Moski brez otrok ok, zenska ni ok
Wrangler, 12.08.2022 ob 08:44
En alfa samec lahko naštepa ogromno otrok, zato ni nič tragičnega, če nekateri luzerji pač ne naredijo nobenega. Samice pa imajo nalogo, da se dajo oploditi od najboljšega samca, ki ga lahko dobijo, in da rojevajo. Zato je za nataliteto naroda problematično, če je toliko samic suhih vej.
Sicer pa je žensko telo že hormonsko in čustveno programirano za to, da zanosi in rodi. Zato so ženske brez otrok že hormonalno popizdene, čustveno nestabilne in v življenju kar nekaj blodijo.
če že- alfa samec ne trosi svojega semena v brezveze, niti se ne fukari naokoli! To je namreč odgovoren moški, ki bo imel spolne odnose le z njemu pomembno žensko in otroka z partnerko oz ženo!
Će že uporabljate te blesave nazive, ji vsaj pravilno opišite! Ta, ki oplojuje vse povprek in fukari kar ene, je zgolj luzer. Namreč, kako lahko nek alfa samec svoj najbolj intimni del telesa-penis, vtakne v kr eno mimohodnico? Nikakor!
ker je razlika, 27.07.2022 ob 21:03
Če ženska ne želi imeti otrok, je čudna. Zelo čudna. In po 40 letu ima težko otroka.
Moški pa itak ima lahko otroke do 80 leta, tako da ga nikoli ne moreš zafrkavati, da nima otrok. Vedno lahko reče, da jih bo imel jutri. In jih lahko ima. Ženska pač ne.
Zafarkavati kogarkoli, ki nima otrok, ni na mestu. To je osebna in svobodna odločitev vsakega posameznika in sam najbolje ve zakaj je temu tako, zato kakršnokoli vtikovanje drugih ljudi ni primerno, je nesramno in nasilno.
V glavnem obsojajo in zmirjajo ženske, tako da se zamislite in med sabo porihtajte. Zakaj to delajo ne vem, verjetno za to, ker si ženske brez otrok veliko lepše organizirajo življenje in nimajo suženjskih problemov z dedcem in froci. In to so jim “iskrene matere” foušljive in jim zavidajo ko 100mater 🙂
dajte to razložit, 27.07.2022 ob 19:21
Berem temo o tem zakaj eni nočejo imet otrok pa tudi v reali je vedno tako:
Če dedci nočejo imet otrok, jih ljudje pustijo na miru, jih ne zmerjajo.
Ko pa ženska noče imet otrok, jo pa zmerjate s suho vejo, z jalovko in podobno. Zakaj že?
Pa ženske, ki nočejo imet otrok, zmerjate. Nikogar pa ne motijo dedci, ki naredijo otroke pa odpeketajo stran od njih, eni celo vse naredijo, da ne plačajo preživnine. Ampak teh se pa ne zmerja.
Zato, ker so neodvisne. Nezreli in nesposobni moški ne marajo neodvisnih žensk. Predvsem zato, ker se jih taka ne bi dotikala niti z daljincem.
Nova658, 12.08.2022 ob 21:34
Zato, ker so neodvisne. Nezreli in nesposobni moški ne marajo neodvisnih žensk. Predvsem zato, ker se jih taka ne bi dotikala niti z daljincem.
Jaz Sem moški pa mislim, da se vsak odloči za sebe in nisem nikoli obsojal tistih žensk, ki so se same odločile, da ne želijo otrok. Eni nikoli nimamo tega v sebi, eni se znajdejo v takšni situaciji, da jih nimajo, drugi pa si jih na smrt želijo. Vsak od nas mora živet zase ima za svoje ideale, če pa nekdo drug misli drugače, pa ga je treba pustit, da živi svoje življenje, brez da je obsojan in zaničevan.
tak je to, 27.07.2022 ob 21:30
Jp, tiste, ki jih oplodi primitivec, potem pljujvajo po tistih brez otrok. Besne, ker niso vse ženske take trape, da bi se dale oplodit primitivcu.
In tiste, ki so “uživale” v samskem življenju in žurale do 30+, ter zato zamudile vse dobre priložnosti, sedaj pljuvajo čez tiste, ki imajo partnerja in družino. Nevoščljive, ker so vsi spodobni moški že poparčkani, njim pa je ostalo še par čudaških luzerjev, ki jih nobena ni hotela. Same pa tudi niso več zaželjena roba, ker jih jebe EMŠO in mlada konkurenca v svojih 20ih.
