Najdi forum

Naslovnica Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas Na forumu vse mrgoli od reklam :(

Na forumu vse mrgoli od reklam :(

najhujše so pa tiste, ko greš z miško po nesreči čez in začnejo špilat, tulit, zjat…. včasih poslušam kaj na slušalke ko brskam po monu in potem mi začne na ves glas bučat kakšna zoprna reklama, da se ustrašim.
Vem da mora mon tudi živet od nečesa, samo te nepričakovano špilajoče reklame so pa ogabne. In izdelka iz teh reklam iz principa ne bom nikoli kupila.

vsiljivo reklamo, pa naj še tako utripajo in migljajo,
preprosto prezrem. Tudi ene še nisem pogledala…

Nea vidim totih reklam. O.o

Ja, težko je delati karkoli, če ljudje za to nič ne plačajo.

VSi nasveti in vaša zabava so za vas brezplačni, tako da vsaj reklame lahko pogledate. In tako omogočite, da imate sistem še vedno na voljo, mi pa ga lahko posodabljamo in izboljšujemo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

dokler reklame niso posiljevale med branjem foruma, me niso motile
ko pa je šlo prek meje, pa sem inštalirala adblock.

nekje je meja in na tem forumu je šlo predaleč.
zdaj pač ne vidim nobene reklame.

Kot potrošnik in občasni oglaševalec te razumem. Ampak tudi reklame se bodo morale bolj prilagoditi v smislu učinkovitosti in nevsiljivosti, ne pa glumiti glasen partizanski napad iz zasede.

Men se tko dopade slogan delamo s srcem :-)))

Saj nasvete si talamo sami med sabo, menda da so brezplačni.

Kot potrošnik in občasni oglaševalec te razumem. Ampak tudi reklame se bodo morale bolj prilagoditi v smislu učinkovitosti in nevsiljivosti, ne pa glumiti glasen partizanski napad iz zasede.[/quote]

haha zakon 🙂

Mene osebno tudi zelo moti nov izgled medover-net, najmanj 3x sem ponesreči kliknil na reklamo. Poleg tega layout foruma ni za nikamor.
Lp

[url=http://onet.si/]Onet[/url] spletne rešitve | digitalni marketing | optimizacija | [url=http://onet.si/google-oglasevanje/] Google Oglaševanje [/url]Kako do 1. pozicije na Google, prehitite konkurenco! [url=http://onet.si/facebook-oglasevanje/]Facebook oglaševanje[/url]? Učinkovito oglaševanje na Facebooku

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close