Mož se obnaša kot otrok
Tri srca, 07.01.2021 ob 20:16
Mož je star 36 let, njegova družba šteje okrog dvajset, dva sta celo pod 18. Starejših prijateljev nima, tudi interesa, da bi se družil s kom njegovih let ne. Otročji je, hodil bi okrog in se zabaval, igral xbox, po internetu gledal avte in povezave do njih pošiljal okrog po mailu. Vsi moji znanci so ga že dodali na seznam neželenih, češ da pošilja okrog “spam”. Me tudi kaj nauči, kateri ima avto več pod pokrovom recimo in kakšna je razlika med oznakami:-)
Po eni strani je vse skupaj lepo, otročje sladko, ker me iz dneva v dan vrača v čas, ko sva se prvič srečala, po drugi pa nimava nobenega skupnega prijatelja, ker so vrstniki te stvari že prerasli. Sem mlajša od njega, njegovi prijatelji me kličejo gospa in se včasih počutim, ko jih poslušam, da je soba polna otrok. To mi je pri njemu bilo včasih všeč in kolegica mi je vedno govorila, “ko boš zanosila, se bo tvoj moški spremenil”.
Otrok je star 2 leti in še zmeraj igra xbox! Njegova družba je večkrat pri nas in pričakuje, da jim bo “gospa” nosila pivo, pripravljala sendviče in zraven gledala kako mularija, ki bi si že zdavnaj mogla poiskat službo igra xbox.
Sva se pogovarjala in mislim, da se ne zaveda dobro, da je oče. Iz heca sem mu zvečer skrila oba kontrolerja, ker sem glupo mislila, da se bo bolj posvetil otroku, on pa je takoj po službi po luftu letel h Konzolkotu po druge. Še zbudil me ni in vprašal, če sem ju kam dala. Vedel je takoj, da kontrolerjev ni, da ima otrok 38 vročine, pa dva dni ne! Ne bom rekla, da je zaradi tega slab mož, se tudi igra z otrokom, mi prinese pomarančni sok v posteljo, ker ve, da imam rada majhne pozornosti, se pocartava, potem pa pozornost usmeri v vse drugo. Zdi se mi, da ni odrasel in da se mu je razvoj ustavil nekje v dvajsetih. Ne bom se zgražala in govorila, da je nevem kolk slabo tako živeti, ker sem se navadila, da smo 2+1, (midva+on) obtičali skupaj v oblaku brez izhoda. Če kdo vpraša kako smo, pa me je sram in moram lagat. Kako drugi živite in vaša družba? Lažete kdaj svoji družbi, da izgledate navzven normalni? Kako je v resnici pri nas ve samo ena kolegica, ta ko mi je rekla, da se bo po rojstvu otroka spremenil.
Vidim, da je stvar zelo resna, kdo pri teh letih še igra xbox. Xbox prodaj pa mu kupi ps5 toplo priporočam 😅