Mož se mi gabi
-Zakaj si mu rodila otroka?-
O y.e.b.o te, iz katerega zahojenega stoletja si se pa ti vzela. A ne boš nikoli kapirala, da se otroka ne rojeva nekomu, ker otrok ni stvar, pač pa človek. Otroka se rodi v ta nesrečni svet, žal. Avtorica ga res ne bi smela. Če se ta otrok slučajno zredi ali pa dobi mozolje, se ji pa namreč gabil.
Nisi prestara, nisi slaba, nisi nic narobe naredila. Negativmi komentarji so najverjetnerje grdi debeli dedci. Lahko si prijazna in dedcu poves kar mu gre, sicer pa sam gasa, pojdi. Bodi mocna in najdi svojo sreco. Poznam nesteto moskih, tudi tik pred 50, ki niso plesasti, debeli in leni.
Sam upam da se ne bos ozirala na te “alfa samce” in da se ne bos sprijaznila z nesreco na vasem kavcu.
In for gods sake nisi kurva. Ceni se, bodi mocna.
Napako delaš. Najdi si enega malo mlajšega in si dopisuj z njim, dokaze pridno shranjuj. Naj se zaljubi vate, povej mu da se boš ločila zanj in nato možu nastavi po nesreči telefon, naj vse prebere in vidi. Daj mu vedeti, da imaš boljše opcije, četudi ne misliš resno. Potem se bo kar sam potrudil, spremenil, jedel ti bo iz roke. Boš kraljica, verjemi mi. Malo potrpežljivosti, malo iznajdljivosti in imaš hitro problem rešen. V kolikor vama spet kdaj zaškripa, pošlješ spet par sporočil tistemu naivnežu in rečeš možu, da je spet vztrajen, da te itak ne zanima, a ne veš kako se ga znebiti. Ga začasno blokiraš na družabnih omrežjih, kot dokaz, da ti je itak vseeno zanj. Ne pozabi vzdrževati kontakt občasno, ne sme te pozabiti. Nikoli namreč ne veš, kdaj ga boš spet uporabila.
Tako to gre. Predvsem pa ne zaupaj nikoli nobenemu moškemu, ker so čisto vsi (brez izjeme) prasci. Oni bi s tabo ravnali še hujše, naj ti jih ne bo nikoli žal. Samo brez milosti in obžalovanja. Čisto vse lahko dosežeš, če boš le znala kvalitetno manipulirati z njimi.
Tega nisem pisala in en im be cil piše pod mojim imenom.
Zakaj sem rodila otroka nekdo sprašuje? Ker sem bla nora in še zmeraj sem, da nisem spokala kufrov že pred leti in šla. Žal mi je da sem vsa ta leta dala njemu, res mi je in tega ne govorim kr tak kr ne bi znala nič napisat, iz srca mi je žal da nisem spokala že 6 let nazaj, žal mi je zanj, ker druge ne bo dobil. To je tist, ko se nabiralo skozi življenje z njim in kot sem že napisala, gabi se mi, zdaj še bolj kot prej. Nisem gledala nikol drugih. Bil mi je vse samo kar je preveč je pa preveč. Do zdaj sem Tindrala z moškim, nič o seksu, sam rabila sem nekoga, da mi še bolj odpre oči in prav ima, prav imate tud vi. Predobra sem zanj in takoj ko bo priložnost sva zaključila, s tem pa ko bo ponudil, da se dobiva brez vorašanja privolim, všeč mi je in to trenutno rabim, denar, nor seks in moškega, ko mi bo rekel da sem lepa. Hvala bogu da sem šla pisat na forum, končno razumem sama sebe.
Zakaj sem rodila otroka nekdo sprašuje? Ker sem bla nora in še zmeraj sem, da nisem spokala kufrov že pred leti in šla. Žal mi je da sem vsa ta leta dala njemu, res mi je in tega ne govorim kr tak kr ne bi znala nič napisat, iz srca mi je žal da nisem spokala že 6 let nazaj, žal mi je zanj, ker druge ne bo dobil. To je tist, ko se nabiralo skozi življenje z njim in kot sem že napisala, gabi se mi, zdaj še bolj kot prej. Nisem gledala nikol drugih. Bil mi je vse samo kar je preveč je pa preveč. Do zdaj sem Tindrala z moškim, nič o seksu, sam rabila sem nekoga, da mi še bolj odpre oči in prav ima, prav imate tud vi. Predobra sem zanj in takoj ko bo priložnost sva zaključila, s tem pa ko bo ponudil, da se dobiva brez vorašanja privolim, všeč mi je in to trenutno rabim, denar, nor seks in moškega, ko mi bo rekel da sem lepa. Hvala bogu da sem šla pisat na forum, končno razumem sama sebe.
[/quote]
Upam, da je vsaj vajin otrok normalen in že tudi dovolj start, da je spoznal, kdo v družini dela °°štalo° in kako se lajdra njegova mati.
Pozabljaš, da so otroci najboljši sodniki in boš svoje plačilo dobila na stara leta, če te ne bo prej že kdo…
Sva, sva nekoč. Danes vidim samo glupo sebe pred oltarjem, kaj je bilo treba reči ja, reči bi mogla adijo dragi. Drugi moški so se metali za menoj a jaz sem ljubila brezpogojno njega, bil je mlad, lep a bili so lepši, z več denarja in so danes tudi poročeni, imajo postavo, še več denarja, videz in znajo prisluhniti ženski, takega, ki je še zmeraj pred tv in se baše pri 37 s čokolinom ob 121kg in na mizo naslanja glivične nohte pa si nisem nikoli želela. Rešila bom samo tako, da grem k nekomu ki mi bo všeč in ko bo dal nekaj naše, ko bo pomagal pri domači nalogi, videl da je otrok živ in ne igrača. Prokleto življenje no, ko prepozno vidiš, dokler ga enkrat ne opazuješ in vidiš kaj vse zamudiš zaradi napačne odločitve.
[/quote]
….še več deenaarjaaaa…to je point
[/quote]Lajdra, kaj bi šele bilo da je zbolel in bi mu morala z ljubeznijo brisat rit, ter slino iz ust.
Prav je da si pisala na forum, da ti damo potrditev, da si lajdra.
Najprej se loči, uredi vse za otroka in pol se ku. rbaj.
To pa ne upaš, cipa.
Moj predlog:
Preden narediš kaksno preveliko neumnost, za katero ti bo potem žal ti predlagam da se par krat dobiš z kakim fletnim tipom in se konkretno daš dol, potem pa vidiš dalje….samo ne izgubljaj časa….
[/quote]
Upam, da jo dec zasači in če le ni copata jo tudi pošteno poplača!
Take babe, ki partnerja imenuje “gnoj” je treba samo…
Če nista za skupaj beži stran. Sem bila na podobnem iz drugih razlogov in šla en dan simpl k drugemu. Dala sem mu otroka takoj ko je želel in on je meni dal v zameno vse. Je pa tud on bivši že, ker sem najdla drugega in s tem bom ostala. Denar je sveta vladar in ni lepšega, če ti kupi avto, zgradi in podari hišo, skrbi zate in razvaja kot kraljično.