Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mravlje plezajo na drevo

mravlje plezajo na drevo

pozdravljenI!

tisti ki zahajajo v kitajsko, mi lahko odgovorite kaj je to za ena jed?

Lahko še poveste kaj se vam je res zdelo dobrega?

glavne jedi mislim

Lp

To so špageti mal pekoči ampak zeloooo dobri, meni se v kitajski zdi vse zelo dobro

Ojoj, si morala s tem;-))))
Mravlje plezajo na drevo so špageti (mislim da riževi), grooooozno dobri.
Meni osebno je mega še mongolska govedina, piščanec z bambusom in gobami ocvrta raca, mravlje, špageti z zelenjavo- te sem jedla nazadnje za malico-porcija ogromna, da imaš za dvakrat, noter dobiš še jajčko ipd….V glavnem ni da ni zame v itajski. Sladica pa OCVRT SLADOLED.

A katera slučajno ve za kakšen kitajski grob. Se mi je vedno čudno zdelo, zakaj imajo tako velike porcije in zakaj ima skoraj vsa njihova hrana nek poseben okus.

Meni je najbolj všeč trojno mongolsko pečenje (piščanec, govedina, svinjina), lahko samo naročiš tudi samo eno vrsto mesa.
In hrustljava govedina. Njami.

hehe ko kak kitajec umre, ga takoj nadomestijo, uvozijo enega s kitajske in ta prevzame dokumente umrlega in njegovo identiteto. umrli pa izgine neznano kam. policija po vsej evropi se ukvarja s tem, kam kitajci zakopavajo svoje umrle.

to niso špageti, pač pa najtanjši riževi rezanci oz. vermicelli, ki jih na hitro potopiš v vrelo olje, da se napihnejo, ko pa jih preliješ z omako, se spet sesedejo in  imajo čisto posebno strukturo. Omaka oz. preliv je iz mletega mesa, precej pekoča, ime mravlje pa je zato, ker so v omaki mali koščki lupinic paprike in zgleda kot rdeče mravljice. Zraven postrežejo cele liste mehke zelene solate, v katere zaviješ grižljaj rezancev z omako, kar malo ubije pekočino in da čisto poseben okus, ki ga brez solate ni. Sem že naletela na restavracije, kjer solate niso postregli in je zelo manjkala! Po moje so si mislili, da večina ljudi sploh ne ve, da spada solata zraven!!???

New Report

Close