najbolj perverzna stvar
Ne vem…..mislim pa da biti jo dober prelizala tvojo pickico,,, ,odprlla da bi tvoj ščegi bil doseglil ,, ,,z jezičkom bi ti ga obdelovala,,,,cuzala,,,,,porival jezicek v njeno notranjost,,,,zarila ti prstke,,,v,,,,tvojo pičko, ritko, ,,,ki bi ti jo tudi z veseljem lizala,,,,na koncu,,,,,bi te pa še polulala,,,,,po tvojih prsih, ,,,mmmmmmm
Brigita500, 06.02.2025 ob 05:36
Ne vem…..mislim pa da biti jo dober prelizala tvojo pickico,,, ,odprlla da bi tvoj ščegi bil doseglil ,, ,,z jezičkom bi ti ga obdelovala,,,,cuzala,,,,,porival jezicek v njeno notranjost,,,,zarila ti prstke,,,v,,,,tvojo pičko, ritko, ,,,ki bi ti jo tudi z veseljem lizala,,,,na koncu,,,,,bi te pa še polulala,,,,,po tvojih prsih, ,,,mmmmmmm
Polulala bi me po prsih? In potem lizala po prsih?? A te pač mika, ker sem starejša?
Brigita500, 06.02.2025 ob 12:08
Tanja si danes prazna ali si polna sexualnih igračk,,sodelavka ti jo naj poliže..Si kaj snoč fukala?????
Danes imam pa samo kroglice, brez čepka v ritki. Fukala bom pa čez vikend, v soboto ponoči pri prijatelju na njegovem vikendu. Sodelavka je pa nekam nemirna danes….skos se nekaj premika na stolu in noge preklada……po moje je full potrebna…