moški z ljubico
torej, prva ljubezen nekje pri 16- hodila cca leto in pol, potem prišla nova učiteljica na šolo , pustil to prvo in hodil cca pol leta z profesorico, potem spoznal eno res fajno sva bila skupaj cca 3 leta ( vmes me je parkrat malo zaneslo ) , in kasneje zvedel da njo tudi, pa čeprav mi jes vneto obljubljala, da ona tega ne bo nikoli naredila- ma kdo bi ji zameril, potem eno leto vzdržnega življenja, razmišljanja, meditiranja, izogibanja ženskam ( no vmes me dvkrat zanese-se mi zdi), potem spet hodil z eno 2 leti, je bila mlajša od mene-ta mi je dala tinte pinti- pa spet samsko življenje cca 3 mesece -me spet malo zanese, potem spoznam eno fajno spet, z otrokom- traja cca 6 mesecev , potem pa spoznam po mnogih izgubljenih bitkah z ženskami mojo sedanjo in nekje vztrajama že 9 let, nekaj mi še fali vmes pa se ne morem spomnit, pa saj ni važno-
kaj- razmerje s prfoksom?
Ne ne…jaz pa nimam izkušenj s ‘starejšimi’ moškimi, še sedaj imam mlajšega…druga dva sta bila pa tm tm mojih let…. tko da….. edin nekaj me veže na starejše moške….v njih iščem svojega očeta, žal že pokojnega. Nisem pa niti pomislila, da bi v starejšem- dosti starejšem videla ljubimca, partnerja.. Pa pustmo zdej kaj je prav in kaj ni, k se mi ne da debatirat o tem in me tut nč ne briga kdo s kom pa razlika v letih. Kukr komu paše….