Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na službeni zabavi sem se napila kot krava in

Na službeni zabavi sem se napila kot krava in

V bistvu mi ga je že dal notri, ampak je naredil samo par sunkov potem sva pa nehala, ker so tako tolkli po vratih, da mu je začel plahnet…
Ampak vsi zdaj mislijo, da sva seksala…

Ti imaš na stežaj odprta vrata v nebesa!

Baba ………opazovala si………se smejala……..OK si en robot! Ena prasi*a – večja od tistih, ki se veselijo in jim (občasno) popustijo zavore. Zakaj sploh hodiš na žure? Aja, da opazuješ!!!

In ti si spoštovana? Kaj pa je to? Da te pozdravijo? Da gredo smrtnoresni mimo tebe? Da utihnejo, ko se pojaviš? Se ti klanjajo?

Ooooooooooo babše prepotentno, kako si v resnici pokvarjena!!![/quote]

perla,ti taka živčna razvalina,boljš,da niti ne hodiš v družbo.Mislim,da tebi niti alko nebi pomagal

ena navadna koza. da se ga tako nažreš, da ne veš zase. kr naj te bo sram, boš vsaj čez eno leto vedela, da je boljš da greš po dveh pirih domov. sicer je pa višek slovenske zabave napit se do konca.
btw – tud oralno je seks. vsaj na našem koncu sveta je. zato se mu tud reče oralni seks. nagravžna si.

Saj več kot dva pira nisem spila. Nisva se slekla in nisva seksala.

a tole ni seks?

od dva pira si bila “pijana kot krava”??

nista seksala? “samo par sunkov je naredil”? kaj je zate seks? jao jao

upam da s kondomom,

Tole nisem pisala jaz…Piva sploh en maram…pila sem viskije, kar dosti, priznam…
Si pa res uboga, če ti je višek zabave, da pisariš pod tujimi imeni…

vezana, pa takale zganjaš, ni kej, KURVA, aaa kakko bi te jaz nalamal, da si z mano, i nikad više, da te moje oči u životu ne vide.

a tole ni seks?[/quote]

Ja pač nisva šla do konca torej ni nama prišlo….

in zato to n NI seks?
ker seks je samo če mu pride?
svašta

ena navadna koza. da se ga tako nažreš, da ne veš zase. kr naj te bo sram, boš vsaj čez eno leto vedela, da je boljš da greš po dveh pirih domov. sicer je pa višek slovenske zabave napit se do konca.
btw – tud oralno je seks. vsaj na našem koncu sveta je. zato se mu tud reče oralni seks. nagravžna si.[/quote]

Ja ok, saj vem, da sem koza in krava in vse najhujše, verjemi mi, da samo sebe sovražim in ful cvikam, da ne bo kaj mojemu prišlo na ušesa, ampak ti me pa niti ne poznaš in me ne rabiš zmerjat.
Vsakemu se lahko zgodi ok, zato ne obsojaj…

Bom dodala še jaz, čisto na zadnji komentar nekaj besed. Obsojamo te, ker si naredila narobe in tista oprahovska “you don*t know me” je zguljena ko stare gate. Saj ni treba, da te osebno poznamo. Eni imamo pač mejo, pri pijači in pri zabavi. In ne, ne dogaja se vsakemu, samo prepotentnim babetinam, ki potem ne premorejo niti toliko dostojanstva, da bi bile o tem tiho ali pa se vsaj ne bi opravičevale.

Tudi jaz mislim da si koza. Me zanima če bi zadnji stavek “vsakemu se lahko zgodi” imela na jeziku, če bi zvedela, da je tvoj dragi na zabavi samo malo vtaknil v sodelavko.

Jaz pa sem bila v petek na eni zabavi, kjer je bila podobna scena. A je bila zabava nekje na Primorskem?

Si tudi ti čakala v tisti dolgi vrsti pred straniščem ?:))

zvedeli še kako podrobnost… :))))

Zato, ker se je pred wc-jem nabrala vrsta in so nama trkali in sva morala it ven…[/quote]

Ojoj, tega pa ne bodo pozabili… Če bi bilo službo tako lahko najt, res ne bi bilo slabo, če bi jo zamenjala…
A nista samo zato, ker so trkali?

Lahko ti je žal, da ni naredil več sunkov :(((( Škoda.

Ne sekiraj se niti zaradi seronj, ki so čakali pred vrati, niti zaradi bumbarjev, ki te tuki obsojajo. Zgodilo se je pač. Življenje bo šlo naprej. Le odločiti se boš mogla, ali vztrajati pri tem, da ti je dolžan še nekaj sunkov in da bosta mogla poravnat dolg, ali narediti delete all in pozabiti vse skupaj.

Je pa res…. na WC-u je lepoooooo, neplanirano, spontano, adrenalinsko…. Baje :))))))) hm….

