Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu najbolj perverzna stvar

najbolj perverzna stvar

Brigita 500

“če odštejemo nekaj avantur z (južnjaki)..”

te rajcajo a?! Ti bi si mogla službo v kakšnem azilnem domu poiskat :))

Odgovor na objavo uporabnika
Brigita500, 05.02.2025 ob 14:17

Tanji in Vroči polǰubček na njun ščegi….😀😀😀😀

Tudi tebi Brigita en vroč poljubček na ritko, ščegija, bradavičke. Z veseljem bi ti šla globoko z jezičkom v vse tvoje vroče luknjice. cmok

tanja529, 05.02.2025 ob 14:49

Tudi tebi Brigita en vroč poljubček na ritko, ščegija, bradavičke. Z veseljem bi ti šla globoko z jezičkom v vse tvoje vroče luknjice. cmok

jst tud

Izi, pičko in ritko je treba znat dobro polizat. Punce to najbolje vemo ena drugi, natanko vemo kaj nam paše.

Jaz jih imam 55, moj mi pravi, da sem super. Vroča, strastna.

Zadnje dni res veliko o tem razmišljam, če bi si upala z žensko.

Brigita, kaj vse si upaš početi?

vsa vroča, 05.02.2025 ob 15:24

Jaz jih imam 55, moj mi pravi, da sem super. Vroča, strastna.

Zadnje dni res veliko o tem razmišljam, če bi si upala z žensko.

Brigita, kaj vse si upaš početi?

vroča Sem tvojih let  a bi kakšno napisala po mailu? 😉😉😋😋😋

Zanima me130, 05.02.2025 ob 15:30

vroča Sem tvojih let  a bi kakšno napisala po mailu? 😉😉😋😋😋

Imam prijatelja, nimam namena spoznavat drugega

vsa vroča, 05.02.2025 ob 17:43

Imam prijatelja, nimam namena spoznavat drugega

saj ne mislim v živo

Zelo perverzno mi je, ko greva z ženo zvečer ven ali v trgovski center in se zelo seksi uredi. Potem pa se drživa za roke in hodiva, ona pa se odkrito spogleduje s mimoidočimi moškimi in se jim nasmiha ter jih zapeljuje v pričo mene.

Ne vem…..mislim pa da biti jo dober prelizala tvojo pickico,,, ,odprlla da bi tvoj ščegi bil doseglil ,, ,,z jezičkom bi ti ga obdelovala,,,,cuzala,,,,,porival jezicek v njeno notranjost,,,,zarila ti prstke,,,v,,,,tvojo pičko,   ritko,  ,,,ki bi ti jo tudi z veseljem lizala,,,,na koncu,,,,,bi te pa še polulala,,,,,po tvojih prsih,  ,,,mmmmmmm

Brigita500, 06.02.2025 ob 05:36

Ne vem…..mislim pa da biti jo dober prelizala tvojo pickico,,, ,odprlla da bi tvoj ščegi bil doseglil ,, ,,z jezičkom bi ti ga obdelovala,,,,cuzala,,,,,porival jezicek v njeno notranjost,,,,zarila ti prstke,,,v,,,,tvojo pičko,   ritko,  ,,,ki bi ti jo tudi z veseljem lizala,,,,na koncu,,,,,bi te pa še polulala,,,,,po tvojih prsih,  ,,,mmmmmmm

Polulala bi me po prsih? In potem lizala po prsih?? A te pač mika, ker sem starejša?

Seveda bi polizala za sabo,,,,,rajca me tudi da si starejša,,,,,da me tudi ti polulaš ….   v usta…….mmmmmmm

Vsa vroča in Brigita500, kaj pa če bi se jaz ulegel pod vaju in bi obe lulali po meni? Ni lepšega kot gledati kako priteče zlat curek in občutiti toploto. Lahko me izkoristita še za kaj drugega. Mwa na vajini pohotnici

Tanja si danes prazna ali si polna sexualnih igračk,,sodelavka ti jo naj poliže..😀😀😀😀Si kaj snoč fukala?????

tina918, 09.07.2024 ob 12:48

Zanima me, kašna je bila vaša najbolj perverzna spolna igrica, katero ste doživeli. Pa brez sramu, kar pogumno napišite…

ko ti jebe mater prasica

Brigita500, 06.02.2025 ob 12:08

Tanja si danes prazna ali si polna sexualnih igračk,,sodelavka ti jo naj poliže..😀😀😀😀Si kaj snoč fukala?????

Danes imam pa samo kroglice, brez čepka v ritki. Fukala bom pa čez vikend, v soboto ponoči pri prijatelju na njegovem vikendu. Sodelavka je pa nekam nemirna danes….skos se nekaj premika na stolu in noge preklada……po moje je full potrebna…

Brigita500, 06.02.2025 ob 09:05

Seveda bi polizala za sabo,,,,,rajca me tudi da si starejša,,,,,da me tudi ti polulaš ….   v usta…….mmmmmmm

Sliši se vroče, doživeto….a da bi te jaz direkt v usta polulala?

Se kolegico sva se polulale ena drugo na nočnem kopanju, ko sva kampirale ob reki Kolpi. Je pa res, da sva potem obe skočile v vodo. Bilo je do še v srednješolskih časih…..mmmm lepi spomini na tiste čase….

Ja direkt v usta,,,,potem bi se pa zalizale,,,,mmmm  polizala bi ti to staro pičkico in ritki in si mislila kolko jih je blo že not mmmmm,,,,Tanja,,,a misliš da ma kolegica tudi kroglice,,,,če se goni ji moraš pomagat…..😀😀😀😀mal ji nakaži,,,,,

Goni se ziher, ker je že pol leta ločena in baje nima fukača, tako da je potrebna k prasica. Hmmm, ne vem kako bi pristopila k njej….mal je nedostopna.

Je pa možno, da ima kroglice v pički, ker dela ravna takšne gibe, da se potem kroglice noter premikajo in jih začutiš….

mora bit kar prava prasička……..ma gatice hahaha

Ima, se ji vidijo čez črne hlače. Prej ko se je pripognila, so ji kar fajn med ritnice zlezle….. Po mojem je čist masna, če mi ji zdaj razprla pičko…

Potem te pa nehote rajca,,,,da  se ti nastavlja,,,jaz ne vem kako bi ,že sedaj imam lušte,,,,moj bo spet najebal,,,ko mi jo liže si predstavljam tebe,Vročo kako mi no obdelujete…mmmm

Jaz pač gatic ne nosim,,,,,poljubček obema

Brigita500, 06.02.2025 ob 16:28

Jaz pač gatic ne nosim,,,,,poljubček obema

Jaz skoz samo tangice, še kopalke morajo bit tangice. En prijeten občutek.

A vaju mika tud to, da bi se celo vse 3 imele lepo?

New Report

Close