Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek mož pravi, da sem dolgočasna

mož pravi, da sem dolgočasna

kaj mi je storiti?

Dokažu mu nasprotno!

Malo več nežnosti in bo razmišljal v drugo smer:-))))

Dolgočasna v kakšnem smislu?
Kot človek?
Kot ženska?
Kot partnerka?

Počakaj na odgovore. Do 15-ih bi se morali zvrstiti vsi, ki kaj veljajo.

In pol izberi najbolj butast predlog. Zihr ne bo ostal brez efekta…:-)).

Tvoj predlog pa je super uporaben; ni kaj. Bravo!

Taka pač si. Tako te mora imeti rad ali pa nič. Ne moreš biti nekdo drug, če to nisi.

Dolgočasje se razvije iz okolja, razmer v katerih živite…mogoče je delna sokrivda tudi na njegovi strani oziroma se boste morali potruditi vsi skupaj, da splavate v bolj zanimive vode. Začni iskati priložnosti, ki bodo popestrile skupno življenje, hodite na zanimive dogodke, v družbo v kateri se dobro počutiš, začni brati knjige, revije, ki te res zanimajo…pa bo več tem za zanimivejše debate.

kaj naj,

kupi mu skok s tandemom, pa naslednji vikend v adrenalinski park, pa med tednom ga pelji na večerjo in ples…. in bodi ful energična vsaj 14 dni, predlagam, da se dejansko potrudiš (kot dodatna služba)…. definitivno si bo zaželel staro tebe :)) in spoznal da le nisi tako dolgočasna… in še to: na vsako “draga, to se mi pa ne ljubi, a lahko malo počivava?” mu pribij “srči si pa res dolgočasan, poglej malo ven….”

ahahahhaaha….

če izbereš tole pol me obvezno obvesti če je delovalo :))

LP,
Nina

Mislim, da se je tvoj mož napačno izrazil. Prvilno bi bilo, da se ON dolgočasi to pa ni več tvoj problem, ampak njegov. naj si sam poišče zabavo, saj je odrasel dedec.

ja, jaz sama sebi nisem dolgočasna. če bi malo več skrbel za otroka, bi imela več časa zase, in bi verjetno bila spet stara jaz. in če ne bi bila noseča, bi verjetno imela tudi več energije.

ne razumem, zakaj moramo zmeraj ženske ves čas neki zganjat, da bi bile zanimive. moški nikoli ne pomisli, kaj bi on lahko naredil, da bi bilo bolj zanimivo ali drugače ali kakorkoli….

me pa jezi in žalosti, ker sem prav zaradi njega postala rakšna…

Ja, če pa kt on nosi hlače:):):)
Veš, ko pa postaneš nedolgočasna, pol se pa zna narest, da te ne dohaja več):):)
Kokr se obrneš, maš rit vzad:):):)
Sej bo otroček, pol mu ga pa kar poturi, pa pol ga zraven še mal nežno drezaj, pa predloge dajaj.

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Ja, dolgčas in brezdelje gresta z roko v roko. Zato pa mamicam nikoli ni dolgčas, a ne.
Ko ti naslednjič reče, da si dolgočasna, mu predlagaj, naj on postori gospodinjsak opravila, odpelje otroka na sprehod…, ti pa boš v tem času poskrbela, da večer ne bo dolgočasen (pa si kupi erotično spodnje perilo in morda kako olje za masažo, po možnosti z okusom čokolade).

Nič čakat, da ti bo še nekrat rekel!
Kar na fronto z njim! Pokži mu, kaj naj skuha, ti pojdi pa malo ven, na sprehod, da boš zadihala pa prido potem na kosilo ali večerjo!
Pokaži mu kup zmečkanega perila in reci, da lahko zlagaš, ko bo likal, da se ne bo dolgočasil in še pogovarjata se lahko.
Pokaži mu, kje je prah in ga sekiraj, če ne bo vse postavil nazaj kot je bilo.
Pokaži mu vedro in čistilec tal, katero čistilo se uporabi za parket, za ploščice, itisone, tepihe. Imejta pač malo šolo gospodinjstva.

Ja taka pač si v njegovih očeh. Pa kaj??????????

Se hočeš na ljubo njemu spremeniti? Potem vprašaj NJEGA kaj bi rad in ne tu.

Hočeš ostati kakor si? Potem pa stoj za svojo dolgočasnostjo in se ne daj sprovocirat tem njegovim izjavam!

Največji dolgočasneži vedno trdijo da so drugi dolgočasni. Samo tu ni pomoči. Je pa očitno mož v krizi. Moški, ki se dolgočasi že razmišlja o tem, da bi si skrajšal čas…Če nebi bila noseča bi ti svetovala, da mu pripravi kašen šok, da bi ga dolgacajt minil. Tako pa mu daj delo kot so ti že nekatere svetovale. Mogoče bi morala kot nosečnica, ki potrebuje počitek odpotovati sama za nekaj dni h kakšni teti ali celo na krajši dopust, če še nimaš glih ogromnega trebuha…
Je pa najbolje, da ostaneš zvesta sama sebi in bodi to kar si. Njegove besede so navadna provokacija in napad, ki je najboljše orožje. mogoče se že opravičuje za nekaj kar je naredil iz dolgega časa.

Hm…. joj, to je pa malce mimo, če mene vprašaš… V smislu, da sta si očitno precej različna – ljudje imamo različno potrebo po tem, koliko zunanjih dražljajev rabimo, razlikujemo se po tem, kaj pričakujemo od partnerja … Očitno on rabi, da ga ti animiraš, kot otročka v vrtcu…
Kaj točno pričakuje od tebe – katere lastnosti?

Se tebi zdi, da si sama sebi dolgočasna? Ker če je odgovor ja, potem priporočam za tvoje lastno dobro počutje, da se sprostiš in si dovoliš biti bolj spontana…

Kan ja…. sedaj sem prebrala še tvoj drugi post…. ma prow žalostna se mi zdiš in mi je res hudo zate, ker čutim, da si nekako umrla v sebi prav na račun njegovega nesodelovanja, nerazumevanja…. Verjamem, da si mu tudi večkrat povedala, kaj potrebuješ, pa ni ravno upošteval tega, če prav razumem.

Hm, tko – vsa situacija je očitno posledica zapletov, ki jih nista razpletla prej…. postala si bolj zaprta vase, ker si razočarana…. on pa bi samo rad, da bi bilo vse, kot je bilo rpej… grrrr….. otročje, no. Ne vem, očitno je to točka, ki se ji reče “kriza”. sploh to, da si noseča…. še bolj boli. Ne vem, veliko korakov nazaj morata narediti, po mojem…

Ena prispodoba….. si kdaj nizala kroglice na nitko…. da bi naredila verižico? No, če je prva kroglica pretesna, lahko nanjo nanizaš še toliko naslednjih kroglic, ampak se ne bodo spustile dol po šivanki.

New Report

Close