Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Mučitelji živali da fašete raka in se stegujete v mukah

Mučitelji živali da fašete raka in se stegujete v mukah

https://www.zurnal24.si/slovenija/fotografije-ki-danes-mocno-vznemirjajo-421598

Pes je, opisujejo v svoji objavi na Facebooku, najden v stanju, ki bi ga lahko označili za hudo mučenje živali; popolnoma shiran, z ranami okrog vratu, s predolgimi kremplji, s katerimi le s težavo hodi, po glavi je polit z nekakšno barvo, sestradan. 

Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/fotografije-ki-danes-mocno-vznemirjajo-421598 – http://www.zurnal24.si

Ja, ni je hujše zveri od človeka.😕 Kdor je sposoben s psom tako grdo delati, tudi pri ljudeh ne bi imel pomislekov. Upam, da psa spravijo k sebi in da bo potem našel dom pri kakšnih dobrih in prijaznih ljudeh.

Za takšne primere bi morale obstajati hude kazni, predvsem pa bi pristojne službe morale imeti večja pooblastila. Upam, da mučitelju usoda povrne desetkratno.

Psihopati

Aha in spet nihče ne bo vedel komu pripada, krajani so bili gluhi in slepi… Bogi pes, ob takih krempljih se vidi, da se dolgo ni gibal…

Pisanje po forumu ne koristi veliko.  Sama stopim v akcijo in psa odpeljem v azil. Pika. Tu ni čakanja, da bo neko društvo ali inšpekcija nekaj ukrepala, za žival je pomembno hitro ukrepanje.
Ne glejte proč in ne čakajte, da bo nekdo nekaj naredil. Če vidite in veste, da je narobe, ukrepajte. Zato inate svojo vest in ta vam narekuje, kaj je prav.
Taki lastniki so običajno pijanci ali primitivci. Menda jih pa ja uspete obvladati, ali ne? Takim je treba njihovo korajžo dol kupit, kot rečemo pri nas. Vsi po vrsti so navadne pičke. Stopiš proti njemu in se userje. Vedno.

New Report

Close