In kontra, 13.08.2022 ob 14:42
In tiste, ki so “uživale” v samskem življenju in žurale do 30+, ter zato zamudile vse dobre priložnosti, sedaj pljuvajo čez tiste, ki imajo partnerja in družino. Nevoščljive, ker so vsi spodobni moški že poparčkani, njim pa je ostalo še par čudaških luzerjev, ki jih nobena ni hotela. Same pa tudi niso več zaželjena roba, ker jih jebe EMŠO in mlada konkurenca v svojih 20ih.
V bistvu je problem, vsaj moj, da sem bila prepričana, da moram doživeti še to in ono. Potem pa sem popolnoma izgubila filing za srečo. Danes so moje vrtnice vse “nesrečne” mame, jaz pa “srečno” samska brez otrok in tistega pravega filinga, kaj je sreča.
Ni mi jasno, zakaj se drugi ukvarjajo s tem, ali nekdo želi imeti otroka ali ne oziroma ali jih ima ali ne. To je nekaj takega, kot če bi jaz analizirala vsak zakon, koliko je varanja, ali so otroci od moža ali od ljubimca ipd.
Kar se tiče žensk, ki so matere…tiste, ki so srečne v zakonu/zvezi, so srečne tudi v materinstvu, sicer ne, čeprav se trudijo dajati tak vtis.
Nočem imet otrok in jih tudi nikoli ne bom imela. Zadnje leto,dve sem tudi spremenila mnenje za partnerja ki bi imel otroke od prej. Me to vcasih ni motilo,zdaj me. Rajš sem sama,moškega z že otroci nočem. Iskreno povem da imam možnost odločanja,meni imet otroka predstavlja breme,in ne veselje. Dojenčki ki sploh niso “lepi”,ene se kar topijo,men so čudni homosapiensi. Svoje življenje želim živet svobodno in brez obveznosti,imam to pravico. In ja,zaradi tega sem se z marsikaterim moškim poslovila,niti nisva nadaljevala razmerja,ker mu ni ustrezalo da nočem otrok. Pa me boli briga.. meni bit sama ni problem. Sama sebi sem najboljsi prijatelj,če mi nekdo ne ustreza zelo ali vsaj 80% ne bom nč trzala. Pa se veliko govori,da sem kao še devica,da zato se bojim mošilkih pa take. Kar sploh ni res. Zanima me življenje,kariera,uživanje,svoboda,osebna rast,.. ne pa froci pa plenice.
Thats just me.
Andrej951, 12.08.2022 ob 09:51
V glavnem obsojajo in zmirjajo ženske, tako da se zamislite in med sabo porihtajte. Zakaj to delajo ne vem, verjetno za to, ker si ženske brez otrok veliko lepše organizirajo življenje in nimajo suženjskih problemov z dedcem in froci. In to so jim “iskrene matere” foušljive in jim zavidajo ko 100mater 🙂
Tole je zadetek v polno.
Rednamay, 13.08.2022 ob 17:55
Nočem imet otrok in jih tudi nikoli ne bom imela. Zadnje leto,dve sem tudi spremenila mnenje za partnerja ki bi imel otroke od prej. Me to vcasih ni motilo,zdaj me. Rajš sem sama,moškega z že otroci nočem. Iskreno povem da imam možnost odločanja,meni imet otroka predstavlja breme,in ne veselje. Dojenčki ki sploh niso “lepi”,ene se kar topijo,men so čudni homosapiensi. Svoje življenje želim živet svobodno in brez obveznosti,imam to pravico. In ja,zaradi tega sem se z marsikaterim moškim poslovila,niti nisva nadaljevala razmerja,ker mu ni ustrezalo da nočem otrok. Pa me boli briga.. meni bit sama ni problem. Sama sebi sem najboljsi prijatelj,če mi nekdo ne ustreza zelo ali vsaj 80% ne bom nč trzala. Pa se veliko govori,da sem kao še devica,da zato se bojim mošilkih pa take. Kar sploh ni res. Zanima me življenje,kariera,uživanje,svoboda,osebna rast,.. ne pa froci pa plenice.
Thats just me.
Tole si pa tako napisala kot bi jaz 🙂 zase. Tudi jaz nočem otrok, se ne topim, ko vidim dojenčke. Na živce mi gredo sodelavke, ki mi rinejo svojo otročjad. Dedci pa kot si omenila: večina hoče otroke, jaz jih nočem in potem pač adijo.