možu ni do seksa
“počutim se posiljeno, izdano,nepotešeno”, javi se prosim na mail: [email protected]
lp, D.
Pri nas podobno, 29.03.2022 ob 19:00
počutim se posiljeno, izdano,nepotešeno, 24.03.2022 ob 18:44
jaoJaoJao, 24.03.2022 ob 18:10
Pa sta poskusila it na kakšno svetovanje k strokovnjaku?
In še nekaj. Lahko si najdeš nekoga za hud sex, če to zadevo tako silovito potrebuješ za življenje in smrt. Zdi se, da tvoj mož ne bi imel nič proti. Zakaj se tako prekleto mrcvarita? Najdi koga, če že tok dobr zgledaš.
Ne, ker ne želi pomoči.
Ker zanika, da imava težavo. ker njemu je ok. Jok, razlaga, pogovor, prošnje, nič ne zaleže.
Je pa precej za telefonom, pred leti, ogromno noči za računalnikom.
Vem, da ga je , namesto da bi se mene lotil, drkal za računalnikom.
Sprašujem se, ali je vredno, pri teh letih, vse skupaj pustiti, in začeti znova. Ker tu, ne bo nikoli drugače
Imam podobno zgodbo7 let brez sexa.
Enostavno njej ni do tega.
Drkam ga ze 25 let ali pa bi gamoral med stok dat.
Ima tega poln kurac najdu si bom drugo.
Baba itak frigidna pri 45 letih.
Jaz priznam, da sem ta frigidna baba stara 45 let. Če ta hip nehava seksat nimam nič proti, pa drugače vse štima. Samo meni NI. Enostavno ne da se mi. Seks mi je totalna muka, odveč in brez veze. Krc gleda še tisti ograzem. Seksava sicer 2x tedensko, se potrudim mu ugodim poze fetiši ni da ni (predvsem zato, da mu čim prej pride in da je konec).
Ne bi imela nič proti, če bi si našel drugo za seks, če meni več ne bi bilo treba, pod pogojem seveda da nihče nič ne ve in da je samo za seks in da najina družina ni ogoržena. Žal si ne morem pomagat.
Če kdo ve za kaj, kar bi pri meni spodbudilo poželenje naj se prosim javi.
Hvala!
počutim se posiljeno, izdano,nepotešeno, 24.03.2022 ob 17:29
Že v naprej prosim za spošljivo komunikacijo.
Z možem sva poročena juhuhu let. Ustvarila sva si družino, trije otroci, dva že na svoje, tretji še študent, večino časa študira, dela in ga skoraj nikoli ni več doma. S punco si ustvarjata svoje gnezdece in vprašanje časa je, kdaj bo še zadnji ptiček odletel iz gnezda.
Z možem imava , na zunaj, zgleden zakon.
Ustvarila sva si lepo družino, sva dobra prijatelja, marsikaj ustvarjava in delava skupaj, rada kam greva, se poruživa s prijatelji, skratka, oh in sploh , vse ok.
Na znotraj pa…
Jaz umiram. Bojim se, da sem že čisto umrla.
Možu dobesedno ni do spolnosti. Prvih 15 let je bilo ok, to pomeni, 1x tedensko, kasneje se je to prestavilo na 1x na mesec, zadnjih deset let je pa katastrofa.
On je star nekaj let čez 50, jaz imam še nekaj do Abrahama.
Se je zgodilo, da se je preselil na kavč. Pet let je trajalo, da se je vrnil nazaj v posteljo, kje je bil psihično takrat..ne vem. Fizično je bil na kavču, z mislimi pa…
Počasi sva se ohladila drug do drugega, prijateljsko funkcionirava res enkratno, se ne kregava, a meni manjka spolnost.
Želim si. Imam fizično potrebo. Lahko bi vsak dan.
Ne pomaga rdeča oblekca, ne pomagajo samostoječe nogavice, če se že loti zadeve, ne daje nobene energije od sebe. Ni poželenja , ne v njegovih očeh, ne v dejanjih.
