Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

potem že moraš imeti kar nekaj km…..sam 4 leta si starejša….si še privoščiš kakšno avanturo????

Perverzno je bilo tudi enkrat, ko se me vsi štiri pofukali, me napolnili, potem sem vsem polizala ritke, jim z usti očistila kurce, čez eno uro je prišel mož iz službe, sva se po francosko zalizala, nato pa me je še on pofukal v še dobro podmazano pičko…

so te v ritko tudi?????Men je pa blo takrat ko sem vsa mastna od bosanske sperme,mu jo dala za lizat ……mislil je da mi mačefik  teče z tamale…v resnici je pa lizal tujo spermo,,,na koncu sva se pa zalizala,,,pa tudi pofukala

Odgovor na objavo uporabnika
Brigita 500, 29.01.2025 ob 13:01

so te v ritko tudi?????Men je pa blo takrat ko sem vsa mastna od bosanske sperme,mu jo dala za lizat ……mislil je da mi mačefik  teče z tamale…v resnici je pa lizal tujo spermo,,,na koncu sva se pa zalizala,,,pa tudi pofukala

Itak, v ritko so me tudi fukali. Enkrat nisem imela vazelina s sabo, pa so kar margarino iz hladilnika uporabili, da so mi namazali ritko.

Še nekajkrat sem potem fuk s posamezniki, ampak to ni omembe vredno, proti tistemu takrat.

Pa ti ?

normalno da se žgem v ritko,,,na mesto  vazalina uporabim kako kremo v sili je dobro tudi če mi jo fajn oslini in zmehča in je že volna….Mujo mi je standardno v ritko ,,,,imel finega obrezanga,,,, namaz s kremo,(soleja,niveja,med drugim tudi margarina haha) brez problema me napolnil….brat od njega me v pičko nabijal kot nor…..z južnjaki bi še četvorčka ti bi?????

Seveda bi. Sicer pa kot sem napisala, so me na koncu vsi štirje fukali v kontejnerju, pika na i pa je bila, da so me golo vrgli iz kavča na tla pred vrata v prah in me vsi štirje poscali po celem telesu, obrazu, laseh….kon navadno gonečo kurbico.

Sem ti favš,mene še niso nikoli polulali,,,jaz bi bla kar zraven in te polizala…..če bi ti pasalo???haha….si prava balkanska kurba,z mano vred

Brigita500, 29.01.2025 ob 13:55

Sem ti favš,mene še niso nikoli polulali,,,jaz bi bla kar zraven in te polizala…..če bi ti pasalo???haha….si prava balkanska kurba,z mano vred

Uhh, seveda bi ti pustila, da bi me lizala tako poscano in napolnjeno s spermo. Kaj čem, pa takšna prasica sem, da uživam, če me južnjaki fukajo in polnijo….

mojca 36, 29.01.2025 ob 14:22

Uhh, seveda bi ti pustila, da bi me lizala tako poscano in napolnjeno s spermo. Kaj čem, pa takšna prasica sem, da uživam, če me južnjaki fukajo in polnijo….

Mater, Mojca in Brigita, berem tale vajin pogovor, stoji mi kot zlata palica, prav v službi si ga bom moral zdrkat. Zakaj nista pod pisalno mizo, da vaju zalijem, obe…

Alo Mojca…a mi prosi. mal opises svojo picko….z žensko se nisem bla me pa rajca…..res je pa,da rade fukave z južnjaki,,,te pofuka gre,,,ne rine več v tebe,,,,lizala bi ti ko nora….rada bi pa tudi dame šiptar pofuka ….obrezan…mmmmm

bralec….mmmm, z veseljem bi pogoltnila in polizala vse kar bi izbrizgal.

…..a si že bila s kako žensko??.?.

Jaz ti bi se ritko polizala….tebi Mojca pa francoza….

mojca 36, 29.01.2025 ob 14:54

bralec….mmmm, z veseljem bi pogoltnila in polizala vse kar bi izbrizgal.

Mater Mojca kako bi te zdajle fukal v pisarni. Vse bi letelo dol z mize. V pičko in v rit bi te nabijal, da bi kričala od užitka, nato pa bi ti ga direkt iz riti potisnil v usta in vse izbrizgal vate…

Brigita, bila sem enkrat še v študentskih časih….

Bralec, si kar predstavljam, kako bi fukala…..so me takrat tisti južnjaki res perverzno gonili na meni. Ne vem, če je kakšna stvar, ki je niso na meni sprobali takrat.

Če se bosta zmenili, vaju pridem opazovat. Pa posnet. Nato bo ena na vseh štirih drugi lizala pičko in rit, jaz pa jo bom fukal od zadaj. Potem bosta zamenjali. Nato ga bom izmenično porival malo b eno malo v drugo. Ko se bom eni spraznil v usta, pa še cum swap, sperma iz enih v druga usta, vsi trije.

