Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož mi je rekel, da je to neprimerno, da sem pol ure govorila z bivšim

Mož mi je rekel, da je to neprimerno, da sem pol ure govorila z bivšim

srečnoporočena=avtorka, malo se postavi ti na moževo mesto in kako bi se ti počutila ob tem??! Sigurno se tudi ne bi prijetno počutila,če se bi on tako z svojo bivšo pogovarjal po telefonu??.!

Očitno le nista z možem tako srečno poročena ,če se z svojim bivšim tako dolgo pogovarjaš.

To, kar ti opisuješ, ni spoštovanje, temveč hoja po prstih. Nasilnež ima tudi svojo mejo in če je žena dovolj pohlevna, jih ne faše.
Ti zdaj trdiš, da recimo psihopatsko obarvanemu partnerju, narcisu in mimozi, ne smemo nikoli ničesar očitati – spoštujemo njegove meje – ker sicer doživi čustveni izpad.
Poleg tega naj tudi druga stran pokaže malo spoštovanja do ženine želje, da poklepeta z bivšim, s katerim že 15 let nima nič več, je pa nekoč bil zelo pomemben del njenega življenja. Kar se tega tiče – da si priznaš, da so te bivši partnerji oblikovali, navsezadnje je ob njem iz deklice zrasla v žensko – je to znak zrelosti. Enako velja za nove partnerje. Pretekle izkušnje nosimo vse življenje s seboj. Ti lahko bivše ignoriraš, kolikor hočeš, ne moreš pa na ta način izbrisati njihovega vpliva. Tako se obnašajo samo popolnoma negotovi, nesamozavestni moški, tako rekoč pičkice.
[/quote]

Joj,najboljše ,da še napišeš, da naj kar se poseksa z svojim bivšim pred svojim možem in
mož naj mirno gleda, ker je to znak zrelosti in ker jo je bivši izoblikoval.
Ha,ha.četudi ni smešno…

Se spomnim ,ko sem še živela z staršema in me je tudi moj bivši poklical ,da me povabi na obletnico šole ,imela sem že takrat sedanjega partnerja in me je moja mama čudno gledala, ampak jaz sem se z bivšim le 5 minut .

Morala bi to videti in slišati iz moževega kota avtorke te teme. Upravičeno ljubosumen ? Sigurno. Bivši je bivši in z njim ne čvekaš pol ure in to samo zaradi obletnice mature.
Najboljše, da srečnoporočeno še odpelje ta bivši na obletnico, potem mož ploskal in najboljše, da jo potem pripelje domov in poljubi pred moževimi očmii, vam povem ,kako bo potem šele mož >>srečen

kakor se vzame. Za nekoga je neprimerno, za nekoga pač ni. Stvar okusa.

Sem bila pred leti na obletnici šole. Tja je prišel seveda tudi moj bivši, saj sma bila sošolca.
Pogovarjala sma se cele 4 ure . Na koncu ,ko sem odšla iz obletnice me je objel . Tudi takrat sem imela že nekaj let partnerja ,ki še ga imam.
Pred pol leta je moj partner izvedel ,da sma bila z bivšim na obletnici celi čas skupaj , sma se pogovarjala in da me je objemal . To je izvedel od bivše sošolke, ki je pa žena od partnerjevega sodelavca . Uh in je bil moj fajn ljubosumen, celo sma se skregala ,ker si je po svoje nekaj razlagal.