Pravi, da me osvaja. Ko me z mezincem podrgne po stegnu.
Meša se mi. To naj bi bilo osvajanje. Kje so poljubi? Jih ni.
Kar bi pa rada danes poudarila, je pa to, da sva se lotila sexa prejšnji teden. Pet minut je potreboval, da mu je prišlo. Sicer se je potem nekaj trudil, da bi me zadovoljil oralno, ampak mislim, da če bi nadaljeval, bi med nogami zaspal. Brez energije.
Sem ga poizkušala vzpodbuditi, in nič Seveda mi je vse dol padlo, ne samo to, počutila sem se dobesedno posiljeno.
To se ni zgodilo sedaj prvič. Tudi v preteklosti je poskrbel samo zase.
Pa sem takrat to sprejela. Ne vem zakaj. KER KER KER KER….
Sedaj pa ne gre. Ne morem čez to.
Želim si, da bi pokazal željo, da bi se mi posvetil, da bi mi naredil, da mi pride, 1x,2x,3x…
Kar bo vas rada vprašala, predvsem tiste, ki ste v dolgoletnem zakonu, in v zakonu vse štima, razen spolnosti, ali bi sedaj, ko bi res moralo biti lepo, vse skupaj pustili, in začeli nekje znova.
Jaz ne vem, ali sem fizično in psihično sposobna, vse začeti znova.
Ne izgledam slabo. Vedno sem urejena, izgledam precej mlajša, kot pa v resnici sem, marsikdo še vedno rad pogleda za mano…le doma ne.Nikoli ni zadovoljen, dam lepo obleko gor, pa pravil.sej si lepa, ampak…vedno je nek ampak. Vidi se, da mu ni do mene.
Se trudi za hišo, za dom, dober oče, sin. Le v postelji mu ni do mene.
Počutim se izrabljeno, izdano, posiljeno, ranjeno. Mar res nisem vredna več?
boli, prekleto boli.
In ta želja po intimi..ko ne mine in ne mine.
Sem se prijavila na avanture, in ugotovila, da so tam tudi sami fukfehtarji, ki bi dejansko poskrbeli samo zase in za njihove potrebe.
Kaj mi je tega treba?
Štajerc
Pozdravljena nisi edina ki maš take probleme tudi ženske zgubijo željo do sexsa žal imam tak primer. Tudi jaz sem vedno sanjal o ženski ki bi uživala vsaki dan vendar je to teško najti. Mogoče se pa najdemo?
ah ja, frigidnost ni zmeraj slaba, včasih je dobrodošla. Glede same popestritve in “želje”, da bo spet spodbudilo poželenje..ni recepta. Verjetno to pride, nekako s pogovorom, interesi, kemijo….kaj pa vem, novimi “metuljčki”, saj sam sex, mora biti zaželjen, če je na silo, je itak brezveze. Moj mail: [email protected], da ne objavljam na javno in anonimno.
lp, D.
počutim se posiljeno, izdano,nepotešeno, 25.03.2022 ob 08:18
mijav mijav, 25.03.2022 ob 08:07
v tem primeru ženska posiljuje moškega s svojo željo po seksu. Oba pa sta dovolj materialistična in komot, da ne naredita nič drugega. Te pač ne mara več, razlog pa res ni pomemben. Če sta do sedaj vse lepo prijateljsko urejala, pa ni vraga, da se ne bi znala tudi prijateljsko raziti. Gre pač hiša na pol, pa kaj.
vržeš v smeti 30 let skupnega življenja, zato, ker moški ne bo spustil svojega ega, in se mal potrudil za svojo ženo.
ne, to pa ne! Moški pa ne!
Žena lahko vse, on se pa ne bo spremenil za mini majceno drobtinico.
