Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mož po veliki potrebi odpre vrata od kopalnice

Mož po veliki potrebi odpre vrata od kopalnice

In taki potem samske obdelujete.. Res vam ni cesa zavidati, okna odpirate za njimi..no coment

Odgovor na objavo uporabnika
Kje ste doma, 31.10.2022 ob 17:17

Dovolj imam, 31.10.2022 ob 10:42

Mož po veliki potrebi odpre vrata od kopalnice, namesto okna, da bi se prezračilo. Pravi, da je treba šparat s kurjavo. Vonj njegovih izločkov se nato razširi po celi hiši. Še meni je zabičal, da naj ne odpiram okna, če grem na veliko potrebo. Ampak sem ga takoj ustavila. Tudi jaz sem dala polovico denarja za kurjavo, ampak v hiši pa ne bo smrdelo po iztrebkih. Mi vsaj tu da mir. Ampak mene blazno moti, da moram vohati njegovo blato. Popolnoma obseden je ratal s tem varčevanjem. Vsak čas se mi bo sfuzlalo!

Kje ste doma, da že kurite?

Mi smo na Koroškem, pa se ne kurimo, okna imamo še vedno odprta, ker je več kot dovolj toplo.

Itak provokacija, bi morala avtorica počakati na mraz, potem bi bila zgodbica bolj verjetna

CrazY FroG 🍀, 31.10.2022 ob 12:09

Naj mož serje samo ob lepem sončnem vremenu..

Imejte kompostni sikret, baje žagovina prekrije smrad in še organsko gnojilo boste imeli na zalogo!

aaaaaaa….🤣🤣🤣🤣

Stranišče je najpomembnejši izum, ki je izkoreninil veliko bolezni.
Če hočete spet bolezni in zajedalce nazaj, potem kar uporabljajte organsko gnojilo iz človeških iztrebkov.

Ali pa če takoj potegne vodo, ko se poserje. Ne pa da pol še pol ure sedi na dreku, vmes ko štrca po mobitelu.

Tole sem pa morala danes poiskat. Sem mislila, da je samo včeraj delovalo, ampak se še danes narežim do solz.

Daisy, ne poznam te, a tole je eden najboljših odgovorov ever na monu.

Najboljš, da snap zaslona nardim, da jutr spet ne iščem 😂😂😂

Ni citiral….

Si Crasy, ne Daisy….

Naj mož serje samo ob lepem sončnem vremenu..

😂😂😂

Zibza, 01.11.2022 ob 18:51

Tole sem pa morala danes poiskat. Sem mislila, da je samo včeraj delovalo, ampak se še danes narežim do solz.

Daisy, ne poznam te, a tole je eden najboljših odgovorov ever na monu.

Najboljš, da snap zaslona nardim, da jutr spet ne iščem 😂😂😂

se strinjam, pa tudi učinkovito bo:) ha ha.

😉😅🤗

zapri V skret in naj sam voha svoj smrad! Smrad en! Fuj, kako so eni nagravžni!

Tole kar težko verjameš, ampak tale tvoj mož je pozabil na zdrav razum. Tole je J… v zdravo pamet. Pa kaj ne zna  računat, da s tem ne boste privarčevali, če pa že misli, naj raje vgradi prisilno prezračevanje, ugotovi kje so največje izgube, preveri ogrevalni sistem, naredi vzdrževanje ogrevalnega sistema,… naj odigra moško vlogo, drugače,pa tole kar počne ni podobno moškemu.

Ma tip je bolan fetišist na lasten smrad. Tak se verjetno neprestano tudi čoha po jajcih in voha prste in se fetišira na tistem vonju.

Sem poznala enega takega – se je zanalašč sprdel v dnevnm prostoru, ko smo bili cela familija v tistem prostoru in se režal ko pečen maček, ko smo drugi trpeli v njegovih  žveplenih Smrdomirjih.

Jasno, da odpreš in prezračiš. Nihče ne sme trpet v izločkih in neprijetnem smradu drugega človeka.

…žveplenih smrdomirjih? 😂

Naj mož serje samo ob lepem sončnem vremenu..🤣🤣🤣

Zapri pujsa v kopalnico pa naj voha cel dan svoj drek ce mu tako zelo pase pa je  problem resen

to je najverjetneje stanovanje od fekalne stranke

Tvoj mož se je spremenil v nemarnega prasca.

No, mi nikoli ne odpiramo oken. Vrata samo, ko gremo v ali iz kopalnice ali wc-ja. Prisilno prezračevanje vse reši.

Nikoli neprijetnih vonjav, niti orošenih ogledal v kopalnici po tuširanju.

Ohhh daj no, 31.10.2022 ob 10:55

Nima se ti kaj sfuzlat! Moj tudi pozabi odpreti okno.Odprem ga jaz – vrata zaprem- in zadeva je rešena v dveh minutah.On še vedel ne bo, če boš tiho in ne boš stvari obešala na veliki zvon.Ne vem no, a diplomatski pa ne znate biti? A ti pa nimaš napak, ki njemu nisi všeč? A zdaj se bosta pa kregala za enih usranih vrat?Pokimaj mu in odpri okno za dve minuti.A ne znaš nič narediti po svoje?

No jaz tudi ne težim in naredim, ampak ce se teh stvari nabere, ker imaš pač takega lenuha, pa je težko biti tiho. Kakorkoli,ni nam jih socialna dodelila, smo si jih same izbrale. Moj bivši je bil pa kar se reda tiče uf, do sterilnega, ampak to je paspet druga skrajnost. Me pa moti, ker sedanji teži meni, ko nekaj ni.

Mi imamo eno tako v sluzbi. Ena od vrat so vrata wc. In ta jih pusti odprta vsakic, ko se use …, da potem to zaudarja naokoli. Vmes, ko ser…, ne potegne vode in se vse skupaj slisi. Da bi za sabo posprejala in nekako ubila smrad, ji ne pade na pamet. Ogaben smrad in zvoki. Ne vem, kako da je nekaterim tako vseeno

Tvoj mož je en res velik pujs.

Da moj to men nardi mu glavo odtrgam

Imaš pa res enga seronja za moža. A je šiptar al kej druzga???? Sram ga naj bo, smrduha

Pravilo pozimi – tudi za varčevanje z energijo – je, da se hiša komplet odpre na prepih za 10 minut in potem zapre. Mi to naredimo 2x dnevno, ker je starejša hiša in se lepo prezrači, shladiš je pa v 10 minutah tudi ne prav zelo. Tko da okno v kopalnici ni noben problem, po veliki potrebi ali tuširanju se pri nas vedno odpre za 5 minut na stežaj.

Kako pa je živeti v stenstanem zraku, pa si raje ne predstavljam.

Mi v bloku sploh nimamo okna na wcju

Okno na kip ni zračenje, to je samo hlajenje prostora.

New Report

Close