Ne. Mislim, da vem kako izgleda hoja po prstih. Ko imaš nekoga res rad, ne želiš, da bi tvoje obnašanje negativno (sploh po nepotrebnem) vplivalo nanj. Se ne kregaš za vsako figo. Ne rečeš, kar veš da ga bo prizadelo ali se bo užalil, bil slabe volje potem. Četudi tega ne bo povedal. Ker ga poznaš in zakaj bi potem nalašč drocal tam, kjer bo bolelo njega? Tega nikoli nisem razumela. Bolj mi to deluje kot “problem” v zvezi. Eno je nedolžno, igrivo nagajanje, malo provociraš, se pohecaš, da se oba na koncu nasmejita…prenkaš ga pa ga poškropiš malo z vodo ipd. Drugo je tikat v bodisi rane iz preteklosti, trigerje, nekaj kar ni potrebno, izzivat in ga delat ljubosumnega po nepotrebnem. Ne vem. Mene bi motilo, da moj partner bivši reče rožica, bombonček ali kaj takega, tudi če je minilo 50 let od njune zveze, da hodita na kavice in govorita ure in ure po telefonu npr. Kapiraš? Spoštuješ njegovo preteklost, a ko se začne le-ta prepletati s sedanjostjo… ne vidim smisla v takem obnašanju. Jaz tega nobenemu partnerju ne bi delala, ne glede na to kaj in kdaj sem imela s kom, ta zgodba je zame končana in je ne želim v nobeni obliki v svoji sedanjosti. Pika. No, takšna sem pač jaz. Ne pomeni, da je to prav 🙂
[/quote]

Kar opisuješ, je hoja po prstih. Pika.
Imaš prav – ne pomeni, da je to prav.

Kar opisuješ, je hoja po prstih. Pika.
Imaš prav – ne pomeni, da je to prav.
[/quote]

Ok šefica, kot ti rečeš 😅 hecam se, da se mi še kdo ne užali kot tisti prej..

Avtorka, si res srečna z svojim možem v zakonu? Če se pol ure pogovarjaš z svojim bivšim očitno ni vse tako idealno v zakonu.
Tvoj mož je ljubosumni? Le zakaj?

In kako je bilo potem na obletnici? Si se zalilazala z bivšim na obletnici, ali ne?
To pa še nisi napisala.

Zdaj se spomnim moje prijateljice, ki je bila tudi moja sošolka. Imeli smo tudi obletnico .
Ja in tudi njen bivši je bil najin sošolec. Na obletnici smo se vsi šalili ,če hočeta ,da ju same pustimo, ker sta se sumljivo objemala , pogovarjala kot,da nas ostalih ni , ter gledala celo noč in ko sma šle na koncu, jaz sem bila prijateljičin prevoz, sta se celo objela in poljubila . Moja prijateljica je bila in še je takrat zasedena. Celo še ena druga sošolka ,ki je bila tudi njegova punca, preden je bil z mojo prjateljico, ju je samo začudeno in celo jezno gledala.

Joj,najboljše ,da še napišeš, da naj kar se poseksa z svojim bivšim pred svojim možem in
mož naj mirno gleda, ker je to znak zrelosti in ker jo je bivši izoblikoval.
Ha,ha.četudi ni smešno…
[/quote]

Okej, tebi je en seks isto kot pogovor, razumemo.

Tip je sam vrhunsko naucil zeno da se postenost in iskrenost ne splaca. V vsakem primeru bi se slisala zaradi mature s tipom,samo da bo vedela za naprej da bo to skrila in njen ljubi mozek bo zivel v idilicni utvari.Jezna zna biti zaradi nerazumevanja saj ni naredila nic narobe nic skrivala bila je postena…. Ker pa bo prisiljena v izbiro in bo primorana dejansko ali zatajiti del sebe ali pa skrivati bo to čar prepovedanega morebiti se povecalo, jo povezalo z bivsim,prepovedane stvari so vedno najslajse… lahko samo predvidevamo kje bosta lahko “koncala”…

Meni se ne zdi nic takega, ce sta pol urce poklepetala. Bolj bi me motilo, da bi kdo prisluskoval, to bi pa zamerila.
Jaz, ko srecam bivsega, se vrnem tistih deset plus let nazaj in debata stece, kot da sva se vedno best frenda. Seveda ne, da skacem po njemu, ampak tem nama ne zmanjka.

Očitno le nisi tako “srečno poročena”; kot misliš. Mož očitno ni ljubosumen za brezveze. Kje vama škriplje? Poteljne aktivnosti? Vzgoja otrok? Nekje ga sigurno najeda upravičen črv ljubosumja.

