Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mož je izgubil poročni prstan

mož je izgubil poročni prstan

Moj ga je tudi izgubil.
Se ne sekiram preveč. Se včasih še hecamo na ta račun, da ga je nalašč izgubil!
Veš kaj, če bi bil to edini problem, ki bi ga imeli v življenju, potem bi se ubadala z njim. Drugače… se mi zdi brezveze.
Ne sekiraj se.

Žalostna žena…bodi srečna, da ga je “zamuštral” v službi in da ga ni pozabil v kaki hotelski sobi…Ne mi zamerit, a da bi ga masirala zaradi tega, se mi pa res zdi, da je nesmiselno. Ker če je izgubil prstan, še ne pomeni, da se je spremenila tudi ljubezen do tebe. Že to me bega, ko ga je bilo strah povedati..mislim, kot mali otrok. Raje bi se vprašala, koliko stvari še je, ki ti jih ni upal povedati in ti jih zaupati, ker ve, kako boš odreagirala.
Jaz poročnega prstana skorajda ne nosim, ker ponavadi nosim samo srebro, ga imam lepo spravljenega in to je to. Kar pa še ne pomeni, da mojega moža nimam rada…Pa to se kaže na druge načine in ne z prstanom. Torej se ljudje, ki niso poročeni in leta in leta živijo skupaj imajo kaj manj radi, se manj spoštujejo,…???

Midva samo zaradi tega nisva poročena!

No to da se nisva uspela pogovorit je predvsem kriv njegov delovnik, ki je bil prejšnji teden ubijalski: od 5-22 ure. in jaz se ob 22.30h res nisem pripravljena več menit. v soboto zjutraj sem pa jaz v trgovini prej opazila kot mi je uspel sam povedat.

nisem si mislila da bo to sprožilo plaz 50 sporočil in žal od tega večina neumnih.

saj jezna sem res. pa vsaka od vas bi bila tudi prve dni jezna, potem pa pozabiš in se res lahko čez nekaj časa celo hecaš na ta račun.

v glavnem tema na forumu je zame zaključena – Primož lahko jo tudi brišeš.

Grem domov v sončen dan, saj ta teden delamo od 5-15 ure. Kar pomeni da bomo celo malo skupaj z otroki in možem.

pa-pa

Pa ne se jezit, če so odgovori drugačni, kot si pričakovala oz. se nismo vse strinjales teboj. Vso pravico imaš biti žalostna, če ti prstan toliko pomeni, a ne namršči se takoj, če druge smisel ljubezni vidijo še v čem drugem kot v obročku. Bodi srečna, da nimaš večjih problemov, druge morda ima(m)jo, pa se jim to ne zdi tako velika reč.
Pa tudi…še enkrat preberi tvoj prvi post…sama si rekla,da si 3dni ni upal povedati, kaj se mu je zgodilo, zdaj pa pišeš drugače.

Precej malo odgovorov sem prebrala, sem se pa nasmejala ob njih:-)
Midva sva poročena 10 let, prstana sva pa nosila mogoče teden dni. To je pač samo kos nakita, ki se zares meni zdi čisto nepotreben.

Žalostna žena, kako dolgo pa sta poročena?

Če sta že en čas, je to pravi trenutek, da razmislita o obnovitvi svojih poročnih zaobljub. Takrat si natakneta tudi nov komplet prstanov. Pa bo stvar rešena. Ponekod je to stalna praksa.

Edino kar ne vem, je to, če pri nas to prakticirajo.

Upam, da te žalost mine.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Še dobro, da nisi merodajna za ocenjevanje pameti… Namesto da bi malček pomislila – 50 odgovorov, večina v smislu, ah daj no, pa res ni nič takšnega…. Da mogoče pa res ni tako zelo grozno? Ampak ne, ti si pametna, vsi ostali pa neumni? Hm.

Izgubil prvi mesec po poroki.

