Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na službeni zabavi sem se napila kot krava in

Na službeni zabavi sem se napila kot krava in

Pozdravljen, soimenjak! Eh, ženska se že sama dost sekira, ma ne ji nabijat krivde, no.

Budala! Ne morem ti drucga rečt, no!

Tole nisem pisala jaz…Piva sploh en maram…pila sem viskije, kar dosti, priznam…
Si pa res uboga, če ti je višek zabave, da pisariš pod tujimi imeni…[/quote]

Sram me je, ker pišem z veceja.

🙂 orkodijo, itak da sem mona. In to naturale :))))

Sevede sem tud u buzaro enkart potočau, ma tist bot anka ne ragioniram dab jedu :)))))[/quote]

to je bla samo proba :)))

Oolaaaa majster(ka)… to je bla samo proba.
To poskušamo dopovedat nepotešenim baburam tuki.
Če sem enkrat potočal v buzaro, je to še daleč od tega, da sem jedel al pa se celo najedel.
In če sem ga na sekretu enkrat potočal v sodelavko, sem je*al in se celo naje*al?!?! Pa kaj še….

Posle jebanja nema kajanja..

Ma tako, teoretično…. Če sta potegnila vodo, preden sta prišla ven, je morda čakajoča vrsta pomislila, da sta … kakala… al kaj podobnega…

S tem sodelavcem bolje, da nimaš več opravka:
– še seksa ne zna organizirat, tako, da ne bi nihče vedel
– imel je že mlahavega po par vtikih, se pravi, da mu nisi zares privlačna
– vsem na očeh sta zapustila wc. Počakala bi raje notri.

Če se že greš kaj takega, se pojdi raje s predsednikom uprave. Ta bo znal organizirat intimno srečanje tudi na pijanki in tudi, če vaju kdo zasači, boš v plusu.

Semenj bil je živ 🙂

Vedno je enkrat prvič in nekaterim se to celo v resnici zgodi. Naj ti ne bo preveč nerodno. Če gre za manjši kraj bodo itak še vnuki pripovedovali o tisti, saj veste, tista iz veceja…

DVOJINA JE ZAKON!

Kar je bilo je bilo in naj ostane zavedno v tistem skretu, upam, da sta uživala, ker drugače se pa res ni splačalo toliko tvegati za prazen nič. Problem pri opravljanju in govoricah vsaj na našem koncu je ta, da se novica od ust do ust še obogati zato bo zgodba najbrž zaokrožila še s kakšnimi dodatki saj so nepotešene strupenjače vedno na delu. Recimo v naši firmi bi se naslednji dan ta vroča novica raztegnila že na morebitne ločitve, kakšno nosečnost, zaplet pri nepremičninski delitvi, pa nekaj svežih moških osvajalcev bi se takoj smukalo okoli tebe iz kadrovske bi pa dobila kakšne lepe pozdrave, da se tvoje delovno mesto kmalu po novem letu ukinja. Na naši poslovni zabavi smo bili vsi vljudni in in tudi tisti, ki so se ga po naključju napili od dolgčasa so šli najverjetnej spat .

Za avtorico samo eno vprašanje. Zakaj za vraga imaš glavo? Samo za frizuro? V resnici ne razumem takih žensk, kot si ti. Napiješ se ga, čeprav veš, da delaš oslarije? In to na službeni zabavi? In potem ga še na sekretu serješ s sodelavcem? In oba sta poročena? Žal, res nimam besede tolažbe zate. Če sem zelo prijazna, ti rečem, da si NEUMNA kot noč. Sicer je pa tako, da sodelavci to že vedo in ne bo nič novega. Verjetno tega nisi naredila prvič in ne bo nove škode. Žal mi je samo tvojega moža in otrok. Teh mi je pa res žal.

Potrebovala boš ćas, veliko časa!, da no boš več zjutraj, med prebujanjem, čutila potrebe, da se pokriješ prek glave in tako ostaneš do… konca svojih dni. 🙂 Čas je edino zdravilo proti moralnemu mačku, ni druge.