Žalostno je vse skupaj 🙁
Kdaj si si jo pa nazadnje umila? Včasih delata topla voda in žajfa čudeže.
prosim te, 29.03.2022 ob 14:14
Oprosti, samo si pa res totalno plehka in plitka. S tem stavkom ‘vržeš stran 30 let življenja, ker se njegov ego noče potruditi’, si pokazala vse. Odnos je zate investicija, ki jo sedaj braniš, niti malo te ne zanima, kaj je res med vama. Niti malo proniciljivosti nimaš, dejansko misliš, da je problem v seksu.
Mož te ne ljubi več. Samo to je. In tudi ti ne ljubiš njega, samo braniš svojo investicijo. kdaj boste ljudje toliko odrasli, da boste začeli dojemat, kaj odnosi sploh so? In kdaj boš doumela, da je telesnost odraz psihe, ne pa nekaj ločenega?
No, še enkrat ti povem, ker vem, da slabo dojemaš: NE LJUBI TE VEČ.
Kaj lahko storiš? Predvsem razmisli, ali ga ljubiš ti, ne pa da v njem vidiš samo svojo računico in investicijo. Potem se loti tega, kaj ČUTI DO TEBE on. Ne pa da blazniš s tem seksom pa misliš, da se moraš v neke cape napravljat, da ga boš zakurila. Res, odrasti že. Razmisli, kaj sploh še čustveno obstaja med vama, ker po tem, kar pišeš, med vama čustveno ni NIČ. Ne iz ene ne iz druge strani. In s čustvi ne mislim bedarij a la ‘ful dobro funkcionirava in vse narediva drug za drugega’, ampak da čutita povezavo kot bitji. Potem je spolnost samo podaljšek.
za tolažbo – večina parov je takih. Čustveno nezrelih, odnos je samo računica in vzdržeanje nekega materialnega statusa quo, v ‘katerega si toliko vložila’, kdo si pa ti kot človek in kdo je on kot človek, se je pa že davno razgubilo oz. verjetno tega niti nikoli ni bilo. Večina odnosov je itak samo igra hormonov pa računica, potem se pa ljudje zbudijo v praznino. Tako da se začni sama s sabo ukvarjat, odrasti, razišči sebe – potem boš lahko ustvarila izpolnjujoč odnos. To so problemi, s katerimi se ubadaš, ne pa dildoti pa seksi oblekice.
Hvala za napisane besede.
Nisem plehka, in ne preracunavam. Zgolj zato, ker ostajam v zakonu, kjer je nekaj ustvarjenega, pa ne nekaj na full finančno, kjer načeloma odnos štima, se ne krega a, skupaj potujeva, nek mirni vsakdanjik…
In ja..
Ko potegnem črto… Verjetno bi bil tak vsakdanjik tudi z prijateljem, bratom…
Ni strasti, ni poželenja… Z moje strani je še vedno, z njegove 0.
Pac res ne vem kam in kako naprej.
Ljubimec je rešitev za danes, ne za jutri. To mi je jasno.
Shit je vse skupaj 😢
Res, neprimerne, grde izjave…če prosiš neko brzdanje, nekateri prav uživajo…v tem…
Ker ne dela forum, kot bi moral, se podpišem s svojim mailom. [email protected]
Lp, D.
Pozdravljeni
Sem moški 22let zakona, stalnica se je spremenila v sobo groze.
Iz samega obupa ko več ne vem kaj naj naredim, sem začel brskati po spletu če ima še kdo take težave kot jaz, Ko berem ta vaš opis , popolnoma isti problem kot pri meni, ženi se ne da ali pa ji ne paše, mene pobira, a ste kaj rešili.