Ja ok me pa obsojajte….
Samo morate vedet, da se tudi vam lahko to zgodi, čeprav zdaj mislite, da se ne more.
Kot da sem jaz šla z namenom na žur, da se to zgodi.
Začelo se je čisto nedolžno, malo smo jedli, pili, plesali, najprej vsi skupaj potem smo se že začeli parčkat in jaz sem ves večer potem preplesala s sodelavcem, ki me že drugače rad lepo pogleda pa povabi na kako kavico. In enostavno sva si bila nekako vse bliže pri plesu in začel me je božat po hrbtu in po boku in niže in mi pihat v uho , da sem se vsa naježila. Potem sem šla na wc in je kar vstopil za mano in zaklenil vrata in sploh nisem mogla ne razmišljat ne reagirat, kar zgodilo se je.
Ampak hvala bogu vsaj nisva šla do konca, čeprav cvikam, ker vsi zdaj, ki so naju videli, ko sva prišla ven sigurno mislijo, da sva in nekak cvikam, da to ne pride mojemu na ušesa.
Tiste, ki pa mislite, da se to vam ne more zgodit pa samo to bi vam rekla: Nikoli ne reci nikoli.

no, upam da boš tolerantna do moža tudi tako, ko bo pihal na dušico drugi in šel za njo v wc. al za njega veljajo druga pravila?

Ja ok me pa obsojajte….
Samo morate vedet, da se tudi vam lahko to zgodi, čeprav zdaj mislite, da se ne more.
Kot da sem jaz šla z namenom na žur, da se to zgodi.
Začelo se je čisto nedolžno, malo smo jedli, pili, plesali, najprej vsi skupaj potem smo se že začeli parčkat in jaz sem ves večer potem preplesala s sodelavcem, ki me že drugače rad lepo pogleda pa povabi na kako kavico. In enostavno sva si bila nekako vse bliže pri plesu in začel me je božat po hrbtu in po boku in niže in mi pihat v uho , da sem se vsa naježila. Potem sem šla na wc in je kar vstopil za mano in zaklenil vrata in sploh nisem mogla ne razmišljat ne reagirat, kar zgodilo se je.
Ampak hvala bogu vsaj nisva šla do konca, čeprav cvikam, ker vsi zdaj, ki so naju videli, ko sva prišla ven sigurno mislijo, da sva in nekak cvikam, da to ne pride mojemu na ušesa.
Tiste, ki pa mislite, da se to vam ne more zgodit pa samo to bi vam rekla: Nikoli ne reci nikoli.[/quote]

Oprosti, da te bom potolkla – vidva STA ŠLA DO KONCA, in STA SEKSALA. Za seks je dovolj penetracija, pa čeprav ga potoča’ samo enkrat. Za seks tudi nikoli ni bil pogoj, da človeku pride. Težko verjamem, da tvojemu ne bo prišlo na uho. Te ne obsojam, v resnici se mi smiliš in bi ti privoščila, da se ti kaj takega ni zgodilo.

Lahko ti je žal, da ni naredil več sunkov :(((( Škoda.

Ne sekiraj se niti zaradi seronj, ki so čakali pred vrati, niti zaradi bumbarjev, ki te tuki obsojajo. Zgodilo se je pač. Življenje bo šlo naprej. Le odločiti se boš mogla, ali vztrajati pri tem, da ti je dolžan še nekaj sunkov in da bosta mogla poravnat dolg, ali narediti delete all in pozabiti vse skupaj.

Je pa res…. na WC-u je lepoooooo, neplanirano, spontano, adrenalinsko…. Baje :))))))) hm….[/quote]

Na WC je lepo samo v filmu. V realnosti in še na službeni čagi je zanič. Lajdrasto. Jaz bi se bolj sekirala, da mi ga je not dal na WC-ju – le kako lajdrasta se mu moraš zdet… Neumno. Šla bi lepo v hotel in doživela vročo noč, tako pa sta se pa dala po nepotrebnem v zobe. Ne vem ,kaj je pametni nasvet, razen, da se delata, kot da ne vesta zakaj gre?

Ne delaj nam (Obali) sramote…. Ne govori o zadevah o katerih nimaš pojma.
Potočano enkrat = enkrat kot nobenkrat. Če je zate sex “eno točanje”, potem se tudi ti nam smiliš.
Možu pa nikoli ne bo prišlo na uha, ker so to teme o katerih še take šoje, kot si ti ne govorijo javno.

Nekje v globini duše si ji fovš in zato tudi tako strupena.

Ne delaj nam (Obali) sramote…. Ne govori o zadevah o katerih nimaš pojma.
Potočano enkrat = enkrat kot nobenkrat. Če je zate sex “eno točanje”, potem se tudi ti nam smiliš.
Možu pa nikoli ne bo prišlo na uha, ker so to teme o katerih še take šoje, kot si ti ne govorijo javno.

Nekje v globini duše si ji fovš in zato tudi tako strupena.[/quote]

ma si mona :-)))

p.s. si probal kdaj v življenju potočat samo enkrat v buzaro?

🙂 orkodijo, itak da sem mona. In to naturale :))))

Sevede sem tud u buzaro enkart potočau, ma tist bot anka ne ragioniram dab jedu :)))))

New Report

Close