Kljub vsem strogim in moralnim izjavam nekaterih, kljub vsem obtožbam in vrednotenjem in prepričanju vsake(ga), da se ji/mu kaj takega pa res nikoli ne more zgoditi, ti sama rečem le eno: v življenju ti, ko se spominjaš nazaj, nikoli ni žal za tistim, kar si naredila, ampak le za tistim, česar nisi. Pa ne glede na to ali gre za izobraževanje, zaposlitev, potepe in raziskovanja, avanture, smeh, neumnosti, premišljene poteze,…

Nisem za varanje vsepovprek – da ne bo narobe razumeti! Mi je pa žal, da zdaj doživljaš, kar doživljaš. In to je zate boljša šola, kot vso naše obsojanje – tega zdaj res ne potrebuješ!

Drži se in naj ti čimprej mine tisti “prvi čas”, da boš lahko spet prišla v službo s pokončno glavo, brez slabih občutkov!!

In potem spet pride nova službena zabava in …

Ne verjamem, da bo prišlo na ušesa tvojemu partnerju, razen če nimaš kakšne “res dobre” družinske prijateljice, ki se čuti poklicana, da pove.

Sicer pa lahko rečeš, da ni res, da je bil pa edini, ki ti je pomagal, ko si bruhala, ker si se napila kot krava.
V službi pa niti ne pokaži kakršnekoli prizadetosti, sramu ali česarkoli. Enostavno samo hvali žurko, kako si se imela fajn.

Bo šlo mimo. Še na vsakem službenem žuru se je kdo pokavsal (tudi jaz). Eni bolj, drugi pa manj spretno skrijejo. Življenje gre dalje, za nazaj pa itak veš, da je bilo luštno :))))

Veš kaj, to se ji NI ZGODILO, ampak si je sama NAREDILA. Je velika razlika. Zgodi se ti, da te ujame dež, zgodi se ti, da te okradejo… Kjer pa imaš TI škarje in platno, si pa narediš. In ona je čisto sama kriva in se ji ni zgodilo. Da je pa trapasta, je pa itak vsem jasno.

na skretu samo pedri buzerirajo. A je buzara ritna luknja? Si predstavljam, da si se tam na debelo usrala, potem se pa prijela za školjko in gledala v svoje sranje, tisti peder za tabo pa te je fukal u buzaro. Je blo tko, ane?

Ej, dečva, ne cmizdi in ne stokaj. Zgodila se ti je ena lepa stvar. Kaj te brigajo ostali!

http://www.youtube.com/watch?v=Q3Kvu6Kgp88&feature=rellist&playnext=1&list=PLBE2108D589061BD0

Poročeni možje, ki berejo to debato in predvsem reblike, verjetno žena več ne bodo pustili na službeno zabavo.

Veš kaj, to se ji NI ZGODILO, ampak si je sama NAREDILA. Je velika razlika. Zgodi se ti, da te ujame dež, zgodi se ti, da te okradejo… Kjer pa imaš TI škarje in platno, si pa narediš. In ona je čisto sama kriva in se ji ni zgodilo. Da je pa trapasta, je pa itak vsem jasno.[/quote]

Bravo za mnenje, ampak ogromno ženskam je tuje stališče, da so same odgovorne za svoje ravnanje..zato so jim pri srcu izjave: zgodilo se je, usoda pač..

Pazljivo beri: tudi on je poočen.

Pazljivo beri: tudi on je poočen.

Popravek : poročen.

Ja in?

Moja poanta je, da zdaj vsi poročeni naivneži lahko vidijo, kakšna kurbarija so službene zabave..

ha, ha, ha, koliko vsi moralizirate. Meni se zdi, da je to prav zabavna in komična prigoda. Bolj ko si zategnjen, lažje se ti to zgodi.

Če bi bila manj zadrgnena, bi se lahko mečkala za vogalom, ne pa se kao skrivala na sekretu, ker na sekret mora pa res vsak it.

Napaka začetnikov :)))))))

Zato, ker se je pred wc-jem nabrala vrsta in so nama trkali in sva morala it ven…[/quote]

naslednjič pojdita v moški wc, tam ni vrst 😉

To naj ti bo sola za vnaprej in v bodoce ne delaj takih neumnosti.

V sluzbi reci, da sta hotela,pa nista uspela, ker so tako butali na vrata.

New Report

Close