Še predobro te razumem,le da se pri meni obrača na bolje…ker moje telo več toliko ne kliče po tem. Skupaj sva 30 let (od 20 leta),15 let nazaj prejokala še pa još…danes imava lep odnos..sexsava še vedno 1-2x na mesec…ko se zgodi mi pričara zvezde…potujeva in po večini sexsava samo še v hotelih…doma sva enostavno oba utrujena,poleg tega meni dogaja mena in želje ni več on pa že prej ni bil ne vem kaj glede pogostosti. Nikoli me ne pohvali da dobro zgledam,pa mi je zato vseeno,bolj mi je pomembno da če zbolim da poskrbi zame (tudi bruhanja za mano mu ni problem pospravljat) in na jesenska leta mi je to holj pomembno. Če čutim potrebo se mu privijem v objem,me poboža,stisne k sebi in to je to…nafilane baterije. Že več kot pol leta spim v drugi sobi ker mi tako bolj odgovarja,vendar to ne vpliva na sex. 15 let nazaj sem razmišljala ali ostati ali oditi,danes mi ni žal da sem ostala. Mislim da bo lepa jesen.
Ni enostavno kar se ti dogaja, jaz mislim, da bolj kot pomanjkanje spolnosti boli pomanjkanje poželenja do tebe kot ženske. Koliko pa lahko sama sebe zadovoljiš? Jaz npr. lahko sebe tako dobro zadovoljim (pa ne delam nič posebnega, brez pripomočkov, brez gledanja vsebine ipd.), da je skorajda enakovredno fizičnemu stiku spolnosti z moškim. Tudi jaz si včasih zelo želim spolnosti, ampak zame je lepo predvsem pričakovanje le-te.
Je pa tako. Četudi greš od njega … Kaj potem? Boš iskala moškega, ki bo imel zelo rad sex? Kako ga boš našla? Saj ko izbiraš novega moškega gledaš na osebo kot na celoto … Kaj če zopet spoznaš super moškega, pa bo npr. imel zelo majhen penis in spolnost že spet ne bo to, kar mora biti?
Ko gledam življenje, bi rekla, da je boljše imeti moškega, ki ima manj kot več želje po spolnosti. Z leti se tako ali tako vsi vsaj nekoliko umirimo in če ima moški močan spolni nagon, ženska pa ne, se pogosto zgodijo varanja, ločitve … kar je izredno boleče. Kaj bo naredil moški, ki lahko potrpi, če ne spi z žensko nekaj časa ali moški, ki bi stalno sexal, če npr. ženska zboli in ne more imeti odnosov celo leto? Kje imaš večje težave?
Najboljše je, da kot ženska narediš vse, da se izboljša spolnost s tvojim možem. naj gre k zdravniku, naj ga pošlje k sexologu, ali pa pojdita skupaj.
Oj pozdravljena
Pri meni je ravno obratno. Želel bi prijateljico pravo, prijetno zaupanja vredno, to vidim da ti si. Rad bi te pobliže spoznal piši na bos. [email protected]
Lep pozdrav in lep dan
Avtorica objave, še kako te razumem. Občutek, kaj ti manjka, občutek, kako se tip ne potrudi zate. Razumeš, da njemu ni, da on nima neke hude potrebe, ampak tega egoizma, da ne more obdelati pač tebe. Redkokdaj se je zgodilo, da meni ni bilo, pa sem se potrudila in obdelala njega. Zanj je bilo najbolj zjutraj, ko mu že itak stoji in po njegovem je bila predigra to, da je me je pobožal spodaj. Večkrat sem mu omenila, moje erogene točke so vrat, prsi. Ampak ne, to je pa brez veze, zahteva preveč energije al kaj. Ležat, mižat in usput božat, včasih sem se počutila kot en stroj, ki bi se pač moral vžgati. Sčasoma sem dojela, da ne želim bit samo sredstvo za ven in not. Ko sem dojela, da ne želim bit niti samo čistilka in mama, ki mu tudi kot očetu odnaša rit, sem se končno začela imeti tako rada, da sem sprejela, takega moškega ob sebi res ne potrebujem. Avtorica, verjetno boš ti še težje odšla, če praviš, da je dober oče, da sta dobra kolega in da sicer funkcionira. A pa res?