Mož se mi gabi
Rok974, 11.01.2023 ob 16:26
Hey. Ja verjamem, da te vse mineva, tudi mene bi, če bi imel takšno žensko ob sebi. Žalostno je, da te noče poslušat, ker marsikdo bi te z veseljem ;). Če si za pogovor, se lahko dogovoriva. 😉 drži se in ne obupaj!
a ti s pa psiholog al kajP Pogovarju bi se, čez pol leta pa jokal po forumu kako ti ni dala ampak samo blebetala
Drugačna sem, 27.12.2020 ob 15:37
Vem, da so podobne teme in vem, da se nekateri tu gori znate fajn pohecat, meni se res gabi. Zdaj ga gledam ob tv, sedi in komentira vse programe, že trikrat je šel čez vse programe, zredil se je, ima podbradek, ima trebuh kot žoga, joške bo imel kmalu večje od mene, v zadnjem letu je začel izgubljat lase in ne da več nič na svoj videz. Ko bi bilo vse tako enostavno, bi spokala otroka in šla k nekomu ki da nekaj nase, stara sem 35 in še nisem za odpis, kot je tema na tej strani. Včasih sprejmemo napačne odločitve in celo življenje se moramo soočat z njimi.
Takšna obdobja so v vsaki vezi.
Nekoč sem imela sodelavko, ki je razlagala, da ji gre moški takoooo na živce, vse kar dela, vse kar govori, da ga je malo manjkalo, da bi ga pri kosilu z šefalco po glavi. No, danes se sprehajata z roko v roki.
Mene pa zanima, kako ti zgledaš? So pa moški takole, moj mož sedaj pri 56 letih bolj zgleda kot je pri 30-ih. Zredil se ni, ker skoz nekaj dela, ampak leta nekaterim moškim pašejo, se naredijo. Isto je na primer Šeruga, sedaj bolj zgleda kot je v mladosti. Njegova Romana pa ima vidne sledi starosti.
Tudi ti se ne zanemari , oba se morata truditi. Moški res malo rabi, da je čist, solidna majica ali srajca jakna in je urejen. Ženske rabimo več.
Vagabund, 27.12.2020 ob 16:00
Grozno!!!!
To mu je od včeraj zvečer do danes vse zrastlo? Pa daj ga v kakšen cajtng, ker to je medicinski fenomen. Jaz še nisem slišal da bi v manj kot 24 urah nekomu zrastel trebuh v žogo (ajde v devetih mesecih že, ampak to je pri ženskah) in da bi dobil velike joške in da bi podbradek dobil. Zanimivo.
Ženska – če bi bila ti pobrita, poštimana, spedenana in nadišavljena in bi bila fit ob osmih zjutraj in pripravila en zdrav zajtrk, potem pripravila eno zdravo kosilo in zvečer oblekla eno lepo perilo in mu pripravila posteljno rekreacijo kot se zagre… Ne, če bi ti bila vse to, potem danes ne bi pisala, da imaš zamaščeno svinjo na sedežni.
Bejš se spucat najprej sebe, pa se bo on tudi opucal. Vsak dec se zrihta za eno dobro babo.
Kat si ti opisal je mama ne partnerka. Saj si lahko sam pripravi zdrav zajtrk ali je dojenček?