Mož mi je rekel, da je to neprimerno, da sem pol ure govorila z bivšim
Tem sosedam je pa kar prišlo, ker so znale ugotovit, da je šest let srednje šole. Tudi jaz rečem tako, toliko da je jasno, da sva takrat začela in potem še nekaj časa nadaljevala.
Nisem si pa mislil, da vas je toliko tako lahkih, da bi že po pol ure pogovra bivšemu dale noge narazen. To mi je pa vseeno malo takotako.
Tudi jaz sem z eno hodil 6 let v srednji šoli, ker sva še potem hodila, haloo, matr se eni vtaknete v eno cifro. Jaz isto rečem, z njo sva hodila v srednji, pa sva pol do 22.
[/quote]
Oprosti , ampak to se tako bere kot, da je parkrat ponavljala razred. Prej bi avtorka raje napisala, da je hodila z bivšim 6 let in da je začela z tistim prejšnim v srednji šoli.
Jaz pa ne vidim nic slabega v tem, kar si naredila, avtorica.
Nikjer ni napisala, da redno kramlja s svojim bivsim. A ce gre na obletnico, se mora bivsega izogibati?
Dajte no, vi nimate nekaj postimano v lastnih zvezah, ce se tako zelo bojite bivsih svojih partnerk/jev.
Avtorica, tvoj je zelo ljubosumno odreagiral. Mislim, da se mores pogovoriti o tem, ker na koncu ne bos niti smela imeti moskih prijateljev. Povej mu, da nima kaj biti ljubosumen, saj si z bivsim koncala, in da imas srecno zivljenje in druzino, ki je ne bi menjala. Ne mores vplivati na preteklost in bivsi je pac bil sosolec, ki ga bos na tej obletnici in mogoce se na kaksni naslednji srecala. In ja valda da ga bos vprasala kako je in kaj se z njim dogaja, ker to vprasas tudi znanca, ki ga nisi videl ze vrsto let, valda, da bos tudi bivsega.
Ostali pa res nimate postimanih stvari.
V osnovni soli je od mojega sosolca mama bila bivsa od mojega oceta. Njuni poti sta se po koncu veze v njuni srednji soli razsle in cisto nakljucno, sta imela otroka iste generacije. Oba sta se nakljucno preselila v isto obmocje osnovne sole in otroka sva nakljucno postala sosolca. Kar pomeni, da je moj oce srecal svojo bivso skoraj vsaki dan, ko me je peljal v solo. Pa sta vedno kaj poklepetala in moja mama nikoli ni bila ljubosumna. Tudi ona se je konec koncev razumela z njo. Nismo si hodli na obiske ali se druzili izven sole, ampak noben pa se ni izogibal drug drugega.
Moja dva sta imela postimani odnos in zato je dejstvo, da je tisto bivsa punca, samo pomenilo, da je moja mama ocetova “prava” in da je bivso pustil. Noben se ni bal za svojo vlogo v odnosu.
Zato avtorica, postimaj odnos z mozem pa bo bolje 😉
Moje ime je Alenka Bratušek iz Ljubljane, želim hitro povedati svetu, da obstaja pravi spletni urok, ki je močan in pristen. Ime mu je dr. Igbinovia. Pred kratkim mi je pomagal ponovno vzpostaviti odnos z možem, ki me je zapustil. Ko sem stopila v stik z dr. Igbinovio, je name in mojega moža uročil ljubezen, ki je rekel, da nima nič z mano, me je poklical in začel moliti, naj se vrnem. Zdaj se je vrnil s toliko ljubezni in skrbi. Danes vas z veseljem obveščam, da ima ta čarovnik moč obnoviti prekinjeno razmerje. ker sem zdaj zadovoljna z možem. Za vse, ki berete ta članek in potrebujete pomoč, lahko dr. Igbinovia ponudi tudi kakršno koli pomoč, kot so zdravljenje vseh vrst bolezni, sodni postopki, nosečnost, duhovna zaščita in še veliko več. Lahko se obrnete nanj preko njegove elektronske pošte [email protected] ali whatsapp +12162022709 in viber +12066713285 vzamete stvari za samoumevne in vam bo vzeto
Mož pretirava. Pogovor s sošolcem je to bil bolj. Če bi skrivala, se ne bi pol ure pogovarjala.
