Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Naj zmaga levica!?

Naj zmaga levica!?

Iz mojega zornega kota bi bilo vsekakor bolje da zmaga levica.

Sedaj se vsi nejeverni janezki sprašujete zakaj?

Če bo spet levica na oblasti mi ne bo treba toliko skrbet za davkarijo! Spet jih bom lahko okoli prenašal in utajeval davke, ket ti CEPCI LEVIČARSKI tako niso sposobni kaj drugega kot lopovščine in jim dol visi za vse drugo:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

ja, pol pa ne pozab volt ene leve stranke!:)))

Sej jih boš ti volva, sej ti čip ne dovoljuje kaj drugega:-(

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

hehe, še ne vem, kaj pa če se mi čip pokvari.

Normalno da bomo volili levico. teh butalcev,ki sedaj vladajo imamo dovolj.

peča a s ti kak jasnovidec al maš tejko moči da vplivaš na druge kk nej volijo!???? Al pa s kak odpadel Udbovc

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Joj kako glupi i tupi so ti desničarji.

Seveda, naj zmaga levica!

peča ti si ziher kak beograjski kader, ki nam sedaj soliš pamet štole….gas pa dovge luči pa nazej dovta

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Zmaga je naša!

Sanja svinja o koruzi:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Frančišek svinja te je naredila in tvojega Janšo tudi, ker bi ga šele potem lahko zastopil, zakaj se tako svinjsko in nehumano obnaša do svojih državljanov… Me prav zanima s čim bo tokrat poskusil zaslepiti narod, naj volijo zanj…Kaj bo ponudil tokrat? In kdo mu bo še verjel po tolikih lažeh, ki jih je natrosil že leta 2004…ga je bilo prav fajn slišat v lj leta 2004, ko se je drl na ves glas volite mene imeli boste evropske plače hehe…Jih imamo?Razn evropskih cen nismo pridobili z Janšo ničesar…

Ne vem kako imaš tako malo spoštovanja do sočlovek…da te ni mogoče sam CK ZKS poslal na forum pljuvat po drugače mislečih

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

In tudi če bi me poslal, za razliko od tvojih ljubljenčkov(Janše ipd.) govorim resnico in do takih , kot so Janša nimam spoštovanja, ker je mnogo lačnih Slovencev na račun Janševe vladavine…Medtem ko je Janša trosil denar za predsedovanje euju ipd…

Matr gospod Janez Janša je pa res en čudn človek!? Zaradi njega so mnogi lačni, veliko je brezposelnih, ljudje umirajo na cestah, še mojmo sosedo je zadnč crkno avto na cesti in je preklinjal gospoda Janeza Janšo. Res čudn folk!!!

Plunte v roke pa delat pa bo problem rešen, či s pa štk bogi pa povej ti bom pa js kupo kako kilo kruha na m`snc da boš lahko delo in se krepil…

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Še enkrat se vidi kako glupi i tupi ste na desnici.

A ti znaš pa samo to napisat, zgleda da si prišel iz Beograda in še dandanašnje poslušaš Mileta Kitića in potem kvasiš neumnosti:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Ko si ti še lulo pa kako v plenice sem se jaz boril za osamosvojitev Slovenije.Vidim , da dobro poznaš srpsko glasbeno sceno, da nisi ti prišelz Juge.Beograd je lepo mesto, zato ga obišče toliko turistov.Frančišek ljudje pač različno razmišljamo in mislim da je prav tako!

Zej s praviga nejdo:-)

Nikol se nism hvalo z osamosvojitveno vojno, ker se mi zdi to bizarnost, opravil sem svojo državljansko dolžnost, pa čeprav mi je zato žal kolikor imam sivih lasi na glavi. Najdlje sem pa prišel v Sombor, ampak to je pa že druga zgodba, bila je prisila in mi je vzela 14 mesecev življenja, pa tudi to bom sčasoma preživel. Ampak tudi tam so pele harmonike in Avseniki:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Tisti, ki so resnično opravili svojo državljansko dolžnost, ker so zavedni Slovenci, se s tem ne hvalijo po razno raznih forumih.

Tebi očitno po vreli goveji župi, harmnonike špilajo, tako da imaš občutek, ….. Ah pa saj nima smisla.

Zakaj se pa potem hvališ? Tisti, ki je res opravil svojo državljansko dolžnost, se ne hvali. Še posebno ne na tak način.

samo da je narod spregledal in da se komunizem počasi vrača!!!Naj zmaga levica!

Jst sem tut za levico. Tako se bo dokončno sesula sama vase, ker ni zmožna demokratičnega razmišljanja in ima preveč starih apetitov. Ga ni levičarja, da bi to krotil. Imajo le 12 let oblasti na 40 let podlage in so navajeni udbo-mafijskega načina vladanja. Če kdo misli da bo drugače, kot so že pokazali kaj znajo, se moti.

a zato v tej vladi toliko menedžerskoh odkupov, pa še kredite jim je dala!!!:) kako se reče tej novonastali mafiji, a?

zgleda da so tebi todi vono žico med ušetami odščipnali:-)
sej sploh ne veš ka pišeš!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

New Report

Close