Naj zmaga levica!?
zgleda da so tebi todi vono žico med ušetami odščipnali:-)
sej sploh ne veš ka pišeš![/quote]
Franček, franček, kar je res je res. Tega ne moreš prikriti niti s spakedravčino, ki jo izvajaš na tem forumu. Jaz konkretno te sploh nič ne razumem. Pa se tudi ne trudim, ker več kot očitno ni kaj razumeti.
Pa ti bom še jaz napisala en pregovor, da ti ne ostanem kaj dolžna (ker si ga ti meni v eni drugi debati): “Lastna hvala, cena mala”.
Ti pa državljanska dolžnost sta dva pojma. Čisto moje osebno mnenje.
Pa še en nasvet. Če že sodeluješ na forumu, potem piši tako, da te bomo Slovenci vsaj delno razumeli.
Sramota za ene da zastopte našega jezika, pol bi pa radi bli ne vem ka!?
Js se držim starega partijskega nauka iz Beograda…PIŠI KAO ŠTO GOVORIŠ… vi iz foruma21 se pa držite drugega…UBIJAJ, KRADI, ZAPIRAJ LJUDI NA GOLI OTOK in še bi še našlo, sam na žalost vseh vrhunskih lastnosti, ki jih imate nočem poznat niti me ne zanimajo:-(
Sploh pa ne vem kako mi moreš g`r obirat moje sodelovanje v vojni za Slovenijo!? Ti in tebi podobni ste zbrisali v luknje tako kot med drugo svetovno vojno…pol ste se pa tolkli po prsih….ODJEBI
Ja zavedajo se, da so jim šteti dnevi in to jih boli, samo še dva meseca lahko serjete po parlamentu in to je to, kmalu pride čas, ko ne boste nadzirali več kad in sod, mobitel dd, telekom, palome, mure, slovenskih železnic ipd…Tudi to boste izgubili in nobene prodaje slovenskih podjetij ne boste več vodili! Torej po vsem tem sklepam , da se bo začelo bolše življenje za navadnega smrtnika, bolšo socialo, varne službe itd…
Umiri se malo, tile ki kradejo bodo zaradi vaše propagande po vsej verjetnosti res prišli na oblast, toda šele po volitvah, do takrat pa ostaja na vrhu Janševa garnitura.[/quote]
ma sedaj se pa res nehaj hecat, kdo je menedžerjem omogočil odkupe, ta vlada, kaj ima ona od tega ne vem, vem pa da bi jih lahko preprečila, pa so bili obojestranski interesi verjetno v prednosti.
samo podatek, da so samo 1.1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kreditov na podlagi zastave delnic , odobrile in dale tuje banke, vse ostalo so velikodušno financirale državne banke, ki so po taktirko te vlade.
Ne se hecat, ta vlada bi že zdavnaj naredila red, če je ne bi s pomočjo medijev minirali na vsakem koraku, ki ga naredi. Samo poglej, kaj počneš recimo ti in še par tebi podobnih na tem forumu (če ni to slučajno vse ena in ista oseba, dobro plačana od nekoga, saj si ne znam predstavljati, da bi imel nekdo toliko časa, da bi zastonj afne guncal) …
Ne se hecat, ta vlada bi že zdavnaj naredila red, če je ne bi s pomočjo medijev minirali na vsakem koraku, ki ga naredi. Samo poglej, kaj počneš recimo ti in še par tebi podobnih na tem forumu (če ni to slučajno vse ena in ista oseba, dobro plačana od nekoga, saj si ne znam predstavljati, da bi imel nekdo toliko časa, da bi zastonj afne guncal) …[/quote]
hehehe, misli si kar češ, sem že enkrat razložila zakaj sem tolikokrat tukaj pa ne mislim več.
hja kaj pa počnem, opozarjam na napake vlade in fanatikom, ki jim je vseeno kaj ta vlada naredi le da je načelu JJ, včasih malo podžgem. Tudi mediji opozarjajo na napake vlade, kar je edino le prav, ali ti je bil prejšnji sitem bolj všeč, ko se o napakah ni smelo govoriti, al kako???Očitno je tej vladi in nekateri žal ker imamo demokracijo, pa čeprav jo imate nonstop v ustih.
no sedaj grem pa pogledat, kako daleč sem pri delu. Pa pridem spet.
Kva se pa razburjaš, cepec, saj si sam ugotovil, da ti bo pod njihovo vladavino bolje.[/quote]
ti bumbar maš pa res možgane z jejcam pomešane, da še med vrsticam ne znaš brat…. meni se jebe za tebe , za vlado pa za vse skop ki ste obremenjeni s politiko…ko bi se pov tejk ko se za politiko zanimali za sex in vse ostalo kar co gipira, pol bi vas nekot vahk mev za ene prave l`di…tk ste pa same p….