še nekaj..ne iščem si spolnega parterja preko foruma, zato ne rabim nikakršnih ponudb…

..pozdrav

a si poskusila tako, da preden pride bi si ti že naredila kakšno porcijo predigre? potem bi še on nadaljeval in po tem bi se šele združila?
Res pa je, da je malo takih ki bi ustrajali v tem, dokler ni ženska zadovoljna, če že, ponavadi niso tako intenzivni in se ti nakoncu zdi vse skupaj brez veze.

No, dej še ti da,odgovori na temo Radovedna!
Tvoj odgovor me zanima.

hm… je pač tako, da moškim z leti upada želja, ženskam pa narašča. Morda si premalo izkoristila mlada leta :))))
Sicer je pa tako… ko moškemu pride, rabi stimulacijo… ne samo ženska s crkljanjem. Poskusi ga z usti spodbudit, pa bo morda še za akcijo.

..no..še nisem stara..pa tudi mlada leta sem izkoristla…pa tudi “hlod” nisem v postelji, domišljija mi kar deluje in mislim, da imam rada nove ideje in predloge..ampak..ne vem kaj je narobe…

to se jaz za zenske sprasujem…

… morda pa res nimaš pravega, ali pa je tip pod stresom, ker se vnaprej zaveda, da te ne bo zadovoljil. Tu nekje sem napisal eno teorijo o tem, da moški v bistvu nimajo radi dominantnih žensk, kljub temu da le-te zmeraj iščejo… in ta teorija se mi vse bolj potrjuje. Seveda so pa izjeme.

Škoda Tantra…………
To sem mislil, da ne iščeš preko foruma.
Tukaj kakor berem jih je kar nekaj, ki bi z veseljem prespali 🙂 noč s teboj.
No šalo na stran.
Ti šmorn, da ne najdeš takega, ko tole vse skupaj prebiram, mi res ni jasno, kje hudika punce hodite, da vas jaz ne srečam.
Iskrilo in vžigalo bi se, da bi se kar kadilo.
In to celo noč.
Veš, nekoč boš spoznala nekoga, morda pa bi mu kar na začetku povedala, kakšne so tvoje želje.
Eni bodo rep med noge stisnili, ker se bodo vsrali, po domače povedano, nekateri bodo pa poskusili, zdržati nočno, ni hudik, da med njimi ne bo kakega, ki ga boš ljubila in si z njim delaila sladkosti nočnega življenja.
Mene tudi včasih prime, da bi cel dan poležaval v postelji in se ljubil in ljubil……….a ponavadi je teta iz Krvavca pri nas na obisku 🙁

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

…ej hribovc…..hvala za napisane besede..bom res morala biti kar direktna..kaj pa če mi bodo vsi pobegnili..ojjojjoj….no..poskusiti ni greh..

..trenutno sem samska..tako..da še vedno iščem tistega tapravega..

Moje mnenje o tvojem vprašanju je sledeče.
Ženske ste žal same krive,da naletite ali izberete nesposobnjake! Saj se preveč prepustite tki.kemiji,čustvom in zunanjemu videzu. Zaljubite se in izklopite razum-razsodnost in zdravo opažanje.
Večina tipov je itak idiotov,ki razmišlja,če sploh razmišlja,z malo glavo.
Mislijo,da je trdota in nabijanje vse.Ženske,pa v vaši naivnosti in zaljubljenosti te *** idiote tolerirate v norem upanju,da se bodo spremenili in o na bolje? Oni,pa imajo v svoji votli glavi že zdavnaj drugo za katero točno vedo,da je isto nora in naivna,da jo bodo s trdim “vredu”pofukali-norci idiotski. Ženske pa,ko nore blondinke,aha,trdi,k..on me ljubi.
Ko boš toliko samozavestna,da boš ti vodila igro in tipu v obraz povedala kaj hočeš,kljub temu,če si zaljubljena,takrat boš imela sex kot treba in pravega deda!!!

dratperšna

ja zakaj pa pol pišeš če že apriori odvračač sam sebe od srečanja s kakšnim fantom preko foruma.
a se ti za malo zdi ali kaj tukaj nekoga spoznati?
misliš da smo tu gor same gnide ali kako?
očitno jih je več povsod drugje ker si tako razočarana

še dolgo ga ne boš našla kdo ve kako si grda pa debela
pol pa še sikaš da ne iščeš ponudb ha ha ha
pol si jo pa drkaj še naprej debela

Ponudbe boš kljub temu dobila,haha in “nora” bi bila,če kake ne preizkusiš.
Malo bom zafilozofiral ampak v tem je precej resnice.

Veš,moški bi samo delali “črtice”,eno tu,eno tam,kaj več ne znajo. Temu pravijo *** in mislijo,da kaj znajo in,da so ljubimci,haha,idioti.

Ženske,pa padate na njihov dolgi gobec in laži in to vam je všeč?

Ste brez samozavesti,ne povete kaj hočete,ker vas je strah izgube nespremenljivega cepca? Bolje išta nego ništa samo,da nisem sama,rajši trpim?

Vem,povedal sem grdo,pa kaj?
Ostanite fini in moralni in trpite naprej?

Tipični moški idiot!!!

ha ha dej ne vlači se ven k si velik večji debil
in zdej misliš da bo nate padla ha ha

..ha..se strinjam.ja..zanimivo, da mora bit človek kr debel….res zanimivo…

..se podpisem pod tvoj post :)))

…..moram dodati še nekaj….sem samska že štiri leta…beri prvi post..in ravno zaradi tega, ker ne najdem pravega..da bi imela pa enega zato, da ne bi bila sam..ne hvala…
..pa tudi vedno povem kaj želim…kaj ti pove ženska v zapeljivem erotičnem perilu, ki se trudi na tisoč in en način okrog moškega…no, razumela bi..če bi bil slep, pa še tiskrat bi začutil močne erotične vibracije….pa če mu povem kaj želim…

ne bodo… tisti, ki jim te stvari dosti pomenijo, bodo navalili… tisti ki jim ne, takih pa ne rabiš :))))

he he he…. če si fajn erotično zrihtana, pa se zapeljivo zvijaš… ne vem, če je treba še kaj dost govort

Malo si že podobna nimfomanki.Kaj reči najdi partnerja,ki bo kos tvojemu močnemu nagonu.Drugače pa si pomagaj z vibratorjem,v službi imej japonske kroglice v tamali.

TAKO SEM UTRUJEN DA SE MI ŠE SEKSAT NEBI DALO LP.DRAGO

New Report

Close