Mojega fanta pokličeta dve bivši, z obema je bil dolgo, veliko let. Nič nimam proti. Edino ena avša ga ne pokliče, ker je ni želel zaradi njenega karakterja in ga je blokirala, ne mara pa mene, ki me sploh ne pozna in me ni nikoli videla.
Danes sem srečna ženska, ker mi je dr. Igbinovia pomagala najti ljubezen svojega življenja. V službi je bil ta človek, ki ga imam tako rad, a ga nisem mogel dobiti. Postala sem razočarana in nisem vedela, kaj naj storim, dokler me prijateljica ni predstavila močnemu duhovnemu zdravniku, ki mi je razložila, kako je uporabil svojo duhovno modrost, da je obnovil njen odnos z bivšim ljubimcem. Nato sem stopila v stik z dr. Igbinovio, povedal mi je, kaj naj naredim in sem to v celoti naredil. Danes živim srečno z ljubeznijo svojega življenja in imava 0e otrok. Skupaj sva že dve leti in najina ljubezen raste vsak dan. Če imate razmerje ali zakonske težave, se obrnite na [email protected], lahko ga tudi pokličete ali WhatsApp +12162022709 in viber +12066713285, če potrebujete njegovo pomoč
Moja misel, 03.05.2021 ob 09:37
Zakaj zastrupljate odnose z bivšimi? Meni tudi ne bi bilo všeč… ne gre se sploh za ljubosumje ampak spoštovanje partnerja. Vemo, da ti nisi mislila nič slabega in verjetno on tudi ne, a vseeno je grdo. Sprejmeš vabilo, hvala in nasvidenje.
Kako bo sele znorel, ce sprejme vabilo na srecanje. To je norost. Ker tam se bo pa lahko cel vecer z njim pogovarjala. Kaksno pohujsanje v dolini lolekov. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦♀️🤦♀️
Zaza, 07.05.2022 ob 22:32
Kako bo sele znorel, ce sprejme vabilo na srecanje. To je norost. Ker tam se bo pa lahko cel vecer z njim pogovarjala. Kaksno pohujsanje v dolini lolekov. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦♀️🤦♀️
ne ne poglej z druge plati “može je ljubosumen na pol urni pogovor”…vprašaj se zakaj? Kaj ti šele on prikriva?
tvoja soseda, 03.05.2021 ob 15:07
Joj,najboljše ,da še napišeš, da naj kar se poseksa z svojim bivšim pred svojim možem in
mož naj mirno gleda, ker je to znak zrelosti in ker jo je bivši izoblikoval.
Ha,ha.četudi ni smešno…
[/quote]
Okej, tebi je en seks isto kot pogovor, razumemo.
Eni tipi dejansko tu ponosno priznavajo kako so neznožni komunicirat z žensko, ki jih spolno ne privlači in je ne mislijo vzet v posteljo. Obup.
Odgovori tu pričajo, da je kar nekaj slovenskih moških zgrešilo civilizacijo – Savdska Arabija bi bil primernejši kraj zanje. Ker če se pa O.P. po 11 letih ne sme niti pol ire pogovarjat s svojo mladostniško ljubeznijo, potem pa res ne vem, kaj se sploh sme. In enačit to z uverturo v seks. Pff.
Mar to pomeni, da vsi moški, ki tu komentirate, niste preboleli niti ENE svoje bivše, da vam je ta koncept povsem nepredstavljiv? Bi šli z vsako nazaj, sam na obletnico vas mora povabit? Al enostavno mislite, da če je ženska prijazna do vas, nujno tudi hoče spati z vami?
Ni čudno, da je večina umorov v Sloveniji sestavljena iz partnerjev, ki v bolestnem ljubosumju umorijo svojo trenutno ali bivšo dekle.
Popay, 03.05.2021 ob 09:22
normalna reakcija tipa, ko se ženska s katero živi v vezi pol ure pogovarja z bivšim tipom pred njim. To je preprosto za to varianto…, odjebi miška, nimaš pojma o kulturi in ritmu življenja.
Ta miška je internetni trol, tako kot ti. V dobrih šestih desetletjih bi pa že moral imet sposobnost kaj več spregledat in razumet, ha?☝️😁
No ja, to je uradna razlaga.