Povej mi malo kak je blo ,prosim,pa ta malo mi opiši…..jaz mam obrito….nad lukbjico imam mali čopek hihi,spodnjic ne nosim ….ko imam periodo takrat pac…

Bralec,tak kot je rekla Mojca,če te enčas 4rje južnjaki fukajo in si te delijo ne vem kaj bi nama ti novega pokazal,ne rečem da ga ne bi  fafala pa tudi ritko bi ti nastavla…..Mojci …..bi pa pičko polizala….prvič….z žensko…..

Brigita, medtem ko bi ti prvič lizala pičko in bi bila tvoja zaradi tega mokra, bi ga zarinil vate. Mojca bi te držala za glavo in vlekla med svoje noge, jaz bi te držal za boke in suval vate…

Svojo sem nekaj časa nagovarjal v cuckolding, oz. da se pofuka z drugim. Na to ni pristala, jo je pa čez čas zakurio ko sem ji omenil erotično masažo. Tako sem poiskal maserja in jo peljal k njemu. Jaz sem počakal malo v bližnjem baru, malo v avtu. Ko se je vrnila mi je vse natančno opisala. Ni mi treba poudariti da sem jo doma še jaz 3x naskočil. To sva ponovila še 2x- prvič samo masaža, naslednjič vsakokrat še dobro pofukana. Z veselim in blaženim nasmehom se vrne vsakič in še bova ponovila.

Bràlec,to me kar rajca,rada bi enkrat lizala pičko…imam mlado sosedo…zgleda full sexi..spanarce,napeta ritka,,,picka,,,tako da mi dela kar luste,,,jaz ji pa vracam..španarce potegnem gor da se ja vidi pička in ritka,,,,na tak način sem dobila bosance,,,Mojca kaj pravis na bralčevo zamisel, ,,ponoč bom mislila na to….

mojca 36, 29.01.2025 ob 10:31

Brigita500, 29.01.2025 ob 10:24

Tako kot si rekla Mojca,mene so fukal dva mesca,bili so stirje bosanci,,,napolnal me v vse luknje,,,,včasih eden ,včasih dva….ta boljši fuk je bil takrat….

Res je Brigita. najboljše je bilo pa zadnji dan, bil je petek se spomnim, naslednji dan so potem odšli.

Vsi štirje so me fukali v njihovem kontejnerju, me napolnili v vse luknje, cca 2 uri je trajalo, na koncu pa so me vrgli na tla in me vsi štirje poscali…..kar tako poscana sem se na hitro oblekla in stekla proti hiši. Na srečo me ni noben videl in avanture je bilo konec, tudi teh delavcev več nikoli nisem videla. Ostal je pa lep spomin in še danes si jo všasih drgnem in mislim na tiste dneve……

A posrali te niso, tako so Golobovo partnerko Arabci?

peljal k drugemu, 29.01.2025 ob 16:15

Svojo sem nekaj časa nagovarjal v cuckolding, oz. da se pofuka z drugim. Na to ni pristala, jo je pa čez čas zakurio ko sem ji omenil erotično masažo. Tako sem poiskal maserja in jo peljal k njemu. Jaz sem počakal malo v bližnjem baru, malo v avtu. Ko se je vrnila mi je vse natančno opisala. Ni mi treba poudariti da sem jo doma še jaz 3x naskočil. To sva ponovila še 2x- prvič samo masaža, naslednjič vsakokrat še dobro pofukana. Z veselim in blaženim nasmehom se vrne vsakič in še bova ponovila.

Katerega maserja priporočaš?

Brigita500, 29.01.2025 ob 17:51

Bràlec,to me kar rajca,rada bi enkrat lizala pičko…imam mlado sosedo…zgleda full sexi..spanarce,napeta ritka,,,picka,,,tako da mi dela kar luste,,,jaz ji pa vracam..španarce potegnem gor da se ja vidi pička in ritka,,,,na tak način sem dobila bosance,,,Mojca kaj pravis na bralčevo zamisel, ,,ponoč bom mislila na to….

Brigita, ponoči si predstavljaj, da ližeš Mojco, hkrati pa tebe ližem jaz. Ko si dovolj mokra, ga zarinem vate, in te fukam, medtem ko te Mojca drži za glavo. In predstavljaj si tisti trenutek, ko v orgazmičnem krču Mojca tako suva v tvoja usta in te tišči k sebi, da ti zmanjkuje zraka (vem kako je, ko ženski med oralo pride), jaz pa te hkrati polnim s spermo, saj bi mi prišlo v istem trenutku. george.emerson1@proton.me je moj mail Če bo Mojca za, super, sicer pa bova midva brez težav našla mlado bi ali homoseksualko, ki bo za, da jo ližeš, medtem ko te bom jaz fukal…

Ja da sve v pol69,ti mi pa polnis ritko….mmmmm…samo da mi  Mojca malo opiše svojo pičko,,,,,sem malo že mokra….nocoj bom jaz moža pofukala,,,,da mi napolni vse luknje….mmmmm

New Report

Close