Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Na katere slavne osebe ste/si si ga najraje drkali?

Na katere slavne osebe ste/si si ga najraje drkali?

Na Špelo Močnik

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1573, 02.03.2025 ob 17:04

Urško klakočar župančič

Jaz tudi….in sem slišal, da ima pircing v ščegiju, zato me to še bolj podžge….uhhhh, kaj bi ji delal prasici.

Drku kdo vceri na Sanjo Modric u modri obleki.

https://profeelo.com/hotwifes      

󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲󠅲

mirko173, 05.03.2025 ob 09:24

Jaz tudi….in sem slišal, da ima pircing v ščegiju, zato me to še bolj podžge….uhhhh, kaj bi ji delal prasici.

Ufff tega nisem vedel. Pomojem more bit res divja v postelji

Brez, 02.03.2025 ob 19:01

Na voditeljico oddaje Zima je zakon, na TVS 1. Ne vem kako se piše in ji je ime. Meni je ful huda, večino časa ugotavljam kakšne najlonke ima oblečene.

Tudi jaz. Večinoma ima rjave najlonke, različnih odtenkov. Ful mi je dobro za pogledat, ker pokaže gležnje in na najlonke obuje teniske.

tutifruti692, 21.02.2025 ob 17:52

Na Tanjo Fajon

FAjonko sopajo musliči se gre neki ganbang zato jih importira

Marisa Višnić Maver

Madona kakšne noge ima ojaaaa

Na Asto Vrečko

jaz si jo velikokrat zdrkam ob misli na Eriko Žnidaršič,,ful dobra,,,

Brigita 500, 11.03.2025 ob 13:24

jaz si jo velikokrat zdrkam ob misli na Eriko Žnidaršič,,ful dobra,,,

Uh, tudi jaz bi se pofukala na lesbo varianto z Eriko….kok bi ji prelizala vse luknjice….mmmmm prava prasička

Sinoč Erika krasna,z veseljem bi se zarila pod krilo in ji obdelala njene luknice,

Brigita 500, 14.03.2025 ob 08:17

Sinoč Erika krasna,z veseljem bi se zarila pod krilo in ji obdelala njene luknice,

O To pa bi bilo več kot vredno ogleda

Uhhhh, globoko bi ji zarila jezik v njeno ritko in vročo masno pičkico…..po mojem se ne bi branila, ker je baje tudi kar huda perverznica….

Kaj pa na Lucijo Vrankar?

Kot izkušen zasebni vlagatelj vam ponujam hiter in enostaven način za pridobitev finančne podpore. Posojila podeljujem po vsej Sloveniji brez provizije. Moji pogoji so pošteni in transparentni. Ne glede na to, ali morate premagati kratkoročne finančne težave ali izvesti pomembne naložbe, sem tukaj, da vam svetujem in pomagam. Pišite mi na reichardklaus1@gmail.com še danes, da izveste več o svojih možnostih in poiščete rešitev, ki ustreza vašemu finančnemu položaju.

Že od pubertete naprej me najbolj vznemirjajo športnice. Nekoč je bila to Alenka Bikar in njena debela zadnjica. Ko sem jo prvič videl, sem drkal cele dneve. Dobro zadnjico je imela tudi Brigita Bukovec. Jelena Isinbajeva je bila v mladosti čist seks, sploh ne vem, kolikokrat sem jo zjebal. Trenutno imamo Nejo Filipič, ki tako rekoč skače v tangicah. V atletiki je veliko lepih sosedov. Za Ivano Španović vemo vsi. Tista italijanska troskokašica Ottavia ima debelo rit in me vzburi vsakič, ko jo pogledam. Skok v višino, skok v daljino, skok s palico in troskok so discipline, kjer lahko vidite najlepša dekleta in najboljše riti. Ko imam čas, redno gledam tekmovanja in drkam. Seveda imam v vseh teh disciplinah svoje favorite, o katerih bi lahko cele dneve pisal spolne fantazije, a o tem kdaj drugič.

zenzaraggi11, 20.03.2025 ob 09:52

Že od pubertete naprej me najbolj vznemirjajo športnice. Nekoč je bila to Alenka Bikar in njena debela zadnjica. Ko sem jo prvič videl, sem drkal cele dneve. Dobro zadnjico je imela tudi Brigita Bukovec. Jelena Isinbajeva je bila v mladosti čist seks, sploh ne vem, kolikokrat sem jo zjebal. Trenutno imamo Nejo Filipič, ki tako rekoč skače v tangicah. V atletiki je veliko lepih sosedov. Za Ivano Španović vemo vsi. Tista italijanska troskokašica Ottavia ima debelo rit in me vzburi vsakič, ko jo pogledam. Skok v višino, skok v daljino, skok s palico in troskok so discipline, kjer lahko vidite najlepša dekleta in najboljše riti. Ko imam čas, redno gledam tekmovanja in drkam. Seveda imam v vseh teh disciplinah svoje favorite, o katerih bi lahko cele dneve pisal spolne fantazije, a o tem kdaj drugič.

ivana spanovic je res top. lahk pa nastejes se druge favoritinje in fantazije za tiste ki jih ne poznamo. ce bi chat 1 na 1 dam pa tut kak svoj kontakt

Na Nino Rakovec. Na njo se mi maksimalno dvigne.

Odkar je ponovno Bozo na Monu sem vsa mokra.

New Report

Close