Realnost pa je drugaca. Moja bivsa je bivsa mogoce, ker je ona sebi nasla nekaj boljsega, pa potem cez cas ugotovila, da sem jaz bil super. Pa bi ona mene nazaj, jaz pa tudi se nisem prebolel.
Pa bivsa je tudi taka, ker se nista ujela glede dolocenih stvari. Lahko da z nekom nisi za skupno zivljenje, za trenutke po “spolnosti”, vendar pa se v seksu ujameta.
In potem je seveda logicno, da bi ti njo se vedno, tako brez obveznosti. Ce bi ona bila za to.
Saj vecini je to tudi najvecja tezava. Velik delez moskih, ker sem pac moski in vem in vidim kaj se dogaja, bi “prevaral” svojo partnerico z bivso, ce je tudi ona samo za seks. Da ni potem klicanja, pisanja popoldan, da bi v nedeljo sla na sladoled, za vikend na morje, za praznik na izlet. Da se oba zavedata da se dobita 1x na teden zato da se kresneta.
Berem in se čudim. Čudim se in berem.
Ljudje dejansko tako razmišljate? Da se je problematično pogovarjati po telefonu z nekom nasprotnega spola? Sem mislila, da je samo moj bivši tako fuknjen. Ki je mislil, da se vsakodnevno dajem dol z vsem živim, ker sem imela tako službo, da sem komunicirala veliko z ljudmi. Njegovo bolestno ljubosumje je preraslo na koncu v ljubosumje na prijateljice, starše. Noro. In ja hodila sem po prstih, da ja ne bi prizadela njegovega ega. Nikoli ni bilo dovolj….
Samo čudim se. Zelo čudim od kje ta nesamozavest v vas.
Ne morem verjet da vas je 90% tuki tako posesivnih! Pa da zastruplja odnos, ker je pac pocvekala z bivsim katerim sta bila skupaj v SREDNJI SOLI?! Halo? Verjetno sta se zacvekala o starih casih ipd.. tud na kraj pameti mi ne pade da bi zganjala ljubosumje, ce bi bila jaz v taki situaciji (da bi se moj dragi pogovarjal z bivso po telefonu v takem primeru). Seveda je razlika al govorita cele dneve vsak dan al pa se slisita enkrat na sto let.
niste normalni. Mogoce mal zaupanja v zvezo ne bi skodoval, sicer sploh ne vem zakaj ste v zvezi.
Dado380, 10.05.2022 ob 14:45
No ja, to je uradna razlaga.
Realnost pa je drugaca. Moja bivsa je bivsa mogoce, ker je ona sebi nasla nekaj boljsega, pa potem cez cas ugotovila, da sem jaz bil super. Pa bi ona mene nazaj, jaz pa tudi se nisem prebolel.
Pa bivsa je tudi taka, ker se nista ujela glede dolocenih stvari. Lahko da z nekom nisi za skupno zivljenje, za trenutke po “spolnosti”, vendar pa se v seksu ujameta.
In potem je seveda logicno, da bi ti njo se vedno, tako brez obveznosti. Ce bi ona bila za to.
Saj vecini je to tudi najvecja tezava. Velik delez moskih, ker sem pac moski in vem in vidim kaj se dogaja, bi “prevaral” svojo partnerico z bivso, ce je tudi ona samo za seks. Da ni potem klicanja, pisanja popoldan, da bi v nedeljo sla na sladoled, za vikend na morje, za praznik na izlet. Da se oba zavedata da se dobita 1x na teden zato da se kresneta.
Ja, res vas je veliko moških takšnih. Žena in otroci, srečna družina, kao, ampak z bivšimi bi se pa kresnili, če bi le bila priložnost. Kako ste lahko tako hladnokrvni? Vam vaša partnerka in družina res tako malo pomenita, da bi ju bili zaradi enega dobrega f.uka pripravljeni izgubiti? Ker tudi to je vedno opcija, če ima vaša draga pospravljeno podstrešje… Skrivnosti pa prej ali slej pridejo na dan. Ne vem, no. Jaz svojemu možu ne bi mogla pogledati v oči, če bi mu počela to za hrbtom, nekateri pa ste očitno vsega sposobni. Pa ne rečem, da te kdaj kakšna nostalgija ne zagrabi. To je življenjsko. Vsi smo krvavi pod kožo. Ampak se je treba vzeti v roke, rangirati prioritete, par dni divje seksati s svojo, pa te mine.