Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Mož je vzel svojo poročno obleko na službeno potovanje

Mož je vzel svojo poročno obleko na službeno potovanje

Z možem sva si pred skoraj dvema letoma rekla usodni Da. Zdaj pa je šel na večdnevno službeno potovanje. V službi ima višjo funkcijo in mora biti temu primerno tudi oblečen (srajca, reklc, kravata). Zmotilo me pa je, da je na potovanje vzel tudi oblačila, v katera je bil oblečen na poročni dan, čeprav ima veliko takšnih oblačil. Zmotilo me je zato, ker je poročna obleka vendarle nek simbol (kot recimo prstan), ki ga je treba ceniti, ne pa da jo kamorkoli vzameš kot vsakodnevna oblačila. Ko sem ga vprašala, zakaj je treba tudi to obleko vzeti s sabo, je pa odgovoril z vprašanjem, če je bolje, da jo molji pojedo v omari. Saj po eni strani ima prav, a vseeno se mi zdi, da premalo ceni take stvari. Če že obleke ne ceni, morda ne ceni tudi najine zveze??

Me morem verjet, kakšne kvasiš. Daj, malo se poslušaj, kaj govoriš. Ko sva z možem izbirala poročno obleko sva izbirala takšno, da no bo lahko še kdaj oblekel.

Ohladi se, res. Mož ima prav. Bi rajši videla, da jo pojedo molji?

Moja porocna obleka je poletna oblekica v retro stilu, brez cipk. S porocnim licenjem in dodatki je bila super za poroko, za drugimi dodatki pa kasneje za drugam. Z veseljem bi jo nosila na sinovo valeto ali maturo, ce bi jo se lahko stlacila nase. Cudezno se je skrcila v omari.  Moz je svojo porocno obleko brez suknjica nosil kasneje se na par dogodkov, tudi za sluzbo.

Midva sva poročni obleki izbrala tako, da sva ju lahko nosila še kasneje. Poročni kostim sem večkrat vzela na službeno pot.

Moz je porocno obleko nosil, ko je bilo treba bit v obleki. Pozneje je napredoval v sluzbi in ima polno oblek, porocna tudi ni znosena, je spravljena, je pa res nesmiselno, da ti obleka stoji v omari za brez veze.

Zenskih porocnih oblek se obicajno res ne da ponosit, zato sem si jaz dala sivat dvodelno obleko, ki sicer zgleda kot cela, a ni, barva sampanjec z vezenino in dejansko nosim krilo in zgornji del se zdaj ob kaksni priloznosti, pa sva porocena ze skoraj 30 let.

 

Ja kaj si pa mislila, da bo obleka zdaj do zlate poroke v omari in jo bo takrat oblekel drugič? Iz česa vsega znate komplicirat. Naredi si lep dan!

Zakaj jo ne bi oblekel za pomembne poslovne dogodke ali pa če bi jo nosil za v službo? A naj jo v vitrino zabetonira ter ookviri? No, al pa prečekiraj, če se z obleko ne bo na službeni poti še s kero oženu.

Moj mož za poroko ni imel nove obleke, jo je kupil za en poslovni dogodek približno Leto pred poroko. Obleče jo ob pomembnejših dogodkih. Ne vidiva problemov v tem. Očitno se v tej obleki dobro počuti.

Da si tako čudna.  Če rad nosi poročno obleko, ko gre kam,  je tudi rad poročen.

Naj te skrbi, ko je ne bo več hotel obleči.

To, da je čez 10 let ne bo več mogel, ker ga boš zredila, je pa že nadaljevanje.

Ti si pa res ena pojava…halooo mar bi jo moral dati v stekleno vitrino in jo castit?? Obleka je obleka predmet mar ne??…Jaz se z njim cisto strinjam…

Je težava res v obleki ali ti ni bilo po volji da gre na sluzbeno pot?

Avtorica, razmisli …

Saj poročni prstan imaš tudi skoz na roki, ali samo ob posebnih priložnostih? Mož ima prav. Tukaj se moraš na svojem mestu edino le vprašati, ali bo to obleko na službenem potovanju oblekel še za katero drugo…

Prva je: mož nima nobene primerne poslovne obleke in se mu je poročna zdela najprimernejša.

Druga: Hoče biti dvakrat poročen in se namerava poročiti še enkrat, najverjetneje s kakšno mlajšo.

Se strinjam, hudooo…

Mogoce pa gre v Las Vegas, kjer se bo v casinoju porocil s spremljevalko..

 

 

Ce ze sedaj tako “zapenjate” kaj sele bo.  A je vas otrok, ali vas moz, da kontrolirate, kaj bo vzel na sluzbeno pot.  Ne se zdaj,  ampak na eni tocki mu bo prislo do vrha, in ne nam potem jokati, da ne veste, kaj ste naredili narobe.

Ja,v tej obleki bo plesal na službeni večerji in ker tebe obleka moti, jo po večerji sleče in gre z ljubico pod odejo. In še fajn se bo imel. Sama si kriva, kaj pa težiš u tri p.m. hahaha

Spet punčka ki zavida penis. Ker ona ne more nositi obleke v službo ali pa ne upa.

Bi se pa poročila v POSLOVNI obleki. Feministke ki hočete biti princese. Pusti DESCA na miru da služi kruh.

New Report

Close