Eppur si muove je trdil en tip in imel prav, kljub temu da se jih približno 2536523 ni strinjalo z njim. Večkrat s(m)o vsi neumni kot vsi pametni.

moj mož je izgubil poročni prstan na sam dan poroke-seveda popoldne na zabavi. Od tega je 25 let (ops- že!) pa sva še vedno srečno poročena. Torej ne sekiraj se imaš pa rešen problem, kaj kupiti za obletnico- nov poročni prstan seveda . Pa lepo se imejta!

Tudi jaz sem ga zgubil.Z ženo sva bila na morju.Ko sem plaval, mi je padel v morje in ga nisem našel.Nabavil drugega.V zakonu sva že 31 let.A res! Hitro je šlo.

Vzemi to kot namig usode, da je z vajinim odnosom nekaj narobe in da je čas, da ga postavita na boljše temelje.

Če ti mož nekaj takega ni upal povedati tri dni, imata dovolj snovi, da razmislita, kako bo vajina zveza zgledala čez deset let.

Loči se. Če ti to toliko pomeni …
Ali pa se nauči spoštovati to, kar imaš. Moža, ki je zdrav in živ in ob tebi.
Ko bo umrl, si boš še želela tega, da se lahko jeziš nanj.

Naš prijatelj je prvi dan dopusta na morju v vodo skoču in izgubu protezo! Vsi so jo pomagal iskat (so tavhal) pa jo niso najdl. Do konca dopusta je samo zmiksano in tekočo hranu jedu. Je reku da bi rajši prstan izgubu.
(Poročen je 40 let pa je prstan samo za poroko nosil.)

Moj mož ga je izgubil v morju tri leta po poroki. Smo ga iskali kot nori pa nič. Nisem nič težila in sem na to čisto pozabila da ga nima, ko se je za 10 obletnico poroke odločil da si nardi novega, identičnega staremu. Nekaj let ga je vneto nosil, sedaj pa so mu kilce malo preprečile nositi rinkico in že pospešeno dela na tem , da ga zopet natakne.

Vsekakor mi je zelo pomembno da se je sam odločil za novega in da ga nosi.

Nisem brala vseh odgovorov, ampak, če bi moj izgubil prstan, bi ga pač potolažila, da to ni taka katastrofa, ne pa, da ga še “nadereš” zraven.
Jaz ga ne nosim, ker ga enostavno ne prenesem več. V nosečnosti sem ga dala zaradi otekanja dol, zdaj pa čim ga dam nazaj gor se mi koža pod njim takoj vname. Menim, da zato, ker res veliko močim roke preko dneva in ostaja vlaga pod prstanom.
Morda pa si tako ljubosumna, da se bojiš, da bodo zdaj ženske mislile, da je mož frej?

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

najbolj skrbno je cuvat prstan v vitrini :)))

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

– izgubil je kovino, ki se da nadomestiti. Ne bo ista, ampak ni važno. Lahko kupita skoraj do potankosti enak prstan. Če ti kaj pomeni, ga nesita k duhovniku, da ga blagoslovi.

– ne jezi se, se zgodi.

– objemi možeka in mu reči “Samo, da nisi izubil mene”

Jaz bi ravnala tako, če bi moj mož izgubil poročni prstan. Ni drama, niti tragedija. Nasmehni se, saj vendar ni tako hudo 🙂

Sama izgubljam stvari non stop, včasih tudi takšne, ki mi veliko pomenijo – celo lepo uro, ki mi jo je podaril. Mi je bilo res hudo, a se je k sreči izkazalo, da meni veliko bolj kot njemu.

Ker ve, kakšna sem, mi je ob prvi priložnosti podaril novo – ne ene, ampak tri! Seveda take poceni in zraven mi je rekel, da moram vse tri izgubiti, preden dobim novo “spodobno” uro. In zdaj se me prva od teh treh (z Miki Miško) drži že celih osem let.

Zelo sem bila vesela, ker ni bil užaljen, saj sem se že brez tega dovolj žrla.

Poglej, tega ni naredil nalašč – prstan je snel s prsta zaradi narave dela, najbrž zato, da ga ne bi poškodoval, to pa pomeni, da ga je cenil. Take stvari se dogajajo. Pojdita po novega, pa bo.

Po mojem ga je izgubil zanalašč. Jaz bi ga tudi – ob taki ženi.

New Report

Close