Sicer sem pa tudi mnenja, da če nimaš z bivšim nekih skupnih obveznosti ( ala otroci, ipd), nimaš kaj čveketat toliko časa po telefonu z njim; se napiše SMS, mail s povabilom – saj verjetno nekdo vabi celo grupo vas “šošolcev” – če pa on organizira, pa ravno tebe kliče, a ostale je tudi osebno klical ? xD
Očitno ti je že pasalo, da si z njim čveketala toliko časa. Nisi ga prebolela še dosedaj, nekaj v primerjavi z možem ti je bilo pri njem: boljše.

in ja je bilo grdo, da si to pred svojim možem gobčkljala, da je to šlišal. A pol ure te je vabil na obletnico? Adejno? Jaz se še z mamo včaish pol ure ne pogovarjam, ti pa z bivšim izpred 11 let toliko časa…. ( sarkazem off).

Obrni ploščo: kako bi se ti počutila, če bi tvoj mož s svojo bivšo pred tvojimi ušesi toliko časa po telefonu govpril – glede na to, da nista pač v rednih stikih? Ha?

Kaj je nespoštljivega do sedanjega partnerja pri tem, če se z bivšo/im po x letih pol ure pogovarjaš po telefonu?

Kadar je pretekli odnos resnično predelan, potem ni več nobenih reakcij v zvezi z bivšimi. Nanj gledaš kot na še enega človeka, ki si ga v življenju srečal, oziroma z njim nekaj doživel, sedaj pa je takratni tip odnosa preteklost. Vljudno je, da rečeš besedo ali dve. Tule ne razumem, kaj nekatere pri tem ogroža?

Meni vsi alarmi svetijo v obratni situaciji: da nekdo še po x letih bivšega šinfa ali pa bi ga razstavil na koščke, če ga sreča, meče dol telefone, itd…
[/quote]

Uf, niso vsi zakoni tako kot misliš, da se lahko predelajo; niso vsi zakoni, ko se “Janko pa Metka” prijateljsko sporazumno razideta, podpis pa pri notarju,, da se izgoneš sodišču. Pa sploh ne zaradi premoženja… Izsiljevanje bivšega, ker je narcisoidni psihopat. “Boter” varianta – ko veš, da te je lahko upravičeno strah, da ti bo še nekaj let po ločitvi psihopatsko lahko dihal za vat, te spremljal preko drugih, ker si končno spoznala njegov prikriti obraz in namere, previdno mu opogumljeno v obraz povedati, da ne zdržiš več z njim za štirimi stenami, ker te je popolnoma čustveno uničil, ker si ob njem postal čustveni otopelec. Ko pride celo tako daleč, ko razmišljaš, da je treba po ločitvi zamenjat svojo identiteto, se odselit morda ne samo na drugi konec Slovenije in da ga nikoli več ne vidiš. Pa četudi so morda potomci še v igri.

Okej, tebi je en seks isto kot pogovor, razumemo.
[/quote]

Ti pa vse narobe razumeš. To ti trdiš, ne jaz.
Ha,ha,ubogi tvoj. Ko ne gleda, ga naokoli z bivšimi kaj.

Se sploh zavedate kolk ste usekani tisti , ki nasprotujete polurnemu pogovoru po telefonu vpričo partnerja ?? In kaj je to kaj takega? Na obletnici se bosta v živo pogovarjala nekaj ur , kaj ga bo zaradi tega pobralo ?

Bota se pogovarjala pod narekovaji ja . Njen bivši jo bo kresnil in avtorica bo uživala.
Tu se sedaj lepo avtorica dela, v bistvu s to temo hoče svojemu možu povedati, da bi rada šla z bivšim med rjuhe spet.

Od kdaj se pa z bivšim pogovarjaš pol ure samo zaradi obletnice? Če ne druga samo pove kdaj in kje se dobijo, potem se pa lahko pofukata na wc ju ali v avtu. Mož tako ne bo nikoli izvedel ,
in avtorica bo pa tako lepo tiho in bo rekla, da ni nič takega bilo na obletnici.

Ja tako je moj stric tudi mislil, da njegova bivša gre samo na obletnico srednje šole ,kjer je šel tudi njen bivši,ki je bil njen sošolec. Tam na obletnici pa sta se začela dol dajati in potem sta postala ljubimca. Čez čas je stričeva bivša ločila zaradi tega bivšega sošolca,ker je stric ugotovil,da se dol dajata od obletnice dalje,saj ju je zasačil v postelji. Njej je bilo vseeno za mojo sestrično,ki sta jo dobila skupaj v zakonu, se je raje z bivšim naokoli gonila.

Tako je postala bivša. Sam hec je ,da je njegova bivša prišla čez 1 leto nazaj, mojega strica prositi ,da jo vzame nazaj, ker je njen ljubimec postal spet bivši in češ, da ji je res žal.
Moj stric ji j lepo rekel, da naj odjebe.

Ona se je spet poročila z enim ta tretjim revežem, ki mu bo tudi verjetno nabijala roge.

Stric je pa tako srečen z novo partnerko.

Pred kratkim me je poklical bivši, s katerim sem hodila 6 let v srednji šoli.

6 let v srednji šoli ??? :)))))))))))))

Folk bi še imel zaupanje v partnerje in njihove prijateljevanje z bivšimi, v kolikor ne bi bilo toliko zgodbic o tem, kako so potem spet pristali skupaj z bivšimi ali ga spet “zasrali” z njimi.

Hja, tole zadnje pa drži. Samo tega ne bo nihče preprečil s surlo, kakršna je bila omenjena v prvem postu. Še manj s kontroliranjem in nabijanjem slabe vesti zaradi tega.

Ker priznati je treba, da je zelo možno tudi, da avtorica nima namena varat in se je z bivšim res le pogovarjala. In če ga nima in se je v vezo s svojim res dala 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in ji on take počne – potem je on na vrsti, da postane bivši 😀 Bivši zateženec, ki se ne zmore predat in ji zaupat.

Morda bi rešilo večino zagat to, da se na začetku zvez take stvari da pošteno na mizo. Pri meni frči skozi vrata vsaka, ki mi začne srat po glavi, ker me pokliče bivša ali prijateljica. Jaz letim skozi vrata pri parih takih hejterjih bivših in prijateljstev med različnima spoloma, ki ste napisali nekaj postov (da jo ziher hočem s tem samo pofočkat). Evo – problem rešen. Se ne naberemo skupaj in smo vsi srečni. 😀

Ti pa vse narobe razumeš. To ti trdiš, ne jaz.
Ha,ha,ubogi tvoj. Ko ne gleda, ga naokoli z bivšimi kaj.
[/quote]

Tukaj si uboga predvsem ti.

In na obletnici se bosta dala dol, tako za stare dobre čase. Pijača, jedača, ples in že si njegova:))))

Pred kratkim me je poklical bivši, s katerim sem hodila 6 let v srednji šoli.

6 let v srednji šoli ??? :)))))))))))))
[/quote]

Dober nateg in zgodba za lahko noč. Dobro si 6 let sš
sedaj potrdil. Kaj ste videli, da je avtorka hodila 6 let v srednjo šolo.

Torej je zgodba spet namišljena, ali je pa avtorka tako neumna ,da je dvakrat ponavljala razred v srednji šoli . Pa ta njen bivši je potem enako neumni.
Oboje je možno.

In na obletnici se bosta dala dol, tako za stare dobre čase. Pijača, jedača, ples in že si njegova:))))
[/quote]

Točno to se bo zgodilo, je pa res, da sem se nasmejala ob dejstvu, ki ga je navedla avtorica in to je:
6 let je hodila z njim v srednji šoli in bila sta sošolca….
Torej je ta zgodba namišljena kot so nekateri že tu omenili